- 16 Şubat 2009
- 34.828
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #132.621
Buradayım canımMiyav_su kizzz ugramadin bugün hiç. İyimisin? geldimi esin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Buradayım canımMiyav_su kizzz ugramadin bugün hiç. İyimisin? geldimi esin.
E
Evet yaMiyav_su hiç uğramadı bugün. Merak ettim acaba bişey mi oldu.hiç bu kadar boş bırakmazdı buraları. Bende bebiş le uğraşıyorum canım. Poposu pişik olmuş yediği bişey etkiledi galiba.banyo yaptırdım ilaç aldırdım eşime eczaneden .huysuzluk yapıyor çok yoruldum bugün
![]()
Menün ve yürüyüşün her zamanki gibi süperKahvaltıM , bir minik kase salata , zeytin , peynir , bir avuç badem ceviz , bir dilim ekmek
Ara ;bir avuç fındık fıstık
Aksam , çorba, salata , balık , bir dilim ekmek , iki parça helva
Spor 3 saat yürüdum
Bebişi uyutuyorum canım. Kaç saattir uyumadi
Gecede yemesi ne güzel oluyor değil mi?Biliyorum bana çok kızacaksın benim menümgece saat 03.00 de eşim geldi onunla dışarda dürümcüye gittik bir tane et dürüm ,ayran ve ay söylemiyeceğim
patates kızartması yedim
öğlende sucuk ve 2 dilim ekmek ve peynir yedim akşam ise dünden kalma bezelyem vardı ve yogurt yedim
ceza var mı birde şuan + olmuşum çocuklardan sporda yapamadım @SekerPancari71 ,
marlin18 ve @ParteMoralll
![]()
Sen dün benim kekle böreği görmemiştin.hadi bende seninkileri görmeyim. Esin geldi ya kutlama yemeği olmuş diyelim biz onaBiliyorum bana çok kızacaksın benim menümgece saat 03.00 de eşim geldi onunla dışarda dürümcüye gittik bir tane et dürüm ,ayran ve ay söylemiyeceğim
patates kızartması yedim
öğlende sucuk ve 2 dilim ekmek ve peynir yedim akşam ise dünden kalma bezelyem vardı ve yogurt yedim
ceza var mı birde şuan + olmuşum çocuklardan sporda yapamadım @SekerPancari71 ,
marlin18 ve @ParteMoralll
![]()
Doping mi kullanmış bak sen bebişeBebişi uyutuyorum canım. Kaç saattir uyumadi![]()
Sen görmüyorsun ama tartı görmüş birde 2 haftadır spor yok hareket yokSen dün benim kekle böreği görmemiştin.hadi bende seninkileri görmeyim. Esin geldi ya kutlama yemeği olmuş diyelim biz ona
Yarınında bir atlatsam yarın arkadaşın karısının sergisi varmış of hemde kokteyli sonrada yemeğe gidilecekmiş eşimde burada gitmeyelim dedim gidelim diyor of ya zaten çok yorgunumMiyav_su sen bu aralar sporda yapamadın canim ++lar ondandır. Yediklerinden değil.
Hep o çocukların suçu .sen mahsumsun
![]()
İnan eşim zorladı uzun zamandır birlikte değildik işte bir daha olmaz o kendisi yesin bitti benim içinGecede yemesi ne güzel oluyor değil mi?
Sabah 7.30 gibi uyanıyor. Sonra öğleye kadar uyku yok.öğlen de dışardan dolastiriyorum arabasıyla 2 bazen 3 saat uyuyorum bende yürümüş oluyorum.sonra akşam 9 _10 gibi uyuyor.ben yoruluyorum o yorulmuyor valla.@ParteMoralll senin bebişin demi böyle. Kızlar sizin bebiş ler uyuyor mu yaa.benimki beni çok yoruyor.Doping mi kullanmış bak sen bebişe![]()
Afiyet olsun CanımSlm kızlar misafirim vardı giremedim bugünkü menüm sabah bir dilim ekmek bir üçgen peynir domates 3 zeytin öğlen diyet bisküvi akşamda bir dilim peynirli pide yoğurtlu brokoli arada 9 lu çay
Aman allahım Nasıl bir bebiş o CanımSabah 7.30 gibi uyanıyor. Sonra öğleye kadar uyku yok.öğlen de dışardan dolastiriyorum arabasıyla 2 bazen 3 saat uyuyorum bende yürümüş oluyorum.sonra akşam 9 _10 gibi uyuyor.ben yoruluyorum o yorulmuyor valla.@ParteMoralll senin bebişin demi böyle. Kızlar sizin bebiş ler uyuyor mu yaa.benimki beni çok yoruyor.
Afiyet olsun canımİnan eşim zorladı uzun zamandır birlikte değildik işte bir daha olmaz o kendisi yesin bitti benim için![]()
İyi yapmışsın canım o zaman bundan sonra hep birlikte zayıflamaya devamİnan eşim zorladı uzun zamandır birlikte değildik işte bir daha olmaz o kendisi yesin bitti benim için![]()
Atlatırsın canım. Haftaya kaldığın yerden devam edersin hem diyeti ne hem sporuna.Yarınında bir atlatsam yarın arkadaşın karısının sergisi varmış of hemde kokteyli sonrada yemeğe gidilecekmiş eşimde burada gitmeyelim dedim gidelim diyor of ya zaten çok yorgunum![]()