Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar bende bugun saat 3.5 ta kizimi rutin kontrol icin dr.a goturdum..vitamin vs.eksikligi varmi die tahlil istediler kan alinirken cok agladi yavrumm icim gitti..idrar tahlili iicnde bekledim bekledim yapmadi evde yaptiricaz babasi hemn giturcek labratuara inşALLAH..
Menume gelirsek gec kahvalti 2 yumurtali kepekli omlet koy peyniri ve sekersiz cay 2 dilimde helva yidimmm..
Miyav_su Miyav_su canim şu suya meyve dograma olayini cok sevdim 2.5 litre ictim 1 dilimnportakal kiydum ben ikiye boluo cok guzel iciorum saol tatlimmmmmm:KK19:

@SekerPancari71 kaptanim ben +700 müsüm yavvv aklimi seveyimmm ayy 66yi ucundan gormusken yapilir mi bu dimiii bu hafta hepsi gidicek okadarrrr o.kilolar bu bedenden gidicekkkkk:KK20::KK22:

@ParteMoralll canim bugun benim icin tam atak gunu oldu 2+2 devan edeyim bakayim nasil oluyor..Ya hala 70e cok yakinik ya 64ü gormeden kilo verdim diyemiorum ya hala bi yesem 70 olma ihtimalim var pöfffff:mad:

Kizlar bende bugun saat 3.5 ta kizimi rutin kontrol icin dr.a goturdum..vitamin vs.eksikligi varmi die tahlil istediler kan alinirken cok agladi yavrumm icim gitti..idrar tahlili iicnde bekledim bekledim yapmadi evde yaptiricaz babasi hemn giturcek labratuara inşALLAH..
Menume gelirsek gec kahvalti 2 yumurtali kepekli omlet koy peyniri ve sekersiz cay 2 dilimde helva yidimmm..
Miyav_su Miyav_su canim şu suya meyve dograma olayini cok sevdim 2.5 litre ictim 1 dilimnportakal kiydum ben ikiye boluo cok guzel iciorum saol tatlimmmmmm:KK19:
Ayy canım kıyamam ben kuzuya.bizde aşı günleri filan kötü oluyoz babamız her aşıda yaptırmayalım diye tutturuyo valla.

Çok sevindim Canım istediğin meyvelerden koyabilirsin afiyet olsun faydalı olabildiğimse ne Mutlu bana bir tek kendime faydam yok

KahvaltıM , 1 yumurta , zeytin , peynir, biber , turp , 1 portakal bir avuç badem fındık
Ara iki küçük şeker , bir lokma ekmek iki dilim peynir
Aksam , bir tabak çorba , bir tane biber dolması, fırında mantar , yoğurt , turp
Spor 2 saat yürüyüş

KahvaltıM , 1 yumurta , zeytin , peynir, biber , turp , 1 portakal bir avuç badem fındık
Ara iki küçük şeker , bir lokma ekmek iki dilim peynir
Aksam , bir tabak çorba , bir tane biber dolması, fırında mantar , yoğurt , turp
Spor 2 saat yürüyüş
Yürüyüşün ve özellikle biber dolman süpermiş kuru biber dolmasımıydı :kk77::63:

Bugün ki menüm kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta ,zeytin miraç peynir ve yeşillik tükketim birde bebeğin minik çikolatasından küçük bir parça yedim Onuda zorla yedim kibrit kutlusunun yarısıydı pişman oldum akşam ise sadece çorba
Menun guzel miyavim.bebek nasıl iyi mi.

Back
X