Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Miyavim acmissiniz dukkani hayirli ugurlu olsun. Bol kazanclar getirsin insallah. Esin de gitmis galiba allah kavustursun.
Teşekkür ederim Canım sağol açtık ama gelen giden yok malesef normalde bir günde 90 otobüs gelirdi şimdi malesef yok koca sabahdır 1 otobüs geldi oda boş müşteri alışveriş yok yani sen Nasıl oldun hiç yazmıyorsun buraya Boğaz'ların farenjit mi senin bol adayı çayı iç bende çok yaşarım farenjit

Slm kızlar ben geldim kızım çok hastalandi birden ateş kusma :( bırakın nete girmeyi telefonu elime bile alamadim kusura bakmayin biraz da eşimle tartiştik :( kötü 2 gün geçirdim yani inşallah sizler iyisinizdir:KK200: hemen listemize bakiyim

*** 14. TAKIM 456. ETAP***
Sevtal87(61.5 / 62.2/ -0.7 /%-1.13)
Sarraf(81.4/80.6 / 0.8/%0.98)
Miyav_su(80.9/80.9 /0 /%0)kilosu sabit
Marlin18(58.8 /58.8/0/%0)kilosu sabit
Moon8187 (65.7/64.9 /0.8/%1.21)
ParteMoralll (74.0 / 74.0/0 /0%)kilosu sabit
Ayferelif (66.2 /65.4 / 0.8/%1.21)
esmerm91 ( 77.1/75.9 /1.2 /%1.6)

14. TAKIM ORTALAMASI:%

Slm kızlar ben geldim kızım çok hastalandi birden ateş kusma :KK43: bırakın nete girmeyi telefonu elime bile alamadim kusura bakmayin biraz da eşimle tartiştik :KK43: kötü 2 gün geçirdim yani inşallah sizler iyisinizdir:KK200: hemen listemize bakiyim
Geçmiş olsun Canım ya havalar etkilemiştir sabah soguk öğlen sıcak akşamda soğuk oluyor ayarı yok eşinle aranız düzelmiştir umarım oda stresdendir Canım daha işe başlamadı değil mi onun stresi vardır Nasıl oldu kızın iyi mi

Geçmiş olsun Canım ya havalar etkilemiştir sabah soguk öğlen sıcak akşamda soğuk oluyor ayarı yok eşinle aranız düzelmiştir umarım oda stresdendir Canım daha işe başlamadı değil mi onun stresi vardır Nasıl oldu kızın iyi mi
Bugun biraz iyi canim saol evet eşim çok stresli bana patladi oda girmedi işe daha bende çok bunaldim :( inşallah 10 güne girecek

Bugun biraz iyi canim saol evet eşim çok stresli bana patladi oda girmedi işe daha bende çok bunaldim :KK43: inşallah 10 güne girecek
Eşini çok iyi anlıyorum malesef böyle üzücü durumlar oluyor stresden rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile bir iş versin kadınlar yine evde vakit geçiriyorda erkekler için durum çok farklı bu cuma günü hürmetine bütün işsizlere iş hastalara şifa versin rabbim

Eşini çok iyi anlıyorum malesef böyle üzücü durumlar oluyor stresden rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile bir iş versin kadınlar yine evde vakit geçiriyorda erkekler için durum çok farklı bu cuma günü hürmetine bütün işsizlere iş hastalara şifa versin rabbim
Amiin canim çok saol inşallah inşallah❤❤❤❤

Back
X