Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah:haşl. Yumurta, peynir,zeytin,domates, salatalık,1dlm tb ekmek,1 tatlı kaşığı tahin-pekmez
Ara:1 kuru incir,10 badem
Öğle:barbunya,yoğurt,1/2dlm tb ekmeği
Ara: 4-5 leblebi, 2 fındık
Akşam: ızgara balık, salata, mezelerden 1-2 çatal (yoğurtlu havuçlu patlıcanlı)
3 Lt su, 1 saat koşu bandında tempolu yürüyüş
Çok iyi canim afiyet olsun:KK60:

malesef grip antibiyotiksiz geçmiyor sende ilaçlarını düzenli kullan canım birde sıcak tut kendini evet katılıyorum geri dönüş zor oluyor

Antibiyotigim yok malesef miyavim. Olsaydi simdiye zimba gibi olmustum zaten.. Vermedi doktor. Evet adapte olamiyorum su an mesela ben. Iyi oldu gitmedigin.

sagol birde bana sor eşim gelince rehberleri aratmayı düşünüyorum merakla onu bekliyorum

Yaaa cok sevindiiim. Insallah dogrudur canimm.

Ne partisi çikolata partisi mi :KK70::KK70:

Ay midem bulandi:KK45:

Iyk.

Canimm Günaydın miyavim :KK60:dün annemlerdeydim burda kaldim bugün yarin doğmasini bekliyoruz inşallah:KK46:
Saglikla kucaginiza alirsiniz insallah canim. Cok heyecanli :KK49:
Iyyiim kuzum sen nasılsın:KK200:

Hastayim kaptan:KK48: iyilesemedim gitti.:KK1:

Hepinize günaydın kızlar.
Dün akşam dan beri çok kötü ağrım var.kaç gündür de regl olmamıştım. Bu sabah doktoruma gittim allaha şükür hamile falan degilim:KK73::KK73::KK73:
Cook sevindim bu habere.bende 3 tane var zaten.Rabbim olmayanlara isteyenlere versin.ağrı kesici verdi.rahimde sıvı toplanmış dedi.ondan mi kilo veremedim acaba bu aralar.iki hafta sürer regl olman dedi.kızlar çok kötü kasiklarım ağrıyor Allah'tan eşim bugün evde izin almış işten bebişe bakiyor:KK15::KK15:

Kizlar gunaydin...
Miyav_su Miyav_su canimmmm dukkanini actinmi hadi hayirli uurlu olsun canimm benim RABBIM bin bereket versin:KK36:@SekerPancari71 canim bebek mi geliyor hadi hayirlisiyla gelsin inşALLAH ALLAH anasina babasina bagislasin saglikla sihhatle:KK36:
@kitap_asigi canim gecmis olsun bebde oyke antibiorik icnesim iyiyim simdi ama burnum hala tikali sinuslerim dolu..

Dün akşam dan beri çok kötü ağrım var.kaç gündür de regl olmamıştım. Bu sabah doktoruma gittim allaha şükür hamile falan degilim:KK73::KK73::KK73:
Cook sevindim bu habere.bende 3 tane var zaten.Rabbim olmayanlara isteyenlere versin.ağrı kesici verdi.rahimde sıvı toplanmış dedi.ondan mi kilo veremedim acaba bu aralar.iki hafta sürer regl olman dedi.kızlar çok kötü kasiklarım ağrıyor Allah'tan eşim bugün evde izin almış işten bebişe bakiyor:KK15::KK15:
gecmis olsun canim..sevindim beklenmeyen bir suoriz olmadigina RABBIM rvlatlarimizi bagislasin..dileyen herkesede nasip etsin..Esinde sag olsun sana destek oluo sebde bugun daha cok sev onu:KK72:

kizlar bizde sabah hasyaneye gittik kizimin k9ntrolu icin anca geldik bebisi yedirdim uyuttum kahvalti yapamadim daha basima agri girdi kolaydan biseyler atistirmaliyim hemen opuyorummm

Ayy canım çok geçmiş olsun.hazır eşin evdeyken dinlen ne güzel

gecmis olsun canim..sevindim beklenmeyen bir suoriz olmadigina RABBIM rvlatlarimizi bagislasin..dileyen herkesede nasip etsin..Esinde sag olsun sana destek oluo sebde bugun daha cok sev onu:KK72:
Evet canım Rabbim herkesin evladına sağlık mutluluk versin.ayyy çok seviyorum zaten mooncugum

Günaydın Canım gözünaydın rabbim 3 yavrunuzu size bağışlasın darısı bana ve esmerm91 esmerm91 olsun kesinlikle o tartıdaki reglinin şişkinliğindeydin Canım enişte baksın cimcimeye sende sporunu yap

Kizlar gunaydin...
Miyav_su Miyav_su canimmmm dukkanini actinmi hadi hayirli uurlu olsun canimm benim RABBIM bin bereket versin:KK36:@SekerPancari71 canim bebek mi geliyor hadi hayirlisiyla gelsin inşALLAH ALLAH anasina babasina bagislasin saglikla sihhatle:KK36:
@kitap_asigi canim gecmis olsun bebde oyke antibiorik icnesim iyiyim simdi ama burnum hala tikali sinuslerim dolu..
Açtım Canım sağol eşim geri gitti Artık ben açıyorum dükkanı bekliyoruz bakalım akşam buradan çıkınca spor sonra eve artık

Back
X