Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben daha yeni 64,9 oldum o zayıf zaten bu aralar kilo almış gerçi yemiş pastaları börekleri :)) dedim sen ye ben seni geçecem... o diyo ki ben 58 e düşerim sen beni nerden geççen .... ben de dedim ahanda hodri meydan :)) o şimdi 61 küsurmuş zaten arada kafadan 4 kg var bilmiyom gari....

@kollontai kız dedikodunu yapıyom burda... 14. takımıda şahit tutuyom geçecem seni bak gör....

muska77 muska77 kız bak kapsama alanımı genişlettim :))) bütün kk bu yarışa odaklanacak :)) bana pisleşebilirsin demiştin çığır açtım bak :)))
bebegim nasıl besleniyorsun bilmiyorum ama ekmeği kes ve hemen yürüyüşe başla günde 45 dk başla ve artırarrak git olur mu canın tatlı istediğinde tarçınlı süt yada tarçınlı su tüket ben şahidim bacım yanındayım merak etme:KK60::KK74::KK5:

ben daha yeni 64,9 oldum o zayıf zaten bu aralar kilo almış gerçi yemiş pastaları börekleri :)) dedim sen ye ben seni geçecem... o diyo ki ben 58 e düşerim sen beni nerden geççen .... ben de dedim ahanda hodri meydan :)) o şimdi 61 küsurmuş zaten arada kafadan 4 kg var bilmiyom gari....

@kollontai kız dedikodunu yapıyom burda... 14. takımıda şahit tutuyom geçecem seni bak gör....

muska77 muska77 kız bak kapsama alanımı genişlettim :))) bütün kk bu yarışa odaklanacak :)) bana pisleşebilirsin demiştin çığır açtım bak :)))
Pisleş betüşüm aferin sana zafere giden yolda pisleşmek serbest :KK48:

Mooncum canım koca bi bardak ayran iç canım üstünede 2 bardak su.dünyayı yeniş gibi oluyo insan.

Kızlar alşam yemeği yemeyi düşünmüyorum eşimin amcasıgile gitcez çay içeriz kesin ee oda şekerli malesef.sonra acıkırsamda ayran içerim diye düşünüyorum inş.öylede olur.

Back
X