- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #131.481
@ParteMoralll canim RABBIM sifa versin..cok gecmis olsun arkadasim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canım kıyamam ben kuzuya.bizde aşı günleri filan kötü oluyoz babamız her aşıda yaptırmayalım diye tutturuyo valla.Kizlar bende bugun saat 3.5 ta kizimi rutin kontrol icin dr.a goturdum..vitamin vs.eksikligi varmi die tahlil istediler kan alinirken cok agladi yavrumm icim gitti..idrar tahlili iicnde bekledim bekledim yapmadi evde yaptiricaz babasi hemn giturcek labratuara inşALLAH..
Menume gelirsek gec kahvalti 2 yumurtali kepekli omlet koy peyniri ve sekersiz cay 2 dilimde helva yidimmm..
Miyav_su canim şu suya meyve dograma olayini cok sevdim 2.5 litre ictim 1 dilimnportakal kiydum ben ikiye boluo cok guzel iciorum saol tatlimmmmmm
![]()
Çok sevindim Canım istediğin meyvelerden koyabilirsin afiyet olsun faydalı olabildiğimse ne Mutlu bana bir tek kendime faydam yokKizlar bende bugun saat 3.5 ta kizimi rutin kontrol icin dr.a goturdum..vitamin vs.eksikligi varmi die tahlil istediler kan alinirken cok agladi yavrumm icim gitti..idrar tahlili iicnde bekledim bekledim yapmadi evde yaptiricaz babasi hemn giturcek labratuara inşALLAH..
Menume gelirsek gec kahvalti 2 yumurtali kepekli omlet koy peyniri ve sekersiz cay 2 dilimde helva yidimmm..
Miyav_su canim şu suya meyve dograma olayini cok sevdim 2.5 litre ictim 1 dilimnportakal kiydum ben ikiye boluo cok guzel iciorum saol tatlimmmmmm
![]()
Afiyet olsunolur mu olur tam gaz devamm bakalim..bol suyumuda ictimm ohh oh oh
Üzülme cumaya kadar verirsin Canım benimilkkez Cuma'dan p.tesiye + ciktimm![]()
Yürüyüşün ve özellikle biber dolman süpermiş kuru biber dolmasımıydıKahvaltıM , 1 yumurta , zeytin , peynir, biber , turp , 1 portakal bir avuç badem fındık
Ara iki küçük şeker , bir lokma ekmek iki dilim peynir
Aksam , bir tabak çorba , bir tane biber dolması, fırında mantar , yoğurt , turp
Spor 2 saat yürüyüş
Menun guzel miyavim.bebek nasıl iyi mi.Bugün ki menüm kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta ,zeytin miraç peynir ve yeşillik tükketim birde bebeğin minik çikolatasından küçük bir parça yedim Onuda zorla yedim kibrit kutlusunun yarısıydı pişman oldum akşam ise sadece çorba
Yok canım tazeYürüyüşün ve özellikle biber dolman süpermiş kuru biber dolmasımıydı![]()
Sagol Canım evet bebiş iyi çok şükür sagol sorduğun içinMenun guzel miyavim.bebek nasıl iyi mi.
İyi o Zaman taze değilde ben yaz kış kurusuna bayılırım yok öyle lezzetYok canım taze
Allah analı babalı büyütsün. Rabbim tez zamanda Sanada sıhhatli sağlıklı evlatlar nasip etsin canım benimSagol Canım evet bebiş iyi çok şükür sagol sorduğun için![]()
Bende çok severim kuru biber ve patlicaniİyi o Zaman taze değilde ben yaz kış kurusuna bayılırım yok öyle lezzet![]()