- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #131.521
Çok iyi yapmışsın tatlim♡♡Bugun arindirma gunu yaptim zaten cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok iyi yapmışsın tatlim♡♡Bugun arindirma gunu yaptim zaten cnm
Ayy canim sizlerin hakki ödenmez tabi tüm öğretmenlerimizzinCanim o sessiLik bize haram ogrencilerle senin birtanecik kizin var onun da cani saolsun demi
Çok güzel canim menü afiyet olsun♡♡Evet kizlar bugunki menum
Sabah 2 dlm diyet uno ekmek
Peynir az yumurta domates
Ara
Greyfurt
Oglen
Corba
Ara
domates
Sutlu kahve
Aksam yagsiz karnibahar yemegi
Az yogurt
Slmm canim iyyim ben bugün hava güzeldi dolaştık bi güzel sen nasılsınselam kızlar
özledim sizleri nasılsınız
Anladım Canım hayırlı olsun evet sporun faydası var sıkılaşıyorumyok canım şu haftanın da geçmesi gerekiyor. kardeşimin nikahı var. gelin gelecek ataması yapılsın diye nikah yapılacak. misafirler gelen giden derken yine çok yoğunum. sen nasılsın spor nasıl gidiyor. faydasını görmeye başladın mı.
Biliyorlar Canım kardeşimin bebeği oldu işte kayınvalidesi kayınpederinin yüzü değişti bende yedim neden insanlarımız böyle anlayışsız içtim tatlım sagolMideme dokunuyor de canim zorla yeme hiçbişeyi helede çikooo ve tatli türlerinihoşaf iyi olur şekersiz yap buzz gibi iç canım
![]()
İyi yapmışsın Can'ım inşallah bende perşembeye işim olmazsa yürüyüşe çıkıcam 2 gün bakıcı olucamSlmm canim iyyim ben bugün hava güzeldi dolaştık bi güzel sen nasılsın![]()
Gözünüz aydın canım..hayırlı evlatlar olurlar inşallah..Biliyorlar Canım kardeşimin bebeği oldu işte kayınvalidesi kayınpederinin yüzü değişti bende yedim neden insanlarımız böyle anlayışsız içtim tatlım sagol
cok sukur canimmGunaydinnnnn kizlarrrrrrrr
Bugyn kendimi cok iyi hissediyorum
Sukrederek uyandim saglikliyim iyiyim oglum esim iyi saglikli
Bizlerden daha kotuleri var onlara dua ettim cok sukur cok sukur
Günaydın canım. Evet şükretmek lazım elimizde olan laraGunaydinnnnn kizlarrrrrrrr
Bugyn kendimi cok iyi hissediyorum
Sukrederek uyandim saglikliyim iyiyim oglum esim iyi saglikli
Bizlerden daha kotuleri var onlara dua ettim cok sukur cok sukur