Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar bende menümüyazayım hemen.
12.00... 2 bardak ayran
15.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Arada 2 şekerli nescafe 1 gün kurusu biraz kuruyemiş
18.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
19.30... 3 kaşık kıymalı patates yemeği 1 kase cacık
Birazdanda kuruyemiş gün kurusu filan atıştırırım.belki üçü birarada sütlü köpüklü içebirim 1 bardak.
Sporunda menünde güzel afiyet olsun

Bugünkü menüm..
Sabah: taze soğanlı yumurta, köy peyniri, üç zeytin, domates...
Akşam: bir kase mercimek çorbası, bir tabak ıspanak, yoğurt..
Afiyet olsun tatlimmm:KK68:
Kızlar bende menümüyazayım hemen.
12.00... 2 bardak ayran
15.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Arada 2 şekerli nescafe 1 gün kurusu biraz kuruyemiş
18.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
19.30... 3 kaşık kıymalı patates yemeği 1 kase cacık
Birazdanda kuruyemiş gün kurusu filan atıştırırım.belki üçü birarada sütlü köpüklü içebirim 1 bardak.
Afiyet olsun canimm çok iyi:KK73:

Dünkü menü m
Kahvaltı , 1 yumurta , yarm muz ve bir kaşık öğütülmüş badem le yaptığım omlet ve peynir
Ara bir bardak tarcinli sut.2 biskuviçin
Öğle çeyrek ekmeği n arasına peynir marul koyup yedim
Aksam KV çağırdı ekmek yapmış yemesem olmazdı. 2.5 tane ekmek domates

Dünkü spordan sonra iki kolumu da sardim ağrısından gece hiç rahat edemedim:mad:bilen vardir jillian t25 p90x bu sporları yaptim zamaninda ve hepsinin ikinci haftasi bileklerimi inçittim ama umursamadim deli gibi:KK35: şimdi artik çoğu sporu yapamıyorum en sevdiğim şey şinav ama çekemiyorum dün de koluma ağırlk takip 10 kilo dambil kaldirinca yeniden ağrittim:KK34: doğru düzgün spor yapamıyorum hemeñ ağrıyor bileklerim:KK42: en kisa zamanda doktora görünücem Miyav_su Miyav_su senin fikrin var mı ne olmuş olabilir bileklerime en ufak zorlamada ağrıyor

Dünkü spordan sonra iki kolumu da sardim ağrısından gece hiç rahat edemedim:mad:bilen vardir jillian t25 p90x bu sporları yaptim zamaninda ve hepsinin ikinci haftasi bileklerimi inçittim ama umursamadim deli gibi:KK35: şimdi artik çoğu sporu yapamıyorum en sevdiğim şey şinav ama çekemiyorum dün de koluma ağırlk takip 10 kilo dambil kaldirinca yeniden ağrittim:KK34: doğru düzgün spor yapamıyorum hemeñ ağrıyor bileklerim:KK42: en kisa zamanda doktora görünücem Miyav_su Miyav_su senin fikrin var mı ne olmuş olabilir bileklerime en ufak zorlamada ağrıyor
Canım en son ne zaman spor yaptın ? Aradan kaç gün geçti? Uzun zamandır spor yapmıyorsan eger birazcık fazla yüklendiğinsen ağrımadı normal birden yüklenme yavaş yavaş artır birde kas gevşetici kullan spor önce ve sonrası eğer isteğin düzenli bir spor ise şimdilik bırak Ağrı'n geçince yavaş yavaş yap sen yüklenmişsin

Dünkü menü m
Kahvaltı , 1 yumurta , yarm muz ve bir kaşık öğütülmüş badem le yaptığım omlet ve peynir
Ara bir bardak tarcinli sut.2 biskuviçin
Öğle çeyrek ekmeği n arasına peynir marul koyup yedim
Aksam KV çağırdı ekmek yapmış yemesem olmazdı. 2.5 tane ekmek domates
Afiyet olsun canım ekmekleri yürüyüş ile yakarsın merak etme

Back
X