Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm..
Sabah: iki haşlanmış yumurta, biraz köy peyniri, üç zeytin, maydonoz, üç ceviz.
Akşam: yarım kase yayla çorbası, ıspanak kavurma, yoğurtlu karnıbahar..

Yürüyüş yaptık kızımla..üç litreye yakın su içtim..
afiyet olsun menünde sporunda harika :21::21::21:

Yarın küçük kızın doğumgünü..onu bile iptal ettim gözü birşeyde kalmasın diye..bütün çabamız insülin kullanmaması için..
evet çok mantıklısın canım tebrikler herşeyin bilinçindesin bende aylarca uğraştım onu kullanmamak için şükür kurtuldum umarım kızında kurtulur canım benim ya kıyamam bu yaşta neler ile uğraşıyor umarım yener bir daha böyle sıkıntısı olmaz inşallah

evet çok mantıklısın canım tebrikler herşeyin bilinçindesin bende aylarca uğraştım onu kullanmamak için şükür kurtuldum umarım kızında kurtulur canım benim ya kıyamam bu yaşta neler ile uğraşıyor umarım yener bir daha böyle sıkıntısı olmaz inşallah
Amin canım aminn..dediğin gibi çeken bilir..

sen kadınsın canım ben değilim:mad:
Kız miyav öyle deme.sana 38 beden oluyo .ben daha sığamıyorum 38 bedene yaaaa:mad::mad::KK70:
Kız Bişkek de Biskrem.telefona sinir oluyorum ya. Kendi kendine düzeltme yapıyor. Abuk subuk şeyler çıkıyor ortaya sonra böyle.

Selam kızlar..annemlerdeydim şimdi geldim..yaptığım cısslardan yemedim kızım da yemedi çok mutlu etti beni..yarın hediye olarak mp3 alıcam ona yürüyüş yaparken dinler..
Canım nette bir site var.kadının kızı şeker hastasıymış. Unsuz şekersiz çok güzel şeyler yapıyor. İstersen bir bak.yaparsın yavruya böylece sağlıksız cisslara dokunmaz.bedenin şekeri yaz nete çıkıyor.

Yarın küçük kızın doğumgünü..onu bile iptal ettim gözü birşeyde kalmasın diye..bütün çabamız insülin kullanmaması için..
Ayy canim yaa kıyamam yavruya. İnşallah bir an önce iyi olur.ilaca falan gerek kalmaz.Rabbim yardımcıniz olsun

Back
X