Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende bugün çok yoruldum arkadaşımın 2 kızını baktım ay rabbim herkesin yardımcısı olsun 2 çocuk anam ne zormuş şimdide arkadaşımı bekliyorum evde başımı ağrı girdi havada çok güzeldi 24 dereceydi burası parkdan gelmedik

Bende bugün çok yoruldum arkadaşımın 2 kızını baktım ay rabbim herkesin yardımcısı olsun 2 çocuk anam ne zormuş şimdide arkadaşımı bekliyorum evde başımı ağrı girdi havada çok güzeldi 24 dereceydi burası parkdan gelmedik
Bizde parka götürdük kızımı hava harikayydii:KK55::KK55:

KahvaltıM 1 yumurta , zeytin , peynir , salatalik domates , marul , iki catal tahin pekmez , iki dilim ekmek , iki catal kızartma
Öğle 1 tabak mantı
Aksam bir tabak çorba , bir tabak yoğurt (içine badem kuru üzüm ve tarçın koydum)
Spor 12 bin adım yürüdüm

KahvaltıM 1 yumurta , zeytin , peynir , salatalik domates , marul , iki catal tahin pekmez , iki dilim ekmek , iki catal kızartma
Öğle 1 tabak mantı
Aksam bir tabak çorba , bir tabak yoğurt (içine badem kuru üzüm ve tarçın koydum)
Spor 12 bin adım yürüdüm
Afiyet olsun canimm mantiyi akşam dengelemişsin:KK19: yürüyüşün harikaaaa:KK49:

bebde menumu yazayim..
Sabah yagsiz 2 yumurtali melemen birkac dilim koy peyniri 1 dilim ekmek..
oglen 1 bardak sut
bukadar menum cok tokum ama ekmek yedim bugun pismanin ama melemnde baska turlu yenmiyorki:KK43:

bebde menumu yazayim..
Sabah yagsiz 2 yumurtali melemen birkac dilim koy peyniri 1 dilim ekmek..
oglen 1 bardak sut
bukadar menum cok tokum ama ekmek yedim bugun pismanin ama melemnde baska turlu yenmiyorki:KK43:
Kuzum sen çokk az yiyosun bak sonrada açlık krizlerine girip çikolari lüpletiyosun :KK35: sabahtan bu yana hiç mi acikmadin:cool:

Back
X