- Konu Sahibi Pinarbartu
- #132.301
Ya bu arada sabahları ılık limonlu su içiyoruz dimi ben bu sabah içemedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol Canım rabbim günahlarını affetsin kolay değil Canım borcu çokmuş işlerde kötü evden çıkmış işe gitmek için yolda vefat ermiş memleketine doğru yola çıktı daha 2 hafta önce görmüştüm çok kilo vermişti ayak üstü konuştuk Canım sıkkın işler kötü diyordu zaten maaşlı çalışmıyordu prim usulü çalışıyordu dedim 4 dil var aç kalmazsın yurtdışına gidecekmiş bu hafta nasip olmadı eşine ve çocuklarına sabır versin bende daha yeni geldim uykusuzum şimdide eşim rahatsızlanmış yarın gece gelecek eve yazın mide kanaması geçirmişti şimdi yine midesi ağrıyormuş of sıkıldım ya
Ben içiyorum dur şimdi 2 bardak içtim bide limonlu su içeyimYa bu arada sabahları ılık limonlu su içiyoruz dimi ben bu sabah içemedim.
Afiyet olsun birileri daha dolma yemişKizlar menümüde yazayım hemen.
11.00... 2 dil.kep.ekm.biraz melemen 1 tane haş.yum.3 bar.3 şek.çay.
14.00... 1 bar.ayran
18.00... 4 mer.köfte 4-5 kaşık yayla çor.
Sonrasında 3 bar.3 şek.çay
22.00.. Yarım biber dolm.
Bugün spor malesef yapamadım ama yarım saat kadar yürüdüm.
Bir saat tutarsın Canım ya tuvaletini ben aç kalıtımda susuz asla yazın sabahdan akşama dükkanda 6 litreyi gecer benim kışın 3-4 litredir şimdi eve geldim inanmazsın 2 bardak içtimHakl8sin cnm okulda icmeye korkuyorum 1 saatlik yolumuz var tuvaletim gelir diye
Evde de ihmal ediyorum ama daha fazla icmeye gayret edecem
İyi yapmışsın emeklerin boşa çıkmasın CanımIyiyim canim gecen hafta biraz zor gunlerdi.. uuzun surmeden geri dondum yoksa emeklerim cop olur..
Sagol CanımBaşın sağolsun canım...
Sagol Canım Amin işte hayat diyoruz bu hafta sonu çalışmak için yurtdışına gidicekmiş nasip olmadı bu sene turizm çok zor malesef haberlere pek çıkmıyoruz ama geçenlerde bir abimizde intihar ettiçok üzüldüm canım yaaaaa basın sagolsun allah rahmet eylesin ...kalanlarina sabır versin
Afiyet olsun Canım her zaman ki gibi süpersinKahvaltıM ;yarım kase çorba , bir avuç ceviz, çeyrek elma , çeyrek avokado , zeytin , iki hurma
Ara üç gün kurusu , birkaç ceviz
Aksam , bir tabak çorba , bir tabak salata
Spor 15 bin adım yürüdüm
Sagol Canım Amin inşallah bu sene daha da zor biliyorum buraya çok yazıyorum iş sıkıntısı sizlerin kafanızı şişiriyorum gecen sene ki Ankara'da patlamada bizim işler bıçak gibi kesilmişti eşim mide kanaması geçirdi yarın gece geliyor yine midesi of ne olucaz bilmiyorum bir tek biz değil herkes aynı çözüm paketi yayınlandı hiçbir işe yaramazBaşınız sağolsun miyavim. Allah ailesine ve yakınlarına sabır versin canım. Rabbim size tez zamanda bol ve hayırlı kazançlar nasip etsin.
Bunun mu aslında doğruyu söylüyorsun onun sayesinde içmiyorum en son ekimde içtim arkadaş evini taşıdı ona yardım ettim o kadar hararet bastı içtim gece kötü oldum sabah doktora çıktım zaten biliyordum nedeni doktor bir kezzapIlgincmis cnm ama kiymetini bil valla
850 iki ye mi bölüyorsun yoksa sabah 850 akşam 850 miTmm cnm atmamissam bakarim cnm
Buarada sabah aksam 850 bakalim
Ne güzel hep kurubakliyat tüketmişsin afiyet olsunMerhaba canlar
Menum
Sabah bir dlm ekmk
Peynir
Zeytin
Domates. Salatalik
Ara
Sutlu kahve
Oglen
2 kasik kuru fasulye
1 kepce corba salata
Ara yok
Aksam 2 kasik barbunya
2 kasik pilav
Yogurt
Aksamda sut icecem tarcinli
300 tvister
100 bacak hareketi
30 kol hareketi
300 step gibi hareket ettim
Okulun bahcesinde spor aletleri varda
1.5 lt su da var
Canım daha dolman bitmedi miKızlar bugünkü menüm sabah az peynir zeytin domates az bal bir dilim ekmek ara öğün 2 hurma öğlen 4 biber dolması yoğurt salata ara öğün 3 dilim çikolata dayanamadım yedim akşamda 1 içli köfte 3 kaşık kuru fasulye az yoğurt bu kadar çikolatayı yemeseydim daha iyiydi tüh![]()
Bencede tut fit @moon8187 canımKizlar slm 2 gundur cok ihmal ettim hem forumu hemde diyeyimi bugunde cok kotuydu cok yedimmm misagirleiem vardi migrenim tutmustu ve ölüvk gibiydim..sabah telasyan tartilamadmda zaten..bu hafta ipleri fena sıkı tutmaliyim yoksa tekrar 70e geri donebilirim..ya cok kotu oluo bu misafir isi gercktnnn
Günaydın Canım ne güzel ailenle vakit geçirmişsinİyi akşamlar kızlar ayyy çokk yoruldumm bugünannemler ve ablam bana geldiler çok güzel oturduk evi temizle akşama hazırlık yap bide regliyim yorulmuşum şimdide kuzumu uyutuyorum
sizlere bi bakiyim dedim artida olanlar var ama halledicez tabii o artilarr boll eksiyle değişecek hadi kızlar bu hafta ilk 3 de olalim
sıkın kemerleri iyceee
![]()
Sagol Canım Allah rahmet eylesinBasiniz sagolsun canim.nedir bu olumler yaa pff
Tabbim fazla çektirmemiş zor bir hastalık benim kuzenim kaç yıldır çekiyor rabbim hastalara şifa versinDaha iyi ya cok sukur. Cok durgunduuu simdi evimize gectik daha hizli toparlar. Birde hastaydi ya babasi eger genc olsaydi kendine gelemezdi.. herseyde hayir vardir ne yapalim..sagol canim sordugun icin![]()
Ay kıyamam yaTşk.ederim canım şuan emziriyorum inş.uyur.bugün bebişin saçlarını kestirdim ana saçı gitsin diye çok ağladı ama çok şükür şimdi iyi.