Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Evet canım haklısın. Bugün alışverişe gittik ama almadım o şeylerden. Yoksa kendimi tutamiyorum
Sakın bizde marketi dolaştık yeğenim su aldı bende öyle Allah'dan yeğenim bilinçli yemez o tarz şeyleri benimde hiç Canım çekmedio_Osakın alma eve girince bitsin yemem hissine kapılıyoruz

Sen regli olunca emin ol o kilorın gidecek Canım Ağrı'n filan yok mu bugün yarın gelir
Var canım belim kazıkların her yerim ağrıyor. Zor yürüdum. Yürürken de açıyor.doktorum iki hafta surebilir dedi.gelsene kurtulsam.ne zormuş kadın olmakkk

Tabi kız ne sandın. Birazdan uyanır. Uykuyu aldimi neresine uyuyacak daha
Ben sadece gündüzleri uyumuyor sanıyorum ya gündüz uyutmasan gece uyur belki hoş eminim denemişsindir benim büyük yeğende öyleydi gece evcilik oynayalım derdi 1,5 yaşındayken bizde gündüzleri yorduk uyutmadık gece uyumaya başlamıştı maşallah :KK46:

*** 14. TAKIM 455. ETAP***
Sevtal87(61.5 / / /%)
Sarraf(81.4/ / /%)
Miyav_su(80.9/ / / %)
Marlin18(58.8// /%)
Moon8187 (65.7/ //%)
ParteMoralll (74.0 / / /%)
Ayferelif (66.2 / / /%)
esmerm91 ( 77.1/ / / %)yeni üye başlangıç tarihi 25 şubat 2016 başlangıç kilo:80.9,hedef kilo:60

14. TAKIM ORTALAMASI: %
İyi yapmışsın @SekerPancari71 ve bengiisuu bengiisuu ikiside yoklar ellerine sağlık

Ben sadece gündüzleri uyumuyor sanıyorum ya gündüz uyutmasan gece uyur belki hoş eminim denemişsindir benim büyük yeğende öyleydi gece evcilik oynayalım derdi 1,5 yaşındayken bizde gündüzleri yorduk uyutmadık gece uyumaya başlamıştı maşallah :KK46:
Kizz gündüzde doğru dürüst uyuduğu yok zaten.gece oturuyor yatağın içine. Bize şarkı söylüyor uyandırana kadar ugrasiyo

Kizz gündüzde doğru dürüst uyuduğu yok zaten.gece oturuyor yatağın içine. Bize şarkı söylüyor uyandırana kadar ugrasiyo
Anam :KK53:kınamıyorum asla ve asla ben şu şeker ilacından sonra çok agresif oldum özellikle uyuyorsam uyandırılırsam ses ile bağırıp çağırmaya başlıyorum :KK59:eşim sabahları bile dokunamaz oldu kendi kendime uyanıyorum

Back
X