- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #135.801
Iyyiim kuzum sen nasılsınKizlar nasilsiniz?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyyiim kuzum sen nasılsınKizlar nasilsiniz?
Çok iyi canim afiyet olsunSabah:haşl. Yumurta, peynir,zeytin,domates, salatalık,1dlm tb ekmek,1 tatlı kaşığı tahin-pekmez
Ara:1 kuru incir,10 badem
Öğle:barbunya,yoğurt,1/2dlm tb ekmeği
Ara: 4-5 leblebi, 2 fındık
Akşam: ızgara balık, salata, mezelerden 1-2 çatal (yoğurtlu havuçlu patlıcanlı)
3 Lt su, 1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş
Günaydın Canım nerelerdesin sen hasta mıydın ?Günaydın kızlar![]()
malesef grip antibiyotiksiz geçmiyor sende ilaçlarını düzenli kullan canım birde sıcak tut kendini evet katılıyorum geri dönüş zor oluyor
sagol birde bana sor eşim gelince rehberleri aratmayı düşünüyorum merakla onu bekliyorum
Ne partisi çikolata partisi mi![]()
Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah canim. Cok heyecanliCanimm Günaydın miyavimdün annemlerdeydim burda kaldim bugün yarin doğmasini bekliyoruz inşallah
![]()
Iyyiim kuzum sen nasılsın![]()
Teşekkür ederim cnmAfiyet olsn canm tam diyet menü olms harika
Teşekkür ederim kaptancımÇok iyi canim afiyet olsun![]()
gecmis olsun canim..sevindim beklenmeyen bir suoriz olmadigina RABBIM rvlatlarimizi bagislasin..dileyen herkesede nasip etsin..Esinde sag olsun sana destek oluo sebde bugun daha cok sev onuHepinize günaydın kızlar.
Dün akşam dan beri çok kötü ağrım var.kaç gündür de regl olmamıştım. Bu sabah doktoruma gittim allaha şükür hamile falan degilim
Cook sevindim bu habere.bende 3 tane var zaten.Rabbim olmayanlara isteyenlere versin.ağrı kesici verdi.rahimde sıvı toplanmış dedi.ondan mi kilo veremedim acaba bu aralar.iki hafta sürer regl olman dedi.kızlar çok kötü kasiklarım ağrıyor Allah'tan eşim bugün evde izin almış işten bebişe bakiyor![]()
Ayy canım çok geçmiş olsun.hazır eşin evdeyken dinlen ne güzelHepinize günaydın kızlar.
Dün akşam dan beri çok kötü ağrım var.kaç gündür de regl olmamıştım. Bu sabah doktoruma gittim allaha şükür hamile falan degilim
Cook sevindim bu habere.bende 3 tane var zaten.Rabbim olmayanlara isteyenlere versin.ağrı kesici verdi.rahimde sıvı toplanmış dedi.ondan mi kilo veremedim acaba bu aralar.iki hafta sürer regl olman dedi.kızlar çok kötü kasiklarım ağrıyor Allah'tan eşim bugün evde izin almış işten bebişe bakiyor![]()
Evet canım Rabbim herkesin evladına sağlık mutluluk versin.ayyy çok seviyorum zaten mooncugumgecmis olsun canim..sevindim beklenmeyen bir suoriz olmadigina RABBIM rvlatlarimizi bagislasin..dileyen herkesede nasip etsin..Esinde sag olsun sana destek oluo sebde bugun daha cok sev onu![]()
Kızın nasıl oldu canım iyimi artikkizlar bizde sabah hasyaneye gittik kizimin k9ntrolu icin anca geldik bebisi yedirdim uyuttum kahvalti yapamadim daha basima agri girdi kolaydan biseyler atistirmaliyim hemen opuyorummm
Günaydın Canım gözünaydın rabbim 3 yavrunuzu size bağışlasın darısı bana veHepinize günaydın kızlar.
Rabbim bozmasın kötü insanlarından korusun mutluluğunuzu bozmasınEvet canım Rabbim herkesin evladına sağlık mutluluk versin.ayyy çok seviyorum zaten mooncugum
Bende öyle düşünüyorum canım. Bugün hiç yürüyecek halim yok.havada soğuk. Sıcacık çay içip dinlenirim.bir şey çıkmazsa tabiAyy canım çok geçmiş olsun.hazır eşin evdeyken dinlen ne güzel
Açtım Canım sağol eşim geri gitti Artık ben açıyorum dükkanı bekliyoruz bakalım akşam buradan çıkınca spor sonra eve artıkKizlar gunaydin...
Miyav_su canimmmm dukkanini actinmi hadi hayirli uurlu olsun canimm benim RABBIM bin bereket versin
@SekerPancari71 canim bebek mi geliyor hadi hayirlisiyla gelsin inşALLAH ALLAH anasina babasina bagislasin saglikla sihhatle
@kitap_asigi canim gecmis olsun bebde oyke antibiorik icnesim iyiyim simdi ama burnum hala tikali sinuslerim dolu..
Afiyet olsun Canım dün burası soğuktu bizimBende öyle düşünüyorum canım. Bugün hiç yürüyecek halim yok.havada soğuk. Sıcacık çay içip dinlenirim.bir şey çıkmazsa tabi
Kız miyav bugün hiç yuruyesim yok vallaGünaydın Canım gözünaydın rabbim 3 yavrunuzu size bağışlasın darısı bana veesmerm91 olsun kesinlikle o tartıdaki reglinin şişkinliğindeydin Canım enişte baksın cimcimeye sende sporunu yap