Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yeni kişiler davet edicem kuzum kalabaliklaşalim biraz demi:KK19:
Bencede tatlim iyi olurr:)
Ayyy listemiz felaketttt kötü:KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK34::KK35:
:KK12::KK12:
Canm mesajini atlamisim smdi gördüm bence harika fikir kendi icimizde yarisalm herkes bir hedef belirlesin haftaya cumaya kadar ve o hedefe varmaya calisalm
Aynen benleee kim yarisiyooooo
Ohh afiyet olsun canm.su yulafida bi ben sevemedm heralde :110:
Ben cok seviyorummm :kk77::kk77:
Yeni gelenler gitmese iyi olur aslında..yüzdemiz çoğalır..evet @ParteMoralll biz varız ya canım..
Sizi unutmadimmmm ki:KK200:
Doğruyu diyorsun ki o hızlı bir şekilde verdi ayran tüketmişti hatta biz çok kızmıştık sağlıklı değil diye bence şaşırmamak lazım bana bir bakın kaç aydır aynıyım asıl normal olmayan benim kızlar:KK53:@SekerPancari71
:KK53::KK53::KK53::KK53:anladin sennnn miyavimmmmm
Aşk olsun beni saymıyor Musun :63:
:KK54::KK54::KK200::KK19:
Afiyet olsun canım :KK60::KK60:
Tesekkur ederimmmmm:cool:
İnersin ben sana güveniyorum ya ben ne yapayım canım
:KK37:
onun hesabı aktif değil canım bdv bir konu açmış bir bak istersen
:KK57::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53: :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57: :KK55:

tatlım meyve açıktırmış olabilir birden kan şekerini yükseltip düşürmüştür

esmerm91 esmerm91 canım gün içinde kuruyemiş tüketmeye çalış birde sen bilirsin ama meyveyi sabahdan ye olur mu ?
Canm benim hatam ya ne öğlen ne aksam ekmek yemedm benm vücudum o kadar ekmek yememeye aliskin degil ki bu düzene bile alışamadım daha tam bide hic ekmek yemeden deniyim dedm al iste sonuc.
Aslinda hergün 10 adet findik yiyorum da bu son 2 gündur hic canm cekmedi yemedim o yüzden canm.

Canm benim hatam ya ne öğlen ne aksam ekmek yemedm benm vücudum o kadar ekmek yememeye aliskin degil ki bu düzene bile alışamadım daha tam bide hic ekmek yemeden deniyim dedm al iste sonuc.
Aslinda hergün 10 adet findik yiyorum da bu son 2 gündur hic canm cekmedi yemedim o yüzden canm.
ekmeği birden sigarayı bırakır gibi bırak ben öyle yaptım ekmek canım çektiğinde ya zeytin ya kuruyemiş yada haşlanmış yumurta yedim

Kizlar gecen ay cok az verdigimi fark ettm ama hayat iste engeller cikti birakmadim tabi yinede duzen bozulunca isler degisiyo.
subat icin sonuna kadar 75 olim bari diyodum oldu... Simdiki hedefim bu ay sonuna kadaren fazla 70.. ve 68 gormek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm herkes bu ay sonu hedeflerini bunun altina yazsin.. ooptum bebislerimm.

@SekerPancari71 Miyav_su Miyav_su marlin18 marlin18 sarraf sarraf @moon8187
A Ayferelif esmerm91 esmerm91

Herkese günaydın kızlar :KK15::KK200:
Uyuyamadım bugün nedense.saat 6.30 da bir uyandım:KK53::KK53: tavana bakıyorum. Bebiş uyuyor.ben de rahat rahat uyusamya ne guzel .nasıl sinir oldum anlatamam bir sağ bir sol dönüp duruyorum.:mad:

Kizlar gecen ay cok az verdigimi fark ettm ama hayat iste engeller cikti birakmadim tabi yinede duzen bozulunca isler degisiyo.
subat icin sonuna kadar 75 olim bari diyodum oldu... Simdiki hedefim bu ay sonuna kadaren fazla 70.. ve 68 gormek istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm herkes bu ay sonu hedeflerini bunun altina yazsin.. ooptum bebislerimm.

@SekerPancari71 Miyav_su Miyav_su marlin18 marlin18 sarraf sarraf @moon8187
A Ayferelif esmerm91 esmerm91
Benim ay sonu hedefim 66.5 olmak

Back
X