- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #131.641
yok
yok canim ben vazgectim artik haftasonu babasiyla yaptircaz inşALLAH..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım merhaba bende şimdi bebişi uyutcam sporumu yapana kadar kalkar bende dışarı çıkarcam minnoşu hava güzel.menumu yazayim..
gec kahvalti..2 kabakli 2 yumurtali ve kepkli omlet..sekeriz cay ve 5 dilim.kasar peyniri..
kizim uyansin mamasini yesin disari aticaz kendimizi hava bu hafta cok guzl istanbulda...yuruyus yaoalim biraz dolap bommm boş birazda alisveris yapalimmm
Canimm benim başınız saolsun çok üzüldümKayinpederim vefat etti yazdigim zaman
Dun Istanbuldan baska sehire gotrduk cenazeyi simdi evime ugradimm esya falan almaya.. annem kayinvalidem arasi gidip geliyorum..
Insallah araniza en yakin surede donucem seviyorum sizleri.. firsat buldukca gelirim
Hadi inşallah bir şey çıkmaz sonucundanyok
Ben tahmin etmiştim zor bir hastalık rabbim çektirmekten kurtarmış cennetinden bir bahçe versin ailesine sabırKayinpederim vefat etti yazdigim zaman
Dun Istanbuldan baska sehire gotrduk cenazeyi simdi evime ugradimm esya falan almaya.. annem kayinvalidem arasi gidip geliyorum..
Insallah araniza en yakin surede donucem seviyorum sizleri.. firsat buldukca gelirim
Oh iyi gezmeler sana Canım afiyet olsunmenumu yazayim..
gec kahvalti..2 kabakli 2 yumurtali ve kepkli omlet..sekeriz cay ve 5 dilim.kasar peyniri..
kizim uyansin mamasini yesin disari aticaz kendimizi hava bu hafta cok guzl istanbulda...yuruyus yaoalim biraz dolap bommm boş birazda alisveris yapalimmm
Oh gezin kızlar hava çok güzelCanım merhaba bende şimdi bebişi uyutcam sporumu yapana kadar kalkar bende dışarı çıkarcam minnoşu hava güzel.
Canım başınız sağolsun.Kayinpederim vefat etti yazdigim zaman
Evet canım yeni girdim eve.2 buçuk saat yürüdum.sende durumlar nasıl. Bugünde atlat hayırlısıyla. Sporunada devam edersin canım.
Ne güzel oh iyi yapmışsın çocuklar yarında buraya gelelim diyorlar annelerineEvet canım yeni girdim eve.2 buçuk saat yürüdum.sende durumlar nasıl. Bugünde atlat hayırlısıyla. Sporunada devam edersin canım.
Oh süpersin Canım maşallahKızlar sporumu yaptım kahvemi içiyorum miss gibi.bebiş uyanmadı inş.1 saat daha yatar
İsim var dersin bişey olmaz.ayy kız çocuklara çokmu yüz verdin sizden gitmezler artıkNe güzel oh iyi yapmışsın çocuklar yarında buraya gelelim diyorlar annelerinebakalım olmazda diyemem
![]()
Sorma ya çok yüz verdim allahımİsim var dersin bişey olmaz.ayy kız çocuklara çokmu yüz verdin sizden gitmezler artık![]()