Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kocası bir puntuna getirmişler yapmışlar birde acele acele tövbe tövbe birde evde :eek:annesi kaynanası ve görümcesi :KK23:varmış bende dedim niye beni :KK3:çağırmadın bu çocukta adımız geçerdi dedim :KK70::KK70:
Amannnn evde baya kalabalıkmis kız. Bir sen birde ben yokmusuz

Bizde üç kızdık ya en küçük bendim ne güzel 3 kız kardeş olmak :KK37::KK37::KK37:
Biz iki kız bir oğlanız.abim sağ olsun senede bir yada iki arar.kız kardeşimde kendi havasında. Öyle sıcak birisi degil.ben 5 sefer ararım o bir sefer .ne zaman arasam isim var çok doluyum der.bende artık aramıyorum bakalım özeni arayacak mi.geçen gün tel den yazmıştık ararim sonra dedi.2 aya kadar arar belki:KK59:

Biz iki kız bir oğlanız.abim sağ olsun senede bir yada iki arar.kız kardeşimde kendi havasında. Öyle sıcak birisi degil.ben 5 sefer ararım o bir sefer .ne zaman arasam isim var çok doluyum der.bende artık aramıyorum bakalım özeni arayacak mi.geçen gün tel den yazmıştık ararim sonra dedi.2 aya kadar arar belki:KK59:
Bizimde en küçüğümüz erkek öyle işe düşerse arar düşmezse aramaz büyük ablam arar sorar sağolsun diğer ablam bugün gittiğim ablam aklına gelirse arar ama sağolsunlar birşey oldu mu onlar gelir eşim 4 aydır evde yok erkek kardeşim bir kere bile kapıyı tıklatmadı bir sorun var mı parayı bıraktım gerçekten önemli işte yeni bebeği oldu gecen ay gecen hafta eşimle gittik bazı şeyler dedi gücüme gitti bende gitmem artık seninkide öyleymiş bir gün anlarlarda birde sen gurbettesin daha çok sarılmaları lazım aslında iş anne babada bitiyor bizimkiler küçüğü oğlan diye farklı kolladılar oda böyle oldu şimdi

Erkek milleti işte.
Sen ne yaptın bugün.
He erkek milleti hiç birşey dükkanda bekledim akşama kadar malesef işe başvuracaktım eşime söylemedim kızacağı için vazgeçtim ablama gittim şimdi eve geldim yatıcam yarın ablam gelecek dükkana temizlik malzeme yerleştirecez işte

Back
X