- Konu Sahibi Pinarbartu
- #131.341
Sana da geçmiş olsun canım..Sagol canim. Fena gercekten. Iki senedir durup durup agriyor. Cikamadi gitti![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sana da geçmiş olsun canım..Sagol canim. Fena gercekten. Iki senedir durup durup agriyor. Cikamadi gitti![]()
Çok geçmiş olsun canım allah şifa versinSagol canim. Fena gercekten. Iki senedir durup durup agriyor. Cikamadi gitti![]()
Allah şifa versin canım. Yardımcıniz olsunKizlae selam kayinpederm rahatsizdi bayadir zaten bagirsaklarinin cogu alnmisti simdi o kalan kisim tikanms cok kotu hastameye kaldirildi suan hastanedym.. aklima geldiniz boslugumda yazim dedim.. eve gidince girerm yine..
Sabah bisey yememistm morl bozklugmdan artik bayilfaktm kantinden tost yedm mecbur kaldm aklma siz geldinz o an
Buradayım Can'ım bende yoğundum eşim yok ki bizimde birlikteliğimizin 9.yılı daha dün gibi annemlerin Antalya'da dünürleri geldi kardeşimin kayınvalidesi ve kayınpederi yarın hala oluyorum Allah nasip ederse onun telaşı vardı sen neler yaptınKizlar nerdesiniz.herkes sevgililer günü kutluyor galiba kimse yok burda.bir benmiyim yanliz takilan.kizzMiyav_su sen nerelerdesin.canim
Yürüyüşün ve menün güzel tatlım hadi bende koca yok sen niye kutlamadın canımKahvaltıM 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , iki dilim ekmek , marul , iki catal tahin pekmez
Ara , bir bardak tarcinli sut
Aksam 3 fındık lahmacun (dünden kaldi)salata ayran
Ara iki kare çikolata
Spor 2.5 saat yürüdum
Afiyet olsun menün çok güzelBugün dışarıdaydık neredeyse dört saat yürüdük..menüm..
Sabah: soğanlı yumurta, kk peynir, beş zeytin, iki günkurusu, bir avuç fındık..
Akşam: dört tavuk kanat, ayran..
Haftaiçine birakma canim cumaya kilo artişi kalmasin hem bence senin canin çokda istemiyo yemee yeemeeİyi pazarlar arkadaşlar.kaptancım yemedim daha hamburgeri bakalım belki hafta içi yerim
Bende geçen günlerde tanıştım kendisiyle diş ağrısı nedir bilmezdimmSagol canim. Fena gercekten. Iki senedir durup durup agriyor. Cikamadi gitti![]()
Canım çok geçmiş olsunKizlae selam kayinpederm rahatsizdi bayadir zaten bagirsaklarinin cogu alnmisti simdi o kalan kisim tikanms cok kotu hastameye kaldirildi suan hastanedym.. aklima geldiniz boslugumda yazim dedim.. eve gidince girerm yine..
Sabah bisey yememistm morl bozklugmdan artik bayilfaktm kantinden tost yedm mecbur kaldm aklma siz geldinz o an
Afiyet olsun canimm yürüyüş de harika olmuşBugün dışarıdaydık neredeyse dört saat yürüdük..menüm..
Sabah: soğanlı yumurta, kk peynir, beş zeytin, iki günkurusu, bir avuç fındık..
Akşam: dört tavuk kanat, ayran..
Afiyet olsun az yemişsin kaçamak sayılmaz merak etmeKızlar kocam süpriz yapıp hamburger almış yedim yani ama ekmeğini değil ekmeğinden çok az yedim kolasını patatesini ve soğan halkasıda yedim.Allah'tan bugün pek bişey yememiştim inş.dengelemiştir.menümüde sonra yazcam
Portakal koydum çok güzel oldu bugun 3 lt su ictimbengiisuu canım birde 2,5 litre içmişsin maşallah ne koydun portakal mı iyi yapmışsın dediğimi yaparsan 3litreyi bile geçersin bana güven ben yazın günde 6 litreye yakın içiyorum çünkü dükkanım çok sıcak oluyor malesef
karşımda birde dondurma satılıyor hoş ayda 1 sefer canım çeker benimde
![]()
Selinimmmm ben adanada 4 kilo almışım malesefBen iç çamaşırlarimla tartılıyorum
Afiyet olsun canimmo bur avuç çiğ tavuk badem heralde
Sohbet etmek çok iyi geliyor insana gerçektenprofildeki senin bebiş demii çokkk tatliiiii
Allah bağişlasin
Afiyet olsun bengimayy o kadarcik kahvaltı ve iki kayisiyla nasil dayandin aksama kadar tatlım
oohh su 2 buçuk litre olmuuus
Canim içini rahat tut bi karecik bitter hiiiiç bişey yapmazcanini da hiiç bişeye sıkma güzelimmm
Sen kimseyii takmamaya devam et canim başkalari yüzünden sıkmabak ne güzel kendine hakim olmuş makarna yememişsin
süper vallaa daha neler boll gelecek hele hedefine gel bi alişverise çik kendine hayran kalacaksin bu hissi zayıflamayan bilemez
Ayyy sorma miyavim çok bunaldim evde kizim artik oģle uykusuna yatmak istemiyor eşim sürekli evdeee ayyy daral geldi valla hiç tek başima özel bi alanim kalmadi kizim sürekli benimle oynamak istiyor oynuyorum ďoymuyor 24 saat oynasam yok demezz öğle uykusuna yattığında en azindan 1 buçuk saat benim oluyorduaahh aahh ayaklarımi uzatip keyif yapıyordum
![]()
Afiyet olsun canimm lahmacun fazla kaçmış sankiii ardından da çikooKahvaltıM 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , iki dilim ekmek , marul , iki catal tahin pekmez
Ara , bir bardak tarcinli sut
Aksam 3 fındık lahmacun (dünden kaldi)salata ayran
Ara iki kare çikolata
Spor 2.5 saat yürüdum
Süpersin valla menun çok güzel :) afiyet olsunKahvaltıda omlet biraz peynir ve zeytin yedim ,biraz kuruyemiş akşam annemlerde sulu köfte sadece köfte ve suyu yanında bol salata