- 16 Şubat 2009
- 34.832
- 123.227
- 1.123
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #134.941
hadi bakalım inşallah canımTeşekkür ederim inşallah tartıda da mükafatını görürüz hepbirlikte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi bakalım inşallah canımTeşekkür ederim inşallah tartıda da mükafatını görürüz hepbirlikte
Insallah insallahTeşekkür ederim inşallah tartıda da mükafatını görürüz hepbirlikte
Teşekkür ederim.menü yazmak gerçekten iyi oluyor.canım birşey yemek istediğinde bunu akşam Nasıl açıklarım diyorum kendi kendime,vazgeçiyorumtatlım harikasın menünde sporunda çok güzel![]()
katılıyorum sana canımTeşekkür ederim.menü yazmak gerçekten iyi oluyor.canım birşey yemek istediğinde bunu akşam Nasıl açıklarım diyorum kendi kendime,vazgeçiyorum![]()
Menülerin diyet listesi gibi.gerçekten çok iyi.spor da süper.yarın eminim tartı yüzünü güldürecekBugünkü menüm sabah bir yumurtadan omlet 1kk peynir domates salatalik 2 dilim cavdar ekmek
Ara 2 hurma 10 fındık
Öglen 1 kase corba 1 kase yoğurt 6 kaşık pirasa yemeği 1 dilim cavdar ekmegi
Ara 1 dilim ananas 4 fındık
Aksam 20 adet küçük hamsi ızgara yagsiz bol salata 1 dilim cavdar ekmek
Ara 1 türk kahvesi 1 dilim ananas
Su 2.5 litre sporda 9bin adim yürüyüş arti parklardaki spor aletlerinde 20 dk egzersiz
Canim spor bölümünde bir bayan paylaşmiş link vermiş bende ordan baktim istersen linki buraya kopyalayim yada senin kalorine bakayımCanm bu hangi program? Nerden bakiyosun buna
Canim istersen sana da bakim bi siteden baktim ama bayan link paylaşmiş ordan baktim hatirlayamadim buraya kopyalayim birazdan ..Selincim bunu nerden indiriyoruz
cekemiorumkii..göbek atiorum evdeCanm zaten göbek kismi en zor giden yerlerden birisi.mekik cek bol bol
keyfine bak canimmm opucukkkkkAyy kızlar annemlere geldim ablamda burda uğrayamiyorum kusura bakmayın![]()
çok sağol canım şimdi geldi iyi dileklerin beni çok mutlu etti hepimize inşallah canım öpüyorum yarın göüşürüzMiyav_su canim esin geliomusssss ayyyy hasret giderin mutlu huzurlu olun canimm benimmmm aşkkk kokunnnn heppp hepimiz kokalimmmmm
![]()
Gozun aydinnnnnnnnçok sağol canım şimdi geldi iyi dileklerin beni çok mutlu etti hepimize inşallah canım öpüyorum yarın göüşürüz
Canım burdayım haftaya bende gün var iş güç uğrasıyorum inş 66 olmuşsundur bende bugün şişkinlikmi var anlamadım tartıyı duvardan duvara çarpıyorum üstüne çıkıp zıplıyorum yinede fazla tartıyor yarın yandım benA Ayferelif rakibem nerelerdesin sesin cikmiooo..bende son olarak 2si1 arada icip gunu kapiorum malum yarin Cuma ay inşALLAH 66 olmusumdr ya hareketli ve dengeli bi haftaydi..
SekerPancarii canimm bu arada bende kosu bandi almaya karar verdim disardaki yuruyusum kizimdan dolayi tempolu olmuyor tabiki hareket harekettir ama evde daha iyi olur die dusunuorum..kampanya kumpanya olursa haberdar edelim birbirimizi
Miyav_su canm sende opucukkkk