Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Mecburi nedenler Canım normalde işimiz burada Allah nasip ederse martın 17 burada olacak evet dikkat ederim birtek eşim gece gelince abarttım Canım ya 2 haftadadır sporda yoktu evde arkadaşın çocuklarına baktım anladığım kadarıyla sen bebiş tedavisi görüyorsun bende istiyorum bebiş doktorum kilo ve şekerden dolayı imkansız dedi birbirimize burada daha çok destek verelim olur mu
Benimde esim haftanin 4 günü yok is nedeniyle malesef :(
Evet tedavi sürecindeydm ama biraktm cok yoruldum ve bunalmistim canm simdi kilo verip gerekirse öyle baslamak istiyorum seninle kilolarimiz yakin hem rakip olup hemde destek olabilirz ne dersin :KK19:
Bu arada yas kac kac yillik evlisin tanisalm

Gecmiş olsun canım daha yaşı küçük düzelir inş hayırlısıyla

Canim cocuklarda çok cabuk düzeliyor endokrin bozukluklar.. iyi ki erken farkettiniz. Diyet listesi alınca hem saglikli beslenmeyi erken yaşta daha iyi ogrenecek hem de hasta olma riskini azaltacak

Geçmiş olsun canim yavruya. Allahım tez zamanda şifasını versin.

Canimmm çok geçmiş olsun kuzularimiza sağlık versin Rabbim hić moralinizi bozmayin bence 3 aya kadar çok güzel kilo vericek kizin ve ilaca gerek kalmicak:KK74::KK74:

Canm öncelikle gecmis olsun cocuklarin küçüklükten bu tarz sıkıntılarının görülmesi bence cok iyi fark edip hemen götürmen cok iyi.umursamayip o çocuğun ilerde obezite olmasini da seyredebilirdin
Bence hic skma canini çocuklar bizden daha direncli yemek konusunda 15 kilo cok birsey degil yaz geliyor zaten parkta oynayarak ve az yiyerek cok rahat verir o kiloyu

Canım Sana tavsiyem yinede sen bilirsin ama ben 2 sene diyetisyene uydum bir işe yaramadım Karataya uygulasanız o ilacı bende kullanıyorum ve nefret ediyorum o ilaçdan hayattan soğuttu Karatay'dan önce doktorum bana insülin iğnesi verecekti onun ve sporun özellikle yürüyüşün sayesinde kurtuldum geçmiş olsun
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar..daha iyi olacak kızım..en çok istediğim ergenlik döneminde kilo sorunu yaşamaması..

Benimde esim haftanin 4 günü yok is nedeniyle malesef :KK43:
Evet tedavi sürecindeydm ama biraktm cok yoruldum ve bunalmistim canm simdi kilo verip gerekirse öyle baslamak istiyorum seninle kilolarimiz yakin hem rakip olup hemde destek olabilirz ne dersin :KK19:
Rabbim yardımcınız olsun canım..benim kızlar da tedaviyle oldu..süreç zorlu ama bebişi kucağına alınca herşeyi unutuyorsun..kilo verilince tedaviye daha çabuk varılıyor güzel haberlerini bize verirsin en yakın zamanda inşallah..

Benimde esim haftanin 4 günü yok is nedeniyle malesef :KK43:
Rabbim hayırlısı ile verdin Canım ben 6 yıllık 32 yaşımdayım boyum 1.62 cm evliliğim ilk Zaman'lar hiç düşünmedik sonra birden kilo aldım sonra ögrendim ki insülin direnci ve tip 2 diyabet obezim hem kafın doğumcu hem endokrin doktorum sağlıklı görmedi gebeliği şükür Başkada bir sıkıntım yok zaten hiç denemedik bebiş için hayırlısı ile bir versem şu kiloları sende var mı insülin direnci

Nasil bildin :KK70: benim cadiyla ugrasiodum kahvalti falan yaptik uyuttum da dedim iki is yapim camasr o bu ugrasiyorummm...
yarın haftasonu eşinle vakit geçirirsin:KK23: diye düşündüm bugünden temizliği yaparsın diye senin cadı huysuzluk ederse gönder bana :KK53:antremanlıyım ben canım bende evde miskinlik yapıyorum :KK14:ya temizlik yapıcaktım vazgeçtim ptesi kadar dinleneyim

yarın haftasonu eşinle vakit geçirirsin:KK23: diye düşündüm bugünden temizliği yaparsın diye senin cadı huysuzluk ederse gönder bana :KK53:antremanlıyım ben canım bende evde miskinlik yapıyorum :KK14:ya temizlik yapıcaktım vazgeçtim ptesi kadar dinleneyim
Bende oyle dusunmustum canm yapmistim dundw zaten yatak odam kalmisti camasir falan takiliyom :D yarin esimin memleketine gitcez galiba baabsinin yanina ama ikimiz degl..

Rabbim yardımcınız olsun canım..benim kızlar da tedaviyle oldu..süreç zorlu ama bebişi kucağına alınca herşeyi unutuyorsun..kilo verilince tedaviye daha çabuk varılıyor güzel haberlerini bize verirsin en yakın zamanda inşallah..
Insallah canm insallah gercekten cok zor bir süreç insan zihnen ve bedenen cok yipraniyor..o dönemde de cok kilo aldm iyice strese girdim

Rabbim hayırlısı ile verdin Canım ben 6 yıllık 32 yaşımdayım boyum 1.62 cm evliliğim ilk Zaman'lar hiç düşünmedik sonra birden kilo aldım sonra ögrendim ki insülin direnci ve tip 2 diyabet obezim hem kafın doğumcu hem endokrin doktorum sağlıklı görmedi gebeliği şükür Başkada bir sıkıntım yok zaten hiç denemedik bebiş için hayırlısı ile bir versem şu kiloları sende var mı insülin direnci
Bende pko var canm zaten pko basli basina insülin direnciyle alakali.bende 24 yasindaym 2.5 senelik evliyiz ilk sene düsünmedik 1.5 senedir de deniyoruz ama olmuyor malesf.sıkıntı hem bende hemde esimde var Allahm inşallah nasip eder bizede hayirli evlatlar ne diyelm

Screenshot_2016-02-27-09-26-08-1.webp

Back
X