- 16 Şubat 2009
- 34.820
- 123.226
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #131.661
Burası da aynı Canım 26 dereceKizlar burda hava çok güzel güneşli tam yürüyüş havası. Bebiş uyanmasa daha yürürdum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burası da aynı Canım 26 dereceKizlar burda hava çok güzel güneşli tam yürüyüş havası. Bebiş uyanmasa daha yürürdum
Senin işin zor o zaman.arkadaşında biraz düşüncesiz galiba yorulduğunu düşünmüyor mu hic.çocukları senin üstüne bırakıyor hepSorma ya çok yüz verdim allahımannesi ctesi evde olucak
2 gün daha bizdeler akşam konuşuruz dedi arkadaşım
![]()
Canım oda mecbur burada yabancı zaten kimsesi yok bakıcılarının işi var mecbur yani perşembe cumada gece otele işe gidicek olan bayan arkadaşımız bakacak dediSenin işin zor o zaman.arkadaşında biraz düşüncesiz galiba yorulduğunu düşünmüyor mu hic.çocukları senin üstüne bırakıyor hep
Anlıyorum Canım da oda Zaten otelden izin istemiş bakıcının işi var çocukları bakıcam diye olmaz demişler otelde şef bu o yüzden kimsesi yok kayınvalide gezme hastası çocuk bakmayı sevmiyor şehirdışında kayınvalidesi her sene yurtdışı yurtiçi gezilerde kadın çok aktif ve Kokoş kaynanasıMiyav_su geçen sen çok kötü hasta olduk eşimle .hamileydim o zaman sağolsun eltimde götürdü çocukları 2 gün baktı. Ben 3 ü gün gelsin çocuklar diye kaç defa aradım. İçime sinmez hiç yorgun olur kafasını ağrıtırlar ne bileyim sonuçta çocuk
Eltimde illa birkaç gün daha kalsınlar onların bana çok faydası oluyor kıza bakıyorlar dedi .kızı 2yaşındaydı o zaman.benim kızları zorla getirdik eve
Yanlız yani desene.bilmeden konuştum. Yok bazı insanlar var da benim tanıdığım çocukları bırakıyor sonra hiç arayıp sormuyorlar öyle sandım bianAnlıyorum Canım da oda Zaten otelden izin istemiş bakıcının işi var çocukları bakıcam diye olmaz demişler otelde şef bu o yüzden kimsesi yok kayınvalide gezme hastası çocuk bakmayı sevmiyor şehirdışında kayınvalidesi her sene yurtdışı yurtiçi gezilerde kadın çok aktif ve Kokoş kaynanası
Sen napiyorsun biciriklarla kuzum
Oohh ne güzel canimKızlar sporumu yaptım kahvemi içiyorum miss gibi.bebiş uyanmadı inş.1 saat daha yatar
Ayy annesi düşünür bence fazla yük olmayalim deeeerrNe güzel oh iyi yapmışsın çocuklar yarında buraya gelelim diyorlar annelerinebakalım olmazda diyemem
![]()
Bende eşimi ikna ediyim bizde çikalim yaa hava çokk güzelKizlar burda hava çok güzel güneşli tam yürüyüş havası. Bebiş uyanmasa daha yürürdum
Nee çocuklar iki gün daha mi sendeSorma ya çok yüz verdim allahımannesi ctesi evde olucak
2 gün daha bizdeler akşam konuşuruz dedi arkadaşım
![]()
Aramıza hoş geldin canim.kiloları mızı hep beraber vercez inşallah.birbirimize hem destek hem moral veriyoruz. Kaç yaşındasın çocuk falan varmi canım kendini tanıtmaya birazArkadaşlar hepinize merhaba aranıza yeni katıldım umarım aranızdada kalacağım. Benim çalışma şartlarım biraz farklı 2 hafta gece 1 hafta gündüz çalışıyorum uyku saatlerim öğün saatlerim değişiyor.o yuzden foruma yazma saatlerım sızlere cevp vermelerım gecıkebılır Maalesef sosyal anlamda kısıtlı bir şehirde yaşıyorum hatta akşamdan sabaha kadar hala sokağa çıkma yasağı devam ediyor. bu yuzden evde spor yapabılıorum. 3 hfta once basladım dıyete kosu bandı bısıklt derkn 80 kg dan 76 kg dustum. hedefım 60-62 cıvarı boyum 170 cm sızınle bırlıkte daha motıve olabılecegımı dusunuyorum. inşallah sizinle birlikte nota yemeden kart yemeden devam edebilirim. beni de gruba aldığınız için teşekkur ederim. Eksıgım fazlam yapmam gerekenler oldugunda hatırlatırsanız sevınırım.:)))
Ne guzel hem spor yapmışsın hem temiz hava almışsın1 buçuk saat yürüdük kizlaaar![]()
hoş geldin tatlım, ben takım kaptanı Selin, el birliğiyle vericez KİLOLARI merak etmeArkadaşlar hepinize merhaba aranıza yeni katıldım umarım aranızdada kalacağım. Benim çalışma şartlarım biraz farklı 2 hafta gece 1 hafta gündüz çalışıyorum uyku saatlerim öğün saatlerim değişiyor.o yuzden foruma yazma saatlerım sızlere cevp vermelerım gecıkebılır Maalesef sosyal anlamda kısıtlı bir şehirde yaşıyorum hatta akşamdan sabaha kadar hala sokağa çıkma yasağı devam ediyor. bu yuzden evde spor yapabılıorum. 3 hfta once basladım dıyete kosu bandı bısıklt derkn 80 kg dan 76 kg dustum. hedefım 60-62 cıvarı boyum 170 cm sızınle bırlıkte daha motıve olabılecegımı dusunuyorum. inşallah sizinle birlikte nota yemeden kart yemeden devam edebilirim. beni de gruba aldığınız için teşekkur ederim. Eksıgım fazlam yapmam gerekenler oldugunda hatırlatırsanız sevınırım.:)))
Ayy havaa o kadar güzel ki yaz akşami gibiNe guzel hem spor yapmışsın hem temiz hava almışsın