- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #130.561
Even canim agirligin faydasini gordumOlur canım neden olmasın bak sana kilosuna ama fit işte spor ve ağırlık çalışmasının sonucu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Even canim agirligin faydasini gordumOlur canım neden olmasın bak sana kilosuna ama fit işte spor ve ağırlık çalışmasının sonucu
Even canim agirligin faydasini gordum.denemeye en yakin zamanda baslamayi dusunuyorum
![]()
İşte bu canımsınGünaydın canım..biraz önce uyandım şimdi güzel bir kahvaltı sonra spor..herkese inat devam![]()
Ahhh derler herşeyi derler..biz bıktık konuşanlar bıkmadı..sen de güzel cevap vermişsin canım..sarraf cim
Miyav_su cum hiccccc uzulmeyinnnn ahahhh banada yuzun cokmus dedilerr amannn dedim koca kafam olacagina çöksün daha ii dedim sustular..halbuki ben sadece yuzden vermedim kendimi takip ediorum belim 84 iken 79 oldu kalcam 108 iken 104 oldu galan filan..spor yapmadigim icin gobegim var zaten daha 8 ay once dogum yaptim ALLAH'ın iziniyle bi 8-10 kilo daha verdikten sonra vücutta kendine geldikten sonra göbegimde toparlanicak eminim...ayrica ben nisan mayis gibi lpg kavitasyona galan gitmek istiyorum sıkılaşmak icin..ise yariomu acaba olumlu ve olumsz yorumlar var cevremde yaptiranda yok kafam karisik ... en guzeli spor ama onuda ben yapamiorum iste yapamiorum
![]()
Sagol Canım adaçayım bitsin hemen çıkıcam sende dikkat et canım aman diyeyim Allah korusunSana iyi spor lar miyavim.kahvaltimi Yapip evi topliyim bende cikmak istiyorum. Yagmur neysede firtina var.agacĺik yolda yuruyorum us time duscekler diye korkuyorum kizz
Dikkat et canım kendine..olmadı evde yaparsın sporunu..Sana iyi spor lar miyavim.kahvaltimi Yapip evi topliyim bende cikmak istiyorum. Yagmur neysede firtina var.agacĺik yolda yuruyorum us time duscekler diye korkuyorum kizz
Afiyet olsun canim süpersin börek yememişsinMenüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, kk peynir, dört ceviz..
Akşam: közlenmiş patlıcan biber, iki kaşık kıyma kavurması, yoğurt..
Annem börek yapmış elimi dahi sürmedim..acil kilonun gitmesi lazım..
Ahh canım valla moralini bozmuşlar ama takma hiç benim kvdem ve görümcemde kiloluu bundan 1 buçuk sene önce falan beraber başladik diyete sonuç ben 20 kilo verdim kvdem 2 kilo verip geri aldi görümcemde 6 9 kilo falan verdi ben onu hep motive ettim çok güzel oldun devam et diye ama okula başlayinca hepsini geri aldi şimdi nolduu amaaan öyle de yaşanmaz diyo ikiside ben verdiğim kilolari hep korudum çünkü kilo sevmiyorum ama bana diyorlar sende hiç bişey yemiyosusun tabi zayiflarsin zaten çok zayifladin eskiden daha güzeldin falan falan yani bunlari herkes yapiyor bence ama ben takmiyorum ben böyle seviyorum diyorum geçiyorum yada yorum yapmıyorumSağol canım dün çok moralimi bozdular..ben kimsenin kilosuna bişey demem elimden geldiğince karatayı anlatıp herkesin faydalanmasını isterim..
Ama kv ile görümcem bir olmuş benle gizli yarışır olmuşlar..kız daha üç ay oldu doğum yapalı yengen zayıfladı sen de zayıfla diye baskı yapmış. O da beş kilo kadar vermiş İstanbuldan geldi..durup durup bana bak ne güzrl kilo vermiş deyip durdu. Bebiş zayıf ama mama da vermemiş ben onları desem ne olurdu acaba..
Kusura bakma canım içimi döktüm biraz..
Tüm mekik mi çekiyorsunuz canim yarım mekik mi....canim ben yemedim bide ustune yarim saatlik market yuruyusu yaptim..ama esim bi kase cirba icti mekikte cekemedik ben 5 tane cekebiliorum esim bugun 10 tane yapabildi dun 25 tane yapmisti belim agrio dedi bende zorlamasini istemedim..bugunde bitti cok sukur..ayy markete girince ispanakli citir tepsi boregi kokusu bi sardiki etrafi beni benden aldi cigerlerime cigerlerime nasl cektim kokuyuu![]()
Günaydın tatlişGunaydinnnn kizlarrrrrrrr....nekadarda erkenciyimmm degil miiiii![]()
Aayy ne kadar güzel bi görüntü
Günaydın canimmGünaydın kızlar![]()
Ne güzel boll sporlu bi gün olacak deseneBugün nedense içimde enerji patlaması var kızlar şimdi yürüyüşe gidiyorum oradan salona gidicem akşama kadar gelmek istemiyorum birde bugün burda hava çok güzel güneşli bir gün
Tühhh geçmiş olsun canimm yaa insallah hemen atlatirsinGünaydınn
Dün gece elektrikli ısıtıcı ve elektrikli battaniyeye rağmen üşütmeyi becermişim. Bitki çayları ve ilaç takviyesi alacağım.
Onun dışında reglin düzensizliği için yasmin e başladım. İnş kilomda artışa sebep olmaz. Zaten diyeti istediğim gibi rayına oturtamadım. Bakalım Hayırlısı.
Afiyet olsun fıstığımmmmerhaba kızlar bugün sabah menüm bir poğaça bir kaşık zeytin ezmesi ve kahve
ayrıca dün 6 km yürüdüm
6 km mi süper :)merhaba kızlar bugün sabah menüm bir poğaça bir kaşık zeytin ezmesi ve kahve
ayrıca dün 6 km yürüdüm
evet ama istikametim biraz karanlık tehlikeli geldi bu yolu bir daha kullanmayacağım6 km mi süper :)
Sagol canimm uzun degl 40km zaten :)Canım günaydın hayırlı yolculuk ay Güneş'in doğuşunu ne güzel![]()