Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

menumu yazayim..
gec kahvalti..2 kabakli 2 yumurtali ve kepkli omlet..sekeriz cay ve 5 dilim.kasar peyniri..
kizim uyansin mamasini yesin disari aticaz kendimizi hava bu hafta cok guzl istanbulda...yuruyus yaoalim biraz dolap bommm boş birazda alisveris yapalimmm

menumu yazayim..
gec kahvalti..2 kabakli 2 yumurtali ve kepkli omlet..sekeriz cay ve 5 dilim.kasar peyniri..
kizim uyansin mamasini yesin disari aticaz kendimizi hava bu hafta cok guzl istanbulda...yuruyus yaoalim biraz dolap bommm boş birazda alisveris yapalimmm
Canım merhaba bende şimdi bebişi uyutcam sporumu yapana kadar kalkar bende dışarı çıkarcam minnoşu hava güzel.

Kayinpederim vefat etti yazdigim zaman :KK43:
Dun Istanbuldan baska sehire gotrduk cenazeyi simdi evime ugradimm esya falan almaya.. annem kayinvalidem arasi gidip geliyorum..
Insallah araniza en yakin surede donucem seviyorum sizleri.. firsat buldukca gelirim

Dun Istanbuldan baska sehire gotrduk cenazeyi simdi evime ugradimm esya falan almaya.. annem kayinvalidem arasi gidip geliyorum..
Insallah araniza en yakin surede donucem seviyorum sizleri.. firsat buldukca gelirim
Canimm benim başınız saolsun çok üzüldüm:( Allahh sabir versin kalanlara sağlık versin..

Ben tahmin etmiştim zor bir hastalık rabbim çektirmekten kurtarmış cennetinden bir bahçe versin ailesine sabır

Kizlar burda hava çok güzel güneşli tam yürüyüş havası. Bebiş uyanmasa daha yürürdum

Back
X