Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltıda :1 muz, 1 kivi biraz domates normalde bu mevsim yemem Canım çekti 2 dilim peynir 10 adet zeytin duble adaçayı şekersiz sade Türk Kahvesi ve madensuyu 2 litreye yakın su tükettim akşam 1 nar ve salata yedim kızlar

Kahvaltim; 1 yumurta , peynir , 2 zeytin , biber , turp , bir dilim ekmek , bir avuc badem ceviz , iki catal labne
Aksam , bir tabak kuru fasulye , iki kasik pilav , yarim kepce corba , salata , bir dilim ekmek , bir dilim kek
Spor 14 bin adim yürüdüm
Afiyet olsun tatlim ekmek ve kek olmasa iyiydi:KK59: ama yürüyüş yine harika:KK19:

Kahvaltıda :1 muz, 1 kivi biraz domates normalde bu mevsim yemem Canım çekti 2 dilim peynir 10 adet zeytin duble adaçayı şekersiz sade Türk Kahvesi ve madensuyu 2 litreye yakın su tükettim akşam 1 nar ve salata yedim kızlar
Oohh süper menü afiyet olsunn miyavim:KK60:

Afiyet olsun bebekkk:KK200:

Ben hariç Canım benim çok zor
Canim bak oyle dusunme bize bu yolda en cok gerekli olan seylerden biri moral zaten inancimiz moralimiz gittikten sonra ipleri elden bırakırız ki

100 gr verelim 200 gr verelim yavas yavas gitsin ama yinede gitsin Allahin izniyle inancımızı bi yitirmeyelimde geriside gelecek

Canim bak oyle dusunme bize bu yolda en cok gerekli olan seylerden biri moral zaten inancimiz moralimiz gittikten sonra ipleri elden bırakırız ki

100 gr verelim 200 gr verelim yavas yavas gitsin ama yinede gitsin Allahin izniyle inancımızı bi yitirmeyelimde geriside gelecek
Can'ım Allah aşkına gecen hafta 300 gr verdim bu hafta 200 gr aldım kilo vermek sağlıklı insanlar için benim için degil artık

Can'ım Allah aşkına gecen hafta 300 gr verdim bu hafta 200 gr aldım kilo vermek sağlıklı insanlar için benim için degil artık
Canim sahiden zor seninki ama sonucta 96 dan 80 ne inan ve hala 90lara çıkmama basarisini elde eden sensin ne o kadar kiloyu vermek kolay birsey nede korumak

Bak ben 2 haftada 8 kiloya yakin verdimde ne oldu fazlasiyla aldim sagligim var ama iradem yok benimde

Canim sahiden zor seninki ama sonucta 96 dan 80 ne inan ve hala 90lara çıkmama basarisini elde eden sensin ne o kadar kiloyu vermek kolay birsey nede korumak

Bak ben 2 haftada 8 kiloya yakin verdimde ne oldu fazlasiyla aldim sagligim var ama iradem yok benimde
Orasıda varda işte Canım sıkkın of sıkıldım artık yarın saçlarımı kestiricem sıkıntı bastı sen verirsin Canım ya sen sıkma canını

Miyav_su Miyav_su Sudbanazenin Sudbanazenin senin icin soylediklerinin hepsine katiliyorum..@Sudbanazenin cim merak etme vericeksin sabirli ol..bazim kacamaklar yapioruz maalesef insaniz bizde canimiz istio..mesela sen be im aklima kazidon makarnayi en sevdigim sey makarna olsun baska bisey olmasin ya yokmu sabah aksam makarna diyeti..neyse saka bi yana direncin kirilinca patir patir gidecek kilolar bende oyle oldum 3 haftada 6 kilo aldim sok olmustum hemen gruba dondum..uzak kalmamak gerek...
SekerPancarii SekerPancarii kaptanim devami gelmedi oda yemezdim ama kiza yediriken elimde kaldi o dayanamadim agzima attim:kk77:

Miyav_su Miyav_su noyle yapip uzuosun bizide...bence en once sen vericeksin..acaba beslenme seklinimi degistirsen bi yumruk yapsan diyete metabolizmayi şaşirtsan..sen daha ii bilirsin ama gunde 15 zeytin cok degilmi diger herbisey kabulum..bu hafta birde aksam saat 17den sonra yememeyi dene bence kesinlikle farkedecektir..

Eskisi gibi artık akşam beşten sonra birşey yemiycem. Öyle yapmadan gitmiyo kilolar..taşınma arası dikkat ettim ama saatler şaşmıştı bende..
Bir de ben ilaçsız regl olmazdım şu üç aydır ilaçsız gününde oluyorum şaşkınım :)

Back
X