Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ahh kizimdan çok ben istiyorum evde sıkılıyor sürekli bu sefer de huysuzluk yapiyor en azindan okula giderse eve gelince hali kalmaz :KK48: bana da çok düşkün bi yandan da ya bensiz durmazsa diye düşünüyorum:KK17: inşallah huysuzlanmada durur şimdilik çok hevesli:KK46:
genelde cocukdan önce anne baba istiyor canım merak etme orada arkadaşlar edinince haftasonu bile istemiyorlar için rahat olsun

canım o kadar faydası var ki benim yeğenlerden biliyorum konuşmaları bile kibarlaşıyor bir görsen tabii bu işler maddiye bakıyor malesef inşallah rabbim yardımcınız olurda bebiş kreşe eşinde işe başlar canım benim haber ver :KK46::nazar:
İnşallah canimm benim kiz biraz da başkalarinin yaninda çok utangaç çekingen kendini pek koruyamiyor parka falan gittiğinde belki sosyalleştikçe özgüveni gelir kendine haber veririm tabi tatlim:KK60:

İyi hadi gözün aydın miyavim. Eşinle bol bol vakit geçir canım. Biz zaten burdayız hep ama o bir günlüğüne geliyo
ay evet canım bende sıkıldım artık belkide bu iş stresinden kilo veremiyorum bilmiyorum geceleri bile uyayamıyorum gece 3 de yattım 7 de uyandım canım bazen diyorum iyi ki bebiş yok nasıl olurdu ay sonuna kadar sabır artık bakalım nisan ayı ne gösterecek burada turizmciler işsiz malesef :KK12:

İnşallah canimm benim kiz biraz da başkalarinin yaninda çok utangaç çekingen kendini pek koruyamiyor parka falan gittiğinde belki sosyalleştikçe özgüveni gelir kendine haber veririm tabi tatlim:KK60:
canım benim kız yeğenimde aynıydı bir yırtıldı tam yırtıldı bir görsen için rahat olsun cimcemeye öp benim için :KK60::KK15:

genelde cocukdan önce anne baba istiyor canım merak etme orada arkadaşlar edinince haftasonu bile istemiyorlar için rahat olsun
İnşallah gönderebiliriz canimm ayy şimdiden hayallerini kuruyorum eşim işe gider kizim okula oohh onca boş zaman temizliğide rahat yaparimm kendime vakit de ayiririm ohh missss:KK48: hem çok güzel eğitim veren güzel biyer kuzuma çok iyi olacak 3 buçuk yaşında artik çok sıkılıyor tek başina arkadaş istiyor yanına :KK19:

İnşallah gönderebiliriz canimm ayy şimdiden hayallerini kuruyorum eşim işe gider kizim okula oohh onca boş zaman temizliğide rahat yaparimm kendime vakit de ayiririm ohh missss:KK48: hem çok güzel eğitim veren güzel biyer kuzuma çok iyi olacak 3 buçuk yaşında artik çok sıkılıyor tek başina arkadaş istiyor yanına :KK19:
ay evet bizim burda birde kreş anneleri kendi aralarında toplanıyorlar bir sürü aktivite yapıyorlar canım seninde cevren oluyor

SekerPancarii SekerPancarii canım listeyi gece hazırlarsın degil mi ben sabah erkenden bildirim yaparım bugün akşam bir iş karışmazsa eşim gelicek malum o gelince kızıyor elinde telefon diye artık ctesi sabahı uğrayabilirim:oops:
Tabi canim ben gece birakirim listeyi ayy sen eşinle güzel vakitler geçir tatlim eşin haklii sonra anlatirsin bize herşeyleri:KK8:

Çocuklarda sıkılıyor evde canım. Hep aynı ortam hep aynı kişileri görüyorlar. Onlarda değişiklik istiyorlar. Arkadaş edinur canı sıkılmaz. Benim kiler 3 yaşında başladı. İnan çok rahat oluyor.bir sürü zaman kalıyor. Temizlik yap , spor yap , gezmeye git herşeye vakit oluyor.bende şimdiden hayal kuruyorum büyüsede başlasa hemen benim bebis

Ayy böyle konuşunca iyce heveslendim eve de yakin hem ben hergün yürümüş olurum 15 20 dk mesafede:KK76:
evet canım ablalarım arkadaşlarım hep cevresi oldu çok egleniyorlar bir görsen piknikler yürüyüşler neler yapıyorlar hem cocuklarda olmuyor okulda oluyorlar rahat rahat geziyorlar ay canım ya

Çocuklarda sıkılıyor evde canım. Hep aynı ortam hep aynı kişileri görüyorlar. Onlarda değişiklik istiyorlar. Arkadaş edinur canı sıkılmaz. Benim kiler 3 yaşında başladı. İnan çok rahat oluyor.bir sürü zaman kalıyor. Temizlik yap , spor yap , gezmeye git herşeye vakit oluyor.bende şimdiden hayal kuruyorum büyüsede başlasa hemen benim bebis
inşallah canım sende o günleri görürsün inşallah :KK37:

ay inşallah yıpranmaz canım benim sağlıklı saçların var bizde salak gibi hep röfle yaptırdık sorma gitti güzelim saçlarım maşallah saçların güzelmiş nazar değmesin:nazar::nazar::nazar::nazar:
Yipranmiş saç kimse sevmezde ben hiç sevmiyorum saç yapmaya bayilirim ama yipranicak diye hiç düzleştirici falan vurmuyorum canim sarıyorum saçlarimi çok güzel oluyor :KK30: kendi doğal saçima yaptiricam için fazla yipranmaz heralde sonrada yumurta maskesi falan yapar toparlarim ben onu:KK53:

Yipranmiş saç kimse sevmezde ben hiç sevmiyorum saç yapmaya bayilirim ama yipranicak diye hiç düzleştirici falan vurmuyorum canim sarıyorum saçlarimi çok güzel oluyor :KK30: kendi doğal saçima yaptiricam için fazla yipranmaz heralde sonrada yumurta maskesi falan yapar toparlarim ben onu:KK53:
evet kendi doğal saçınsa yıpranmaz bu yumurta maskesi gecen benim yaptığım gibi mi yumurta +bademyağı+çörekotu+bemiks+evigen+bepanten ampul ve bal katmıştım ben

ay evet canım bende sıkıldım artık belkide bu iş stresinden kilo veremiyorum bilmiyorum geceleri bile uyayamıyorum gece 3 de yattım 7 de uyandım canım bazen diyorum iyi ki bebiş yok nasıl olurdu ay sonuna kadar sabır artık bakalım nisan ayı ne gösterecek burada turizmciler işsiz malesef :KK12:
İnşallah Rabbim güzel iş kapilari açsin canimm:KK200:işsizlik zor:110:

Back
X