Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bende daha da kilo aldım dimkat edemedim kıyafetlerimin olmadığını görüp daha da canım sıkıldı spora gidemedim pilatesi bıraktım yanlarım çok çirkin duruyor Ki erkek arkadaşıma öyle bir zayıflayacağım ki çok şaşıracaksın demiştim ya olmuyo böyle lop lop spora da gitmek istemiyorum dün çikolata zulasını doldurdum bile 2 gün detoks yapıcam akşam bişey yemeyeceğim ya

ben yurtta kalıyorum sabah kahvaltısı akşam yemeği şeklinde yemek alıyorum öğlen zor oluyo anlayacağınız çok çok moralim bozuldu :KK43:
Canim bak erkek arkadaşına da zayiflicam falan demişsin bence vakit kaybetmeden başla daha da kilo almaktansa az az ver çok daha iyi hadi başla sende bzimle:KK19:

Genelde bayanlar gebelikte kilo alıyorlar sen emzirirken almışsın maşallah şuan çok iyisin
Bende emzirirken kilo aldım. Hamile kaldıgıda 69 kiloydum.doğuma gittiğimde 74 kiloydum. Hamilelikte 5 kilo aldım. Hastaneden eve geldiğimde 62 kiloydum.sonraaaaa tabi pasta börek ıvır zıvır derken (süt olsun ye ye dediler beni gaza getirdiler)74 kilo oldum

Bende emzirirken kilo aldım. Hamile kaldıgıda 69 kiloydum.doğuma gittiğimde 74 kiloydum. Hamilelikte 5 kilo aldım. Hastaneden eve geldiğimde 62 kiloydum.sonraaaaa tabi pasta börek ıvır zıvır derken (süt olsun ye ye dediler beni gaza getirdiler)74 kilo oldum
İşte pasta börek süt yapmıyormuş zaten millet bilmeden konuşuyor sen yürüyüş ve evde mekik yaparsan hiçbirşeyin kalmaz

Canim benim sen zaten izindesin kafanı topl ne zaman hazir hissedersen gel aramiza :KK60:

Merak ettik canimm senii Şükür kötü bişey yokmuş hoşgeldin :KK68:

Afiyet olsun canimm çok iyi:KK19:

Günaydın tatlı miyavim :KK54::KK60::KK3:

Günaydın bengiiimmm:KK200::KK60:

Günaydın caaniiim:KK60::KK28::KK73::KK73:

Günaaaaaydiiiiiiiinn fıstık :KK31::KK31::KK37:

Hayiiirr mi:KK57::KK57::KK57:

Aayy ne güzel bi yerde yürüyüş yapıyorsun :21: telden yüklüyosan ondan olabilir canim:KK58:

Günaydın güzelimmm uğraa hepp hergün gelll:KK74:nasılsın :KK19:

Bize gel ben tartarim seni:KK62::cool:

:KK70::KK70:

geçmiş olsun tatlim gribi de hemen atlatirsin inşallah :KK60:
Benim rutin sporum şuan yapamasamda 15 dk stepper 10 dklik abs squat arti deadlift:KK49:

Benimde gönlüm izne ayrilmamandan yana canim bu hafta artiysan oda önemli değil ödemden dolayi sonuçta boll suyla meyvelerle öbür haftaya ödem falan kalmaz:KK60:

Ayyy karnında çatlak yok muu çok sanslisin benimki acayip yirtik çatlak :KK43:sarkma da vardi ama yüzde 70 toparladim sporla :KK49:

Aynen canim ödem için tuzsuz bi diyet programı yaparsin kendine hiiç bişi olmaz merak etme:21:

Maşallah canimm 6lari hatta 5leri göreceksin daha:KK68:

Benim kızım 4 kilo doğdu:nazar: ve karnim ikiz karni gibi acayip büyüktü 20 kilo verdim karnim çok sarkti ama sporla yüzde 70 toparladim daha da duzelecek eminim:KK76: sen o yüzden hiç kafana takma canim gider hepsi:KK19:

Oy maşallah bebişe.
Burdaki destek paha biçilmez :KK68::KK68:

Teşekkür ederim soğuk algınlığıyla boğusuyorum. bu sene hastalıkyan kurtulamadım bi :KK43:
Onun dışında iyiyim çok şükür.
spor olarak napıyosunuz rutin olarak ?
Geçmiş olsun Canım vücûd direncin düşmüş bol bol meyve ve sebze tüket ben yürüş ve ağırlık yapıyorum :KK49:

Kızlar bende daha da kilo aldım dimkat edemedim kıyafetlerimin olmadığını görüp daha da canım sıkıldı spora gidemedim pilatesi bıraktım yanlarım çok çirkin duruyor Ki erkek arkadaşıma öyle bir zayıflayacağım ki çok şaşıracaksın demiştim ya olmuyo böyle lop lop spora da gitmek istemiyorum dün çikolata zulasını doldurdum bile 2 gün detoks yapıcam akşam bişey yemeyeceğim ya

ben yurtta kalıyorum sabah kahvaltısı akşam yemeği şeklinde yemek alıyorum öğlen zor oluyo anlayacağınız çok çok moralim bozuldu :KK43:
Neden sporu bıraktın kiloluyum diye mi Nasıl zayıflayacaksın sporsuz yanlış düşünüyor ve davranıyorsun

Back
X