• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kahvaltim ; 1 yumurta , peynir , kapya biber , zeytin , iki dilim sucuk , bir avuc badem. iki dilim salatalik
Ara bir bardak Tarcinli süt
Aksam , bir tabak tarhana corba , salata , yogurt , karniyarik (patlicanlari cok az zeytinyaginda kisik ateste pisirdim kizartmadim)bir dilim ekmek
Ara sekersiz türk kahvesi , iki kare cikolata
Spor 2.5 saat yürüdüm

Menümm
Sabah:1 dilim çavdar ekmeği, süzme peynir tulum peyniri ezine peyniri hepsinden az az, yarim dilim kaşar, yarım dilim salam.6 zeytin, birer lokma bal ve tahin pekmez şekersiz çay
Ara: 2 fincan Türk kahvesi 2 kare bitter
Ara:1 kuru incir, 1 kuru kayısı, 1 fındık,1badem,1ceviz
Ikindi vakti:8 tane kestane
Aksam: 3 kepçe mercimek çorbası , koca bi kase yağsız karışık salata:kk77:
Çok gibi görünse de bütün gün açtim ayooll:KK70:
Toplamda: 1133 kalori
Kızlar kalori sayıyorum artık sinirim 1200 kalori, hala birazcik kalorim var:pbelki sıcak süt içerim 8 gibi belki de elma yerim:kk77: spor yapıcam dedim ama hayaal oldu bugün yapmadim:110: su bool içtim devam ediyorum:KK50:
Eki Görüntüle 1767695
Afiyet olsun canim.

canim kaptanim senin vericegin kiloya gore gayet guzel bence menun az bile..aksam menunde et bile olabilirdi..afiyet olsun..
Ben aç kalamiyorum aslında hep böyle 1000 1200 aldim 20 kilo verdim böyle 6dan sonra da bişey yemedim evet yavaş verdim ama yüzüm çökmedi vitamin eksikliği olmadi sağlıklı gidalar yedim hep genelde aslında çok az yemek de iyi değil karbonhidrat şeker ve yağdan kismak yeterli sıkılmiştim kalori saymaktan ama baktim kilo artiyo kendimi en iyi kalori sayimiyla dizginliyorum o yüzden yeniden başladim en azindan kalorim dolana kadar istediğimi yiyorum:KK28: akşam daha çok yerdim aslında ama kestane çok kalorili onu yediğim için aksami hafif tuttum:KK69:

Kahvaltim ; 1 yumurta , peynir , kapya biber , zeytin , iki dilim sucuk , bir avuc badem. iki dilim salatalik
Ara bir bardak Tarcinli süt
Aksam , bir tabak tarhana corba , salata , yogurt , karniyarik (patlicanlari cok az zeytinyaginda kisik ateste pisirdim kizartmadim)bir dilim ekmek
Ara sekersiz türk kahvesi , iki kare cikolata
Spor 2.5 saat yürüdüm
Afiyet olsun canim çok iyi menü ve Yürüyüş:KK19: ben en son ne zaman karniyarik yaptım hatırlamıyorum eşime kizartma dokunuyo diye hemde ben hep diyette olduğum için uzun zamandir yapmadım ama fırında da yapiyorlarmiş patlıcanlarin üstünü az yağlayip denicem bende bir gün:KK16:

Ben aç kalamiyorum aslında hep böyle 1000 1200 aldim 20 kilo verdim böyle 6dan sonra da bişey yemedim evet yavaş verdim ama yüzüm çökmedi vitamin eksikliği olmadi sağlıklı gidalar yedim hep genelde aslında çok az yemek de iyi değil karbonhidrat şeker ve yağdan kismak yeterli sıkılmiştim kalori saymaktan ama baktim kilo artiyo kendimi en iyi kalori sayimiyla dizginliyorum o yüzden yeniden başladim en azindan kalorim dolana kadar istediğimi yiyorum:KK28: akşam daha çok yerdim aslında ama kestane çok kalorili onu yediğim için aksami hafif tuttum:KK69:
20 kilo niguzl ya helal sana kaptannnn..kalori saymayi hic becceremiorum ben yaaa..ama bende 62 falan olunca saglikli beslenmeye baslicam haftada 2 gun protein gunu yapicam falan inşALLAH hayirlisiyla..su anda su tombik halim bile bana ozguven verio kimbilir 5-6 kilo daha verdiktn sonra nasl mutlu olurum..Her foruma girisimde iyki iyki gelmisim diorum..Dun kendimi sisko hissetmeden gezindim durdum M beden mintlar denedim az daha giderse bunlar bana olir dedim durdum:))

Afiyet olsun canim çok iyi menü ve Yürüyüş:KK19: ben en son ne zaman karniyarik yaptım hatırlamıyorum eşime kizartma dokunuyo diye hemde ben hep diyette olduğum için uzun zamandir yapmadım ama fırında da yapiyorlarmiş patlıcanlarin üstünü az yağlayip denicem bende bir gün:KK16:
Ben cok severim karniyarigi.kizartna ban ada dokunuyo canim .ben cok az yagda kisik ateste pisurdum patlicanlari.firinda da denedim oda güzel oluyo.canim kalori sayimini nerden yapiyorsun

Menumude yazayim..
Sabah 2 kare cikolata
oglen 1 kabak 2 yumurta ve kepekle hazirlanmis firin mucver..sekeriz cay
aksam yemiorum tabii ama 1 kucuk tuzlu kurabiye ve 1 2si1 arada nescafe...

Ben cok severim karniyarigi.kizartna ban ada dokunuyo canim .ben cok az yagda kisik ateste pisurdum patlicanlari.firinda da denedim oda güzel oluyo.canim kalori sayimini nerden yapiyorsun
Ayy ellerine sağlık valla bende yapiyim en kisa zamanda :21: fatsecret diye bi program indirdim telefonuma oraya yediklerimi yaziyorum ama yemeden önce yazıyorum ki kaç tane yada ne kadar yiyecegimi ona göre hesapliyorum :KK16: hem yaşını boyunu kilonu yazıyorsun o kendi kalori miktari veriyor zayıflaman için ama bana 1500 kalori verdi fazla geldi bana 1000 1200 ideal zayiflamak için :KK49:

image.webp
Yok canim afiyet olsun canin tatli istediğinde en güzeli 2 kare bitter bence bende kahvemle 2 kare yedim biraz önce:KK50:
Kızlar bende bunu buldum akşam deneyimcem

20 kilo niguzl ya helal sana kaptannnn..kalori saymayi hic becceremiorum ben yaaa..ama bende 62 falan olunca saglikli beslenmeye baslicam haftada 2 gun protein gunu yapicam falan inşALLAH hayirlisiyla..su anda su tombik halim bile bana ozguven verio kimbilir 5-6 kilo daha verdiktn sonra nasl mutlu olurum..Her foruma girisimde iyki iyki gelmisim diorum..Dun kendimi sisko hissetmeden gezindim durdum M beden mintlar denedim az daha giderse bunlar bana olir dedim durdum:))
Olacak canim yakinda s bedenleri deniceksinn 5li rakamlara çok az kaldi yaza incecik gireceksin ne güzel :21: ama zayiflayincada çok yemek yok yine hep dikkat hep dikkat yoksa hemen geliyo kilolar valla:cool:

Menumude yazayim..
Sabah 2 kare cikolata
oglen 1 kabak 2 yumurta ve kepekle hazirlanmis firin mucver..sekeriz cay
aksam yemiorum tabii ama 1 kucuk tuzlu kurabiye ve 1 2si1 arada nescafe...
Aksama da hafif bişeyler yeyinsene canim kari koca ,, koca bi kase salata üstüne biraz yağsız kızarmış tavuk falan çok güzel olur metabolizma çalışır:KK49:

Ayy ellerine sağlık valla bende yapiyim en kisa zamanda :21: fatsecret diye bi program indirdim telefonuma oraya yediklerimi yaziyorum ama yemeden önce yazıyorum ki kaç tane yada ne kadar yiyecegimi ona göre hesapliyorum :KK16: hem yaşını boyunu kilonu yazıyorsun o kendi kalori miktari veriyor zayıflaman için ama bana 1500 kalori verdi fazla geldi bana 1000 1200 ideal zayiflamak için :KK49:
Kullanim ücretlimi canim

Daha yeni geldim Canım hoca antrenman programımı değiştirdi oradan arkadas uğradım sağolsun afedersin g..tün halen daha leğen gibi dedi sağolsun :mad:sen nasılsın neler yaptın ? S SEVTAL87 nerdesin sesin çıkmıyor
Aayy ama resmen terbiyesizlik yapmış yaa öyle denir mi bence seni kiskandi :KK11: o kadar kilo verdin gayet de güzel spor ve diyet yapiyosun kıskanç işte:KK12:

Teşekkürler kaptanım hocam programımı değiştirdi artık bundan sonra çok yorulucam bugün salonda işim bitti tekrar baştan yaptırdı birde çok sık tartılma dedi ama burasıda var ona söylemeyeceğim tartıldığımı
Hoşuna gitti mi yeni program:KK49: ayy haftada iki iyi bence tartilmak için hissss söyleme sen ona tartildigini:KK48:

Back
X