- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #136.061
Evet canım haklısın. Bugün alışverişe gittik ama almadım o şeylerden. Yoksa kendimi tutamiyorumEvde bulundurmamak lazım böyle şeyleri Canım insan ister istemez yiyor malesef
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım haklısın. Bugün alışverişe gittik ama almadım o şeylerden. Yoksa kendimi tutamiyorumEvde bulundurmamak lazım böyle şeyleri Canım insan ister istemez yiyor malesef
Nasıl ya birde gece mi uyanıyor bebişAyy sorma miyavim. Biraz önce uyudu.bütün gün 2 saat uyumuştu oda öğlen dayanamadı sonunda.birazdan da uyanır beni uyutmaz artık sabaha kadar
Şimdiye kadar hiç +++++çıkmamıştım.ama yarın çıkarım kesin.karnım falan da şişBende hazır Değilim+lardayım yarın tartılmazsan sonra kilon 3 bölünüyor Canım
ne zamana kadar tartılmayacaksın ki
Sakın bizde marketi dolaştık yeğenim su aldı bende öyle Allah'dan yeğenim bilinçli yemez o tarz şeyleri benimde hiç Canım çekmediEvet canım haklısın. Bugün alışverişe gittik ama almadım o şeylerden. Yoksa kendimi tutamiyorum
Sen regli olunca emin ol o kilorın gidecek Canım Ağrı'n filan yok mu bugün yarın gelirŞimdiye kadar hiç +++++çıkmamıştım.ama yarın çıkarım kesin.karnım falan da şiş
Tabi kız ne sandın. Birazdan uyanır. Uykuyu aldimi neresine uyuyacak dahaNasıl ya birde gece mi uyanıyor bebişkız bu cocuk biyonik anam
![]()
Var canım belim kazıkların her yerim ağrıyor. Zor yürüdum. Yürürken de açıyor.doktorum iki hafta surebilir dedi.gelsene kurtulsam.ne zormuş kadın olmakkkSen regli olunca emin ol o kilorın gidecek Canım Ağrı'n filan yok mu bugün yarın gelir
Ben sadece gündüzleri uyumuyor sanıyorum ya gündüz uyutmasan gece uyur belki hoş eminim denemişsindir benim büyük yeğende öyleydi gece evcilik oynayalım derdi 1,5 yaşındayken bizde gündüzleri yorduk uyutmadık gece uyumaya başlamıştı maşallahTabi kız ne sandın. Birazdan uyanır. Uykuyu aldimi neresine uyuyacak daha
Evet kadın olmak çok zor Canım herşeyde inşallah bir an önce gelirde kurtulursun canımVar canım belim kazıkların her yerim ağrıyor. Zor yürüdum. Yürürken de açıyor.doktorum iki hafta surebilir dedi.gelsene kurtulsam.ne zormuş kadın olmakkk
İyi yapmışsın @SekerPancari71 ve*** 14. TAKIM 455. ETAP***
Sevtal87(61.5 / / /%)
Sarraf(81.4/ / /%)
Miyav_su(80.9/ / / %)
Marlin18(58.8// /%)
Moon8187 (65.7/ //%)
ParteMoralll (74.0 / / /%)
Ayferelif (66.2 / / /%)
esmerm91 ( 77.1/ / / %)yeni üye başlangıç tarihi 25 şubat 2016 başlangıç kilo:80.9,hedef kilo:60
14. TAKIM ORTALAMASI: %
Kizz gündüzde doğru dürüst uyuduğu yok zaten.gece oturuyor yatağın içine. Bize şarkı söylüyor uyandırana kadar ugrasiyoBen sadece gündüzleri uyumuyor sanıyorum ya gündüz uyutmasan gece uyur belki hoş eminim denemişsindir benim büyük yeğende öyleydi gece evcilik oynayalım derdi 1,5 yaşındayken bizde gündüzleri yorduk uyutmadık gece uyumaya başlamıştı maşallah![]()
Evet güzel olmuş.
AnamKizz gündüzde doğru dürüst uyuduğu yok zaten.gece oturuyor yatağın içine. Bize şarkı söylüyor uyandırana kadar ugrasiyo
Aslında hep böyle sen ben ve @ParteMoralll takılıyorduk farkında değil misin bende yatıcam birazdanEvet güzel olmuş.
Miyavim bizden başka kimse yok kız bugün .bizde gidip yatalım barii
Evet haklısın. Bugün sanki daha bi sessiz geldi banaAslında hep böyle sen ben ve @ParteMoralll takılıyorduk farkında değil misin bende yatıcam birazdan![]()