- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #131.581
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi aksamlar canim eve geldik daha yeni yemeğimi yedim sen nasilsin tatlim
Bizde parka götürdük kızımı hava harikayydiiBende bugün çok yoruldum arkadaşımın 2 kızını baktım ay rabbim herkesin yardımcısı olsun 2 çocuk anam ne zormuş şimdide arkadaşımı bekliyorum evde başımı ağrı girdi havada çok güzeldi 24 dereceydi burası parkdan gelmedik
yaaaaa yapmayalim bneceeeKizlaaaar eskiden böyle menü tablosu yapıyorduk hatırlamıyor msnz yeniden düzenledim tabloyuu tekrar kullanalimm![]()
Afiyet olsun canimm mantiyi akşam dengelemişsinKahvaltıM 1 yumurta , zeytin , peynir , salatalik domates , marul , iki catal tahin pekmez , iki dilim ekmek , iki catal kızartma
Öğle 1 tabak mantı
Aksam bir tabak çorba , bir tabak yoğurt (içine badem kuru üzüm ve tarçın koydum)
Spor 12 bin adım yürüdüm
Eltimde mantı yaptık önce. Ordan çıktım kızı arabasıyla dolaştırdimi. Eve saat 4.30 da girdim.sonrada yemek falan derken yeni oturabildim
Mantı yedikten sonra yürümen çok iyi olmuş yakmişsindir hepsini tatlımmmEltimde mantı yaptık önce. Ordan çıktım kızı arabasıyla dolaştırdimi. Eve saat 4.30 da girdim.sonrada yemek falan derken yeni oturabildim
İnşallah öyle olur canım. Bu hafta tartıda eksi görmek istiyorumMantı yedikten sonra yürümen çok iyi olmuş yakmişsindir hepsini tatlımmm![]()
kaptan sensin yao dersen yapariz elbet ama bana hep zor geliodu o liste..hatta olmadigini farkedince cok mutlu olmus boyle daha iyi oldu diodum..nerden gekdiki aklinaNedeeen kiiiiiiyapalım yapalım
![]()
canimmm bende sabhatn beri kiza idrar tahlili yaptircaz diye çişini yaomasini bekliorum yok anacim yapmadi yaotoda uapmaso gereken yere yapmadi :)
Kuzum sen çokk az yiyosun bak sonrada açlık krizlerine girip çikolari lüpletiyosunbebde menumu yazayim..
Sabah yagsiz 2 yumurtali melemen birkac dilim koy peyniri 1 dilim ekmek..
oglen 1 bardak sut
bukadar menum cok tokum ama ekmek yedim bugun pismanin ama melemnde baska turlu yenmiyorki![]()
Doğrudur Canım ellerinize sağlık yedin mi mantıdanEltimde mantı yaptık önce. Ordan çıktım kızı arabasıyla dolaştırdimi. Eve saat 4.30 da girdim.sonrada yemek falan derken yeni oturabildim
Hadi ya yaptı mı peki yaramazcanimmm bende sabhatn beri kiza idrar tahlili yaptircaz diye çişini yaomasini bekliorum yok anacim yapmadi yaotoda uapmaso gereken yere yapmadi :)
Canım gece açıkmıyor MusunKızlar ben kv.deyim.dikkatliyim sayılır 2 tane un kurabiyesi yedim ama akşam yemeğim yok gibi dengelemiştir heralde.