Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet tanisamadik. Kacaktim da ben biraz. :oops:
Tanisalim canim. 22 yasindayim. 6 Aylik evliyim. Ayni zamanda aciktan okuyorum. Boyum 168. Dugun oncesi kilom 62 civariydi. Ama izinliydim o zamanlar. Sonra ben bir saldim ki sorma:KK43: butun emegim heba oldu. Su an kac kiloyum tam bilmiyorum. Yarin tartilirim. Ankaradan katiliyorum:KK53: yarismaci arkadaslara basarilar diliyorum:KK48:

Ben acikmadan yemiyorum canim. Acikinca da cok beklemeden canim ne istediyse yavas olmak ve doyunca birakmak kaydiyla yiyorum. Boyle yaparak 7 8 Kilo vermistim. Diyetler ideal kiloya kadar is goruyor. Sonra birakiverdin mi gidiyor hepsini geri aliyorsun. Kac diyet yaptim su yasima kadar. Sonuc hep ayni oldu. Bu yontemi oturtunca cok guzel olacak inaniyorum:KK48:
Tesekkur ederim bu arada:KK19:
Ayy ne taze gelinsin masallah hayirli ugurlu olsun.bence daha cok kacma ve burda sabit kal evlilikte gerçekten çok kilo aliniyor genelde.hele ki evdeysen..
Bende ankaradayim canm.24 yasindayim 2.5 senelik evliyim.yarismaya bu cuma 2 hafta oldu katilali geldigimde sen olmadigindan merak ettim senide o yüzden sordum :KK19:

Screenshot_2016-03-09-07-50-47-1.webp

Canm bu kadari 2 dilim ekmek ediyor diyetisyenler genelde 4 tane yediriyorlar diyet sürecinde
Ben bugün zeytinyağlı yaprak sarması yiyeceğim de kaç tane yiyebiliyoruz acaba ? Kendime hakim olmam lazım

Canim yapmayinca olmuyor daha uykum açılmadan kahvaltidan once eşim uyanmadan yapiyorum 1 haftada bile degişim harika işte bu yüzden sporuuu seviiiyoooruuum:KK200::KK200:
Sana katılıyorum sevgili kaptanımız.spor yapmadığım günler vicdan azabı çekiyorum.spor yapınca inanılmaz iyi hissediyorum kendimi

Sana katılıyorum sevgili kaptanımız.spor yapmadığım günler vicdan azabı çekiyorum.spor yapınca inanılmaz iyi hissediyorum kendimi
Aynen canim spor yapmayincada kilo veririz ama sporla daha şekilli zayifliyoruz benim şükür kilo derdim kalmadi şimdi sira vücudumu şekillendirmede:KK73:

Aynen canim spor yapmayincada kilo veririz ama sporla daha şekilli zayifliyoruz benim şükür kilo derdim kalmadi şimdi sira vücudumu şekillendirmede:KK73:
Evet.vücudun kas kitlesini korumak hatta artırmak lazım.kas kitlesi fazla olanlar dinlenme halindeyken de enerji harcarlar.yani metabolizmamız hızlanır.ben 58 kg da ilken fitnessblender hıtt egzersizleri yapıyordum.ama şuan ağır olduğum için henüz ona geçemedim

Ben bugün zeytinyağlı yaprak sarması yiyeceğim de kaç tane yiyebiliyoruz acaba ? Kendime hakim olmam lazım
Yaninda başka şeyler de yicek msn? bence sarmanin büyüklüğüne göre 8 10 tane ye yanina boll salata ve yogurt çok güzel olur:KK5:

Back
X