Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iki tane dambilla yapıyorum deadlifti 5 er kiloluk iki elime alıyorum dikkatlice eğilip kalkıyorum birde bileklere takilan birer kiloluk 2 tane ağırlığım var onunla da sumo squat yapıyorum biraz ilerledikten somra 5 kilolukla yapmayi düşünüyorum :))
Süpersin çok iyi devam et fıt kaptanım benim :KK33::KK5::KK5:bende salona gidiyorum akşama görüşürüz :KK36::KK36:

Yaptıkların çok iyi birde Twister yap bu göğüslerimizin arkası böyle bıngıl bıngıl oluyor ya onlarıda etki ediyor ne zamandır spor yapıyorsun evde 3 ay olduysa Sukuat yap evde yapıyorsun ya sumo Sukuat yap Canım SekerPancarii SekerPancarii yapıyor ya ondan eline ağırlık al 2-3 kg kadar

Cnm spor salona gidiomda aralikli oldu.. duzenli yeni yeni hareketler yapiorm.. birazda ben vermeyi beklemistm oyuzden gobegm falan baya gitti cnku smdi skilassn

Simurg saglik sorunlarindan dolayi izne ayrilamaz mi acaba? 2 Aylik sure saglik soz konusu olunca da gecerli mi ki..

Günaydın hoşgeldin canım aramıza

Hosbuldum canim nasilsin?

Ayy görmedim sanırım tatliş hosgeldin tekrar kilo durumu ne alemde bakalim:cool:

Iyiyim canim annemlerde keyif yapıyorum:KK48: sen nasılsın:KK60:

Hosbuldum kuzum. Kilo aldim malesef. Oh radini cikart valla ya keske benim annemler de yakinimda olsa cok ozluyorum..Rahatsizim biraz iste onun disinda iyiyim canim .

Sabah; omlet,fume peynir cay...

Aksam;
ikitane (avuc ici buyuklugunde minik) peynirli yulaf karisimli gozlemem, tavuk izgaraaaaaaaaa ve ayraaan :) annecigimdeyim oyuzden kendime uyarlamaya calistim :)
Simdilik bukadar acikirsam hafif yerim onuda yazarm yersem :)

Su zaten standart :) gunluk hareketleride yaptmmm bitti

Sabah; omlet,fume peynir cay...

Aksam;
ikitane (avuc ici buyuklugunde minik) peynirli yulaf karisimli gozlemem, tavuk izgaraaaaaaaaa ve ayraaan :) annecigimdeyim oyuzden kendime uyarlamaya calistim :)
Simdilik bukadar acikirsam hafif yerim onuda yazarm yersem :)

Su zaten standart :) gunluk hareketleride yaptmmm bitti
süpersin Canım afiyet olsun

Back
X