Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Süt cok su icmeye bagli canm cok su iciyorsan azalmaz inşallah azaldigini hissedersen olmadi diyetisyene gidip onun eşliğinde verirsin kilolari
Suyu çok içiyorum biliyorum suya bağlı olduğunu ama süt kalitesi için de dengeli beslenmek lazım her gruba yer vermeye çalışıyorum özellikle proteine dikkat ediyorum ve sık emziriyorum

Selam gadınlaaar:KK48:

Menumu yazmaya basliyorum bugunden itibaren.

Sabah
Sucuklu kasarli yumurta
Peynir
Domates
Salatalik
1 dilim ekmek
Sekersiz cay

Aksam
Et kavurma
2 kasik pilav
Salata
Ayran

Soda

Su: 2 litre
Canm merhaba seninle tanisamadk kendinden biraz bahsedermisin ? Sen zaten takimdaymissin heralde ama ben yeni geldim senide tanımak isterim
Niye hic ara ögün yemedin canm menün genel olarak güzel afiyet olsun canım

Bir sorayım dedim belki yüz bulurum:KK22:
Maleseffff cinimm:)
Miyav_su Miyav_su ve @ParteMoralll su halimle guldurdunz beni valla ne diyim neşemkz bol olsun hepimizin...bende kizi uyuttum kocişi bekliorumm..Cok sukur bugunde bitti kacamaksiz..ayyyy kiz @ParteMoralll vanim cay istedi bnmde ama piskevitleeeee:KK45: tabikiiii yemicimmmm
Ahhh tabi nelerle icilir o caaaay
yulaflar ona kurban olsun :))

Wuhuuuuuuuuuuuuuuu simardimmm
kaset yapçam sana :)

yalnız ben bütün çatlaklar bizim takımda sanıyodum sizi burda unutmuşuz :))
:KK70: ayip ettin panpa orayadaa gelirizzzzz..sozlerimi xalip calip duygularimla oynaaamaaaa tammmi
Dizi ve filmde isteriz :KK70:@ParteMoralll kız nerdesin çabuk koş :KK70:bizi buraya kaydırmışlar :cool:sizin grubdan
Yettimmmm garii
@ParteMoralll canım maşallah ne kadar hızlısın kesin senin bu yulaflardan almışsındır enerjiyi:p
Hihhhhh hizliyimdirrrrr
@ParteMoralll sana kaset çıkaracak @btlbetul kız Sonrada dizi ve film geliyormuş senin yediğin yulaflar sponsor olucakmış:KK70::KK70:
vallaaaaaa iyi olurrr bir kasa yulaf karisimi yihuuu

Selam kızlar bugünkü menüm:
Sabah 2 yumurta peynir zetin domates salatalık 1 dilim kızarmış ekmek
Öğlen: mercimek corbası+1 köfte +bulgur pilavı+salata+ayran
Ara öğün: kuru meyve
Akşam:karnıbahar yemeği
Cok güzel canm afiyet olsun

Bugünkü menüm:
Sabah:1 haşl. Yumurta,peynir, zeytin, domates , salatalık ,1.5 dlm tb ekmeği
Ara:şekersiz t.kahvesi, 2 kare bitter,1 bardak y.yağlı süt
Öğle: tavuk dönerin Eti,3 kaşık bulgur pilavı, yoğurt
Ara:1 küçük elma, 2 günkurusu kayısı arasına ceviz
Akşam: mantar sote, semizotlu yoğurt
3lt su, 1 saat 15 dk koşu bandında tempolu yürüyüş
Harika canm masallah bol bol süt olsun insallah

Suyu çok içiyorum biliyorum suya bağlı olduğunu ama süt kalitesi için de dengeli beslenmek lazım her gruba yer vermeye çalışıyorum özellikle proteine dikkat ediyorum ve sık emziriyorum
Canm zaten masallah gittikce menülerin daha harika olmaya basliyo aynen her gruptan yemek en iyisi diyetisyenlerde öyle yapiyor zaten genelde

Kizlar bugünkümenüm sabah bir yumurtadan omlet 1kk peynir 2 dilim cavdar ekmegi domates ve salatalik
Ara 3 hurma 2 ceviz
Öglen 1 kase corba 1 kase yoğurt 6 kasik sebze yemeği ve 1 dilim ekmek
Ara 1 türk kahvesi 1 cb süt
Aksam 20 adet yagsiz pisirilmis hamsi ve yagsiz salata
Ara 1 hurma
Su 3 litre
Spor 25 mekik 45 dk yürüyüş

Back
X