Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

KahvaltıM 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , iki dilim ekmek , marul , iki catal tahin pekmez
Ara , bir bardak tarcinli sut
Aksam 3 fındık lahmacun (dünden kaldi)salata ayran
Ara iki kare çikolata
Spor 2.5 saat yürüdum

Kizlae selam kayinpederm rahatsizdi bayadir zaten bagirsaklarinin cogu alnmisti simdi o kalan kisim tikanms cok kotu hastameye kaldirildi suan hastanedym.. aklima geldiniz boslugumda yazim dedim.. eve gidince girerm yine..
Sabah bisey yememistm morl bozklugmdan artik bayilfaktm kantinden tost yedm mecbur kaldm aklma siz geldinz o an
Allah şifa versin canım. Yardımcıniz olsun

Kizlar nerdesiniz.herkes sevgililer günü kutluyor galiba kimse yok burda.bir benmiyim yanliz takilan.kizz Miyav_su Miyav_su sen nerelerdesin.canim

Kizlar nerdesiniz.herkes sevgililer günü kutluyor galiba kimse yok burda.bir benmiyim yanliz takilan.kizz Miyav_su Miyav_su sen nerelerdesin.canim
Buradayım Can'ım bende yoğundum eşim yok ki bizimde birlikteliğimizin 9.yılı daha dün gibi annemlerin Antalya'da dünürleri geldi kardeşimin kayınvalidesi ve kayınpederi yarın hala oluyorum Allah nasip ederse onun telaşı vardı sen neler yaptın

KahvaltıM 1 yumurta , zeytin , peynir , biber , turp , iki dilim ekmek , marul , iki catal tahin pekmez
Ara iki kare çikolata
Spor 2.5 saat yürüdum
Yürüyüşün ve menün güzel tatlım hadi bende koca yok sen niye kutlamadın canım

İyi pazarlar arkadaşlar.kaptancım yemedim daha hamburgeri bakalım belki hafta içi yerim
Haftaiçine birakma canim cumaya kilo artişi kalmasin hem bence senin canin çokda istemiyo yemee yeemee:21::21:
Sagol canim. Fena gercekten. Iki senedir durup durup agriyor. Cikamadi gitti:KK51:
Bende geçen günlerde tanıştım kendisiyle diş ağrısı nedir bilmezdimm:KK35::KK35:

Kizlae selam kayinpederm rahatsizdi bayadir zaten bagirsaklarinin cogu alnmisti simdi o kalan kisim tikanms cok kotu hastameye kaldirildi suan hastanedym.. aklima geldiniz boslugumda yazim dedim.. eve gidince girerm yine..
Sabah bisey yememistm morl bozklugmdan artik bayilfaktm kantinden tost yedm mecbur kaldm aklma siz geldinz o an
Canım çok geçmiş olsun

Bugün dışarıdaydık neredeyse dört saat yürüdük..menüm..
Sabah: soğanlı yumurta, kk peynir, beş zeytin, iki günkurusu, bir avuç fındık..
Akşam: dört tavuk kanat, ayran..
Afiyet olsun canimm yürüyüş de harika olmuş:KK49:

Kızlar kocam süpriz yapıp hamburger almış yedim yani ama ekmeğini değil ekmeğinden çok az yedim kolasını patatesini ve soğan halkasıda yedim.Allah'tan bugün pek bişey yememiştim inş.dengelemiştir.menümüde sonra yazcam

Kahvaltıda omlet biraz peynir ve zeytin yedim ,biraz kuruyemiş akşam annemlerde sulu köfte sadece köfte ve suyu yanında bol salata

Kızlar kocam süpriz yapıp hamburger almış yedim yani ama ekmeğini değil ekmeğinden çok az yedim kolasını patatesini ve soğan halkasıda yedim.Allah'tan bugün pek bişey yememiştim inş.dengelemiştir.menümüde sonra yazcam
Afiyet olsun az yemişsin kaçamak sayılmaz merak etme

bengiisuu bengiisuu canım birde 2,5 litre içmişsin maşallah ne koydun portakal mı iyi yapmışsın dediğimi yaparsan 3litreyi bile geçersin bana güven ben yazın günde 6 litreye yakın içiyorum çünkü dükkanım çok sıcak oluyor malesef :KK53:karşımda birde dondurma satılıyor hoş ayda 1 sefer canım çeker benimde :KK45:
Portakal koydum çok güzel oldu bugun 3 lt su ictim :21: ki ben 1 bardağı bile zorla içen insan çok mutluyum Miyav_su Miyav_su :KK200::KK15: iştahım bile azaldı suyun sayesinde böyle devam ederim inşallah :KK68:

Ben iç çamaşırlarimla tartılıyorum:KK53:

Afiyet olsun canimm:21: o bur avuç çiğ tavuk badem heralde:KK48:

Sohbet etmek çok iyi geliyor insana gerçekten:KK19:profildeki senin bebiş demii çokkk tatliiiii:nazar::KK200: Allah bağişlasin:KK15::KK15:

Afiyet olsun bengim:KK15: ayy o kadarcik kahvaltı ve iki kayisiyla nasil dayandin aksama kadar tatlım:KK23: oohh su 2 buçuk litre olmuuus:KK28::KK28:

Canim içini rahat tut bi karecik bitter hiiiiç bişey yapmaz :21: canini da hiiç bişeye sıkma güzelimmm:KK60:

Sen kimseyii takmamaya devam et canim başkalari yüzünden sıkma:KK19: bak ne güzel kendine hakim olmuş makarna yememişsin:KK60:

:KK71:süper vallaa daha neler boll gelecek hele hedefine gel bi alişverise çik kendine hayran kalacaksin bu hissi zayıflamayan bilemez:KK28:

Ayyy sorma miyavim çok bunaldim evde kizim artik oģle uykusuna yatmak istemiyor eşim sürekli evdeee ayyy daral geldi valla hiç tek başima özel bi alanim kalmadi kizim sürekli benimle oynamak istiyor oynuyorum ďoymuyor 24 saat oynasam yok demezz öğle uykusuna yattığında en azindan 1 buçuk saat benim oluyordu :KK51: aahh aahh ayaklarımi uzatip keyif yapıyordum:KK51::KK51:
Selinimmmm ben adanada 4 kilo almışım malesef :( oyüzden bayagi kıstim dayanıyorum artık en azından gittigimdeki kiloya ineyjm.. sen nasilsin tatlım kızın nasıl öpüyorum siziiii:KK15::KK68:

slm kizlarrr...
sabah vicdan azabiyla uyandim +100 gr alarak..cok uykusuz ve yorgunum uamrim kizim bugece guzelce uyur bende uyurum..
menum:sabah domates salatalik
koy peyniri kasar peyniri 4-5 dilim
1 yk.labne 3 parmak eninde ekmek ceyrek simit 3 catal yumurtali patates
ara:1 avuc badem
aksam:kizarmis tavuk budu kalcali derisiz pilavini sosunu yemedim..bir tanede közlenmis sivri biber icecekte icmedim..

Ara iki kare çikolata
Spor 2.5 saat yürüdum
Afiyet olsun canimm lahmacun fazla kaçmış sankiii ardından da çikoo:KK59:yarın görüceeeez:KK59:

Back
X