- Konu Sahibi Pinarbartu
- #130.861
Ayy canım benimde göbek bela oldu ama gidicek inş.Benim göbeğim hâlâ hamile göbeği gibi kızlar. 4 doğum yapınca haliyle böyle oldu.çatlakların çok var.dümdüz bi karnım olurmu ki Birgün benimde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canım benimde göbek bela oldu ama gidicek inş.Benim göbeğim hâlâ hamile göbeği gibi kızlar. 4 doğum yapınca haliyle böyle oldu.çatlakların çok var.dümdüz bi karnım olurmu ki Birgün benimde
Canim bak erkek arkadaşına da zayiflicam falan demişsin bence vakit kaybetmeden başla daha da kilo almaktansa az az ver çok daha iyi hadi başla sende bzimleKızlar bende daha da kilo aldım dimkat edemedim kıyafetlerimin olmadığını görüp daha da canım sıkıldı spora gidemedim pilatesi bıraktım yanlarım çok çirkin duruyor Ki erkek arkadaşıma öyle bir zayıflayacağım ki çok şaşıracaksın demiştim ya olmuyo böyle lop lop spora da gitmek istemiyorum dün çikolata zulasını doldurdum bile 2 gün detoks yapıcam akşam bişey yemeyeceğim ya
ben yurtta kalıyorum sabah kahvaltısı akşam yemeği şeklinde yemek alıyorum öğlen zor oluyo anlayacağınız çok çok moralim bozuldu![]()
Ben zaten ayrılmanı doğru bulmamıştım bence devam ettim dediklerimi yapAyrıldıkca iyice şişcem hiç istemiyorum. olumsuzluklara rağmen kendimi kontrol etmem lazım.
Bende emzirirken kilo aldım. Hamile kaldıgıda 69 kiloydum.doğuma gittiğimde 74 kiloydum. Hamilelikte 5 kilo aldım. Hastaneden eve geldiğimde 62 kiloydum.sonraaaaa tabi pasta börek ıvır zıvır derken (süt olsun ye ye dediler beni gaza getirdiler)74 kilo oldumGenelde bayanlar gebelikte kilo alıyorlar sen emzirirken almışsın maşallah şuan çok iyisin
Hadi inşallah spor ike giderAyy canım benimde göbek bela oldu ama gidicek inş.
İşte pasta börek süt yapmıyormuş zaten millet bilmeden konuşuyor sen yürüyüş ve evde mekik yaparsan hiçbirşeyin kalmazBende emzirirken kilo aldım. Hamile kaldıgıda 69 kiloydum.doğuma gittiğimde 74 kiloydum. Hamilelikte 5 kilo aldım. Hastaneden eve geldiğimde 62 kiloydum.sonraaaaa tabi pasta börek ıvır zıvır derken (süt olsun ye ye dediler beni gaza getirdiler)74 kilo oldum
İnşallah canım ya dinliyorum seni bakalım hayırlısıMekik yaparsan birde Rus tekniği yaparsan olur canım beni dinle
Toparlanmaz hem daha çabuk sonuç alırsınDoğum olmadan sarkan göbekte toparlanır o zaman demitoparlanır deyin
![]()
Canim benim sen zaten izindesin kafanı topl ne zaman hazir hissedersen gel aramiza
Merak ettik canimm senii Şükür kötü bişey yokmuş hoşgeldin
Afiyet olsun canimm çok iyi
Günaydın tatlı miyavim
Günaydın bengiiimmm
Günaydın caaniiim
Günaaaaaydiiiiiiiinn fıstık
Hayiiirr mi
Aayy ne güzel bi yerde yürüyüş yapıyorsuntelden yüklüyosan ondan olabilir canim
Günaydın güzelimmm uğraa hepp hergün gelllnasılsın
Bize gel ben tartarim seni
geçmiş olsun tatlim gribi de hemen atlatirsin inşallah
Benim rutin sporum şuan yapamasamda 15 dk stepper 10 dklik abs squat arti deadlift
Benimde gönlüm izne ayrilmamandan yana canim bu hafta artiysan oda önemli değil ödemden dolayi sonuçta boll suyla meyvelerle öbür haftaya ödem falan kalmaz
Ayyy karnında çatlak yok muu çok sanslisin benimki acayip yirtik çatlaksarkma da vardi ama yüzde 70 toparladim sporla
Aynen canim ödem için tuzsuz bi diyet programı yaparsin kendine hiiç bişi olmaz merak etme
Maşallah canimm 6lari hatta 5leri göreceksin daha
Benim kızım 4 kilo doğduve karnim ikiz karni gibi acayip büyüktü 20 kilo verdim karnim çok sarkti ama sporla yüzde 70 toparladim daha da duzelecek eminim
sen o yüzden hiç kafana takma canim gider hepsi
![]()
Geçmiş olsun Canım vücûd direncin düşmüş bol bol meyve ve sebze tüket ben yürüş ve ağırlık yapıyorumTeşekkür ederim soğuk algınlığıyla boğusuyorum. bu sene hastalıkyan kurtulamadım bi
Onun dışında iyiyim çok şükür.
spor olarak napıyosunuz rutin olarak ?
Ben zaten ayrılmanı doğru bulmamıştım bence devam ettim dediklerimi yap
Evet mekik en faydalısı göbek olayında başka çare yok88kende sarkmiodu benim hic sarkmadi sen kac kgsun ki sarkiyo sanami oyle geliyo acabaaa eger oyleyse mekik cek bence bolcaaa
Ben sana maydonoz demedim kiBence de doğru değil. Maydonozdan nefret ediyorum ama maydonoz alayım akşam eve geçerken suyunu içeyim.
Sizde yine sadece göbek var bende g..tede var leğen gibiBiz kadınların ne bu gobusten cektigi yawww![]()
Miyavcım rus tekniğide nasılmışkiMekik yaparsan birde Rus tekniği yaparsan olur canım beni dinle
Neden sporu bıraktın kiloluyum diye mi Nasıl zayıflayacaksın sporsuz yanlış düşünüyor ve davranıyorsunKızlar bende daha da kilo aldım dimkat edemedim kıyafetlerimin olmadığını görüp daha da canım sıkıldı spora gidemedim pilatesi bıraktım yanlarım çok çirkin duruyor Ki erkek arkadaşıma öyle bir zayıflayacağım ki çok şaşıracaksın demiştim ya olmuyo böyle lop lop spora da gitmek istemiyorum dün çikolata zulasını doldurdum bile 2 gün detoks yapıcam akşam bişey yemeyeceğim ya
ben yurtta kalıyorum sabah kahvaltısı akşam yemeği şeklinde yemek alıyorum öğlen zor oluyo anlayacağınız çok çok moralim bozuldu![]()
Dünkü sayfalara bak Canım orada varMiyavcım rus tekniğide nasılmışki
Yok yok ödem için maydonoz.Ben sana maydonoz demedim kinar tüket demiştim
alerji için