Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yok canım şu haftanın da geçmesi gerekiyor. kardeşimin nikahı var. gelin gelecek ataması yapılsın diye nikah yapılacak. misafirler gelen giden derken yine çok yoğunum. sen nasılsın spor nasıl gidiyor. faydasını görmeye başladın mı.
Anladım Canım hayırlı olsun evet sporun faydası var sıkılaşıyorum

Mideme dokunuyor de canim zorla yeme hiçbişeyi helede çikooo ve tatli türlerini:eek: hoşaf iyi olur şekersiz yap buzz gibi iç canım:KK19:
Biliyorlar Canım kardeşimin bebeği oldu işte kayınvalidesi kayınpederinin yüzü değişti bende yedim neden insanlarımız böyle anlayışsız içtim tatlım sagol

Selam kızlar..menüm..
Sabah: kuymak, köy peyniri, dört zeytin, domates..
Akşam: kabak yemeği, et sote, yoğurt..
Arada iki tatlı kaşığı çikolata yedim
:oops: dayanamadım bugün çok zaman olmuştu yemeyeli..

Kızlar menümü yazayım.
12.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
13.30... 1 tam 1 beyaz haş.yumurta 1 bar.ayran
16.00... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Arada 2 şek.nes.2 gün kurusu
18.00... 2 bardak ayran 1 dil.kep.ekm.3 kaşık ıspanak
22.00... Yarım kase yayla çorbası
Sonrada biraz kuruyemiş

SekerPancarii SekerPancarii ayy bide tadi hic guzl degil sirf elimin altinda diye arsizligimdan yedim ama attim merak etme...ahahyy anlatmam lazm esimde diyette bilindigi uzre..guya aksamlari yemek yemiyor iste bademdir meyvedir atistiriyor..bugun tansiyonu cikti aksam evde 14e 8 galan korktuk acliktn stress yaptin galiba dedim ekmek arasi yaotim ona ouyyy vanim kocim nasil yiyo gorseniz bi sessiz bi masumm:KK70:

Gunaydinnnnn kizlarrrrrrrr
Bugyn kendimi cok iyi hissediyorum
Sukrederek uyandim saglikliyim iyiyim oglum esim iyi saglikli
Bizlerden daha kotuleri var onlara dua ettim cok sukur cok sukur

Reglime 2 gun filan kaldi onun siskinligu var ustumde ama artik erteledigim lesliyi aksam yapmam lazim
Hepinize guzel saglikli gunler cokkkk optummm

Back
X