- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #132.421
Günaydın canımHerkese hayırlı sabahlar hayırlı günler kızlar.bol eksili mutlu bir gün olsun hepimize![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımHerkese hayırlı sabahlar hayırlı günler kızlar.bol eksili mutlu bir gün olsun hepimize![]()
Afiyet olsun CanımAksam az tavuk
Az pilav yogurt
Salata
Belki sut icerim tarcinli
Gunaydin tatlimmmmmGünaydın kızlar bugünde metabolizmalarımız deli gibi çalışsın inş güzel günler diliyorum...![]()
Canım afiyet olsun bir kıvılcım neKahvaltıM , 1 kase çorba , 3 dilim elma , bir kıvılcım, bir avuç ceviz , 3 gün kurusu
Ara , bir avuç badem ,bir mandalina
Aksam , 1 kase çorba , bir tabak haşlanmış brokoli ve patates (3parca)
Ara 5 tane yer fıstığı
Spor 3 saat.yurudum
Oh afiyet olsun dolmalar gitmiş bakıyorumdaİyi geceler kızlar bugünkü menüm
Sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin domates
Öğlen 3 adet kuru dolma 1 kase cacık
Aksam ekmeksiz şekilde patlıcan kebabı pişmiş biber ve domates
Kolay gelsin miyavim çocuklarr yine sende miGünaydın Canım dün çocuklar gidince mutfağımı temizledimgece 3 kadar yeni uyandım şimdi çocuklar geldi eşim bu gece geliyor
sen Nasıl oldun karnın Nasıl
![]()
Canım gitmemelisin yinede sen bilirsin amaSelam kızlar..çok yoğunum bu aralar..görümcem ve kayınvalidem bende evde dört çocuk biri gazlı bir bebek..epey daha buradalar...
Affınıza sığınarak gruptan ayrılmak istiyorum..@SekerPancari kusura bakma canım inan yetişemiyorum hiç birşeye psikoloji de gitti..
Evet cumaya kadar bendeler çocuklarKolay gelsin miyavim çocuklarr yine sende miooo eşin mi geliyor bu gece
![]()
Ayy sen bugün hazırlık yaparsın o zamanEvet cumaya kadar bendeler çocuklareşim gece 3 burada olucak
![]()
Yeni bir tatlı grubu sandım şimdilerde bir tatlı var ya Tiriliçe onun gibi birşey sandımKıvırcık maruldur kiz o![]()
Evet katılıyorum ben bile kendi annemin evine gittiğimde rahat edemiyorum bu erkek tarafını hiç anlamıyorum Allah'dan benimkiler ile küsümde gelmiyorlar çok şükürKizsammi bilemedim iliskiniz nasil ama kimse kimsenin duzenini bozmaya hakki yok uzunnnnn sure tabi
Tatlı olmasa iyiymişKızlar bugünkü menüm sabah sütlü gevrek arada 1 elma akşamda az et 3 kaşık bulgur pilavı salata 2 çatal ekmek kadayıfı yemekten sonra tatlısız duramıyorum azda olsa yiyicem illa
Canım yanlış yapıyorsun kendini aç bırak a tamam oldu bu kaçamaklar bir daha dikkat edersinKizlarrrr kacamaklarla geldimm ve +2 yim suanda ya 2 gundeee hemdee
cok kotu oldum tartiya cikinca hatta +2.5 falan nasl olabilirki biyke bi anda yaa bugun 4 saat deli gibi gezindim kizimla aksamda bisey yemedim..sabah 1 pogaca 1 tatli kurabiye sonra 1 kase borulce salatasi yedim aksam yemedim..cok kotuyum sanki yekrar 70 oldum butun emeklerim bisa gitmis gibi hissediorum cok kizginim...yarinda annem gelick yine birseyler hazirlamam gerekick en az 2-3 gu bende..ipin ucu kactimi tam kaciooo offfff
Canım açlığa Nasıl dayandınKızlar iyi geceler menümü yazayım hemen.
12.00.... 2 şek.tarç.süt
12.30.... 40 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Arada tek şek.kahve biraz kuruyemiş
16.00.. 32 dk eliptik+250 twester+150 mekik
Arada 1 bard.ayran
18.15... Kızıma yaptığım yeşil mercimek çorbası 1 kase yarım bardakta ayran
22.00... 1 dil.kep.ekm.1 bardak ayran.
Sana katılıyorum kendisini aç bırakıyor sonrada yiyeceklere saldırıyor CanımYine aynı şeyi söylücem ama bence neden bu mooncum sen diyetteyken çok azz yiyorsun ve bi süre sonra krize girip kaçamaklar yapiyorsun bence ďengeli az az yesen böyle bir sorun olmucak annen gelince kaçamak yokk sakin menülerini hergün yaziyorsun ve takip ediyorum sen tekrar 70 olup daha da üstüne mi çıkmak istiyorsun?kalori sayımı yapmaya ne dersin ne kadar yiyeceğini bilir ona göre yersin
![]()
Aslına bakarsan hiç ayrılmak istemiyorum canım ama kafam çok dağınık..Canim sen daralmişsin bence o kadar çocuk yatılı misafir seni bunaltmiş ama bizi nasil birakacaksinözleriz seni biizz
ben seni izne ayiriyim bu hafta kafani toplarsin 2 3 hafta yada ne kadar istersen sonra geri dönersin aramiza
tamam mı
![]()