Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Selam kızlar nasılsınız..
Benim kızı babasıyla yürüyüşe gönderdim bende ev işleriyle uğraşıyorum..hava çok güzel burda..yarın yine güzel olurda atarım kendimi sahil yoluna ohh..

Canım nette bir site var.kadının kızı şeker hastasıymış. Unsuz şekersiz çok güzel şeyler yapıyor. İstersen bir bak.yaparsın yavruya böylece sağlıksız cisslara dokunmaz.bedenin şekeri yaz nete çıkıyor.
Bakarım canım çok sağol..çocuk işte tatlıya dayanamıyor..alternatif olur bize ne güzell..

Selam kızlar nasılsınız..
Benim kızı babasıyla yürüyüşe gönderdim bende ev işleriyle uğraşıyorum..hava çok güzel burda..yarın yine güzel olurda atarım kendimi sahil yoluna ohh..
iyiyiz canım ay ev işi hiç bitmez ki canım inşallah yarında güzel olurda mis gibi havada yürürsün canım

Kaptanım nerdesin bebişiniz oldu mu yoksa:KK46::rolleyes:
Ben dışarıdaydim eve bikaç erzak alışverişi yaptik canim pek halim yok nedense kizimla esim babasigilin oraya gittiler bende evde dinleniyorum spor yapamadim sabah birazdan yapicam:KK49:

Herkese iyi akşamlar dileyip menümü paylAşayım:
Sabah: mantarlı omlet, peynir, yeşil zeytin, domates-salatalık, 1 dlm tbekmeği ,1 adet turunç kabuğu reçeli
Ara: şekersiz Türk kahvesi, 2 kare bitter çik.
Öğle: şekersiz yarımyağlı sütlü nescafe, 1 elma, 10 badem
Akşam: ızgara balık, salata, 2 kuru incir
Bundan sonr 1 portakal yerim.40 dk aerobik, açık havada ailecek yürüyüş.3lt su

Selam kizlar nabersiniz? Hemn bugünkü menümü yaziyim sabah 1 yumurtadan menemen 1kk peynir 2 dilim cavdar ekmek ve salatalık
Ara 3 hurma 5 kaju
Öglen bir kase tarhana çorbası 1 kase yogurt 6 kasik sebze yemeği
Ara 250 ml süt 1 muz
Aksam 2 haşlanmış but ve salata küçük bir dilim de ekmek

Ögleden sonra disardaydik ara öğünümü almamisim yanima avm ye gitmistik hemen avm icinde market var oraya gidip aoç şişe süt ve bi tane muz aldim avm de sütle dolasan birini görünce insanlar bana :KK57::KK57: böyle baktilar :KK70: ee avm deyim diye napim yani ara öğünümü mü atlasaydim :rolleyes:

Sabah: mantarlı omlet, peynir, yeşil zeytin, domates-salatalık, 1 dlm tbekmeği ,1 adet turunç kabuğu reçeli
menünde sporunda çok güzel afiyet olsun bol eskiler canımm

Düne oranla bu günkü menün harika canm sporunuda yapmissin ohh mis baligi felan izgara yemen cok iyi olmus afiyet olsun

Selam kizlar nabersiniz? Hemn bugünkü menümü yaziyim sabah 1 yumurtadan menemen 1kk peynir 2 dilim cavdar ekmek ve salatalık
Ara 3 hurma 5 kaju
Öglen bir kase tarhana çorbası 1 kase yogurt 6 kasik sebze yemeği
Ara 250 ml süt 1 muz
Aksam 2 haşlanmış but ve salata küçük bir dilim de ekmek

Ögleden sonra disardaydik ara öğünümü almamisim yanima avm ye gitmistik hemen avm icinde market var oraya gidip aoç şişe süt ve bi tane muz aldim avm de sütle dolasan birini görünce insanlar bana :KK57::KK57: böyle baktilar :KK70: ee avm deyim diye napim yani ara öğünümü mü atlasaydim :rolleyes:
vay çok iyi yapmışsın boşver ayıp degil afiyet olsun bol eksiler tatlım

vay çok iyi yapmışsın boşver ayıp degil afiyet olsun bol eksiler tatlım
Aynen.bi tanidik gördük oda elimde sütle beni görünce oda öyle bakti ayy midem yaniyoda ondan süt aldim içiyorum umarm iyi gelir diyip gecistirdim :KK53:
Suan kimse diyette oldugumu bilmiyo bu defa niyeyse kimseye söyleyesm gelmiyo sonra herkes sende hep diyettesin ama hic kilo vermiyorsun felan diyorlar.daha öncede 2 kez diyete girmistm yarida birakmistim ayni seyi yasamamak adina bu kez kimseye bisey söylemicm :KK47:

Back
X