Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ankarada olanlar vardi aramizda. Bir sey yok insallah?

Ben de dun esim evde olsaydi kizilaya cikma niyetindeydim. Ama cikmadik. Bundan sonra da niyetlenir miyim bilmiyorum.. Sosyla medyada bir suru uyari dolasiyor. Kalabalik yerlerden avmlerden kurumsal binalardan uzak durmak lazim.. 20 mart icin de planlar varmis.

Canım Allah kalbine ferahlık versin..çok bunalttın kendini sağlığından olacaksın..dikkat et kendine..
Amin inşallah Can'ım benim kimsem yok eşimde yok aile tarafından destek olabilecek bizim Kazancı'mız turizm malesef ölen insanlar bizde olabilirdik

Günaydin diyecegim ama bir ankarali olarak ve ankarada yaşayan biri olarak gün bizler icin cok da aydin olmadi malesef..
Dünden beri olayin şokunu hala atabilmiş degilim üstümden..kizilaya gitmeye niyetlenip son dakika "amaan basim agirir şimdi kalabaliktan.yarin giderim "diyip erteledikten bir kac saat sonra patlamanin oldugunu duymak cok ama cok aci..
Rabbim ölenlerin yakınlarına sabirlar versn hastanede olanlarada acil şifalar versin inşallah cok üzgünüm. .
gunaydin canim.. hayatttt alicak nefesin varmis iste..allah sabir versin olenlerin ailelerine basimiz sagolsun..
Hatirlarmisin yillar once taksimde buyuk bir patlama oldu tam meydanda.. ben taksime cok gidiyodum o gunde arkadaslarla 10da sozlestikk meydanda beklerdk birbrimizi ne hikmetse ogun bi arkadas iptal etti sabahhh gitmedik.. ve duydugumda inananmadm annem ya gitseydn diyeee bana hem kizmis hem.uzulmustu.. kaderrrrr ben sok olmustm resmen orda olcaktmm rabbim izin vermemis sana banada oyle olmustu..
Hepimizin basi sagolsunnnnnnnn allaaaaahhh gorrsunnn bu katillerii belalalrini versin..

Buraya yazmak içimden gelmiyor paylaşım filan benim para Kazancım bitti
Canim RABBIM esine sana sevdiklerinize saglik versin..para kazaniriz elbet bi sekilde..simdi hersey cok sicak tamda senin dukkani acmanin ustune geldi olaylar ne dicemi bilemiorum RABBIM hepimizin yardimcisi olsun canimm benim..yiprqtma kendini olur mu..Elindekilerle online satis falan yapsan nasil olur..bi hareket olur mu senin icin

Miyav_su Miyav_su canim zaten iç savaş var hemde en acı yüzüyle..bu ab kanallarinda gosteriliyor ancak bizim kendi ulusal kanallarimizda gisterilmiyor..biz iste 1 saat haber izleyip gunun geri kalaninda yemk programlaridr efndime soylim moda programlari ve survivor tarzi sacma sapan seyleri izliyoruz..Sosyal medyayada sinir getirildi patlama ile ilgili dun facebook ve twitter acilmiodu insanlar haberdar olmasin diye..hatta belli bi saat yayin yasagi geyirildi..asparagas haberlere inanmayin dendi..olu sayisi 25 dendi 27 dendi 34 denio ki bence cok daha fazla..Biizm hukumetimizde bizi uyuyma çabasinda..Sonumuz hayr olsun milletcek..
Ankara emniyette bir tanıdığımız var malesef ölü sayısı 160 lardaymış 150 civarıda yaralı doğruyu sçylemiyorlar Allah sonumuzu hayır etsin

KahvaltıM, bir yumurta , zeytin , peynir , biber , salatalik , domates , bir dilim ekmek , bir avuç badem
Ara ;ayran 4 ceviz
Ara;2 kare bitter çikolata,
Aksam , 2 dilim ekmek , bir tabak çorba , salata
Spor 2 buçuk saat yürüdum

Kizlar bugün kimsecikler yok herkesin morali bozuk.ben yinede yazdım menumu.
Allahım hepimize yardım etsin.vatanımızı milletimizi korusun. Hepimizin çoluğu çocuğu var.allahım acılarıni göstermesin

Back
X