- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #136.241
Valla sabahın köründe kalkıp oyun oynuyorlar. Rüyada mi görüyorlar neKız bunlar aralarında örgütlenmişler mi
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla sabahın köründe kalkıp oyun oynuyorlar. Rüyada mi görüyorlar neKız bunlar aralarında örgütlenmişler mi
![]()
Mesela benim bir arkadaş var küçük kızı devamlı küsüyor dedim bu niye böyle ablası Relax arkadaşım şey sesi ilkini yaparken sakindikNe bileyim kız hatırlamıyorum ki![]()
Sessiz oynasınlar dembihle CanımValla sabahın köründe kalkıp oyun oynuyorlar. Rüyada mi görüyorlar ne
Aynen herkesin 1-2 çocuğu oluyor birde ortalık savaş alanına dönüyor yoksa ne güzel orda çevre edinmişsinİyiydi. 3 kişiydik zaten fazla kalabalık iyi olmuyor. Biz bileydim yani
Kız küs küs olurmu ki o işMesela benim bir arkadaş var küçük kızı devamlı küsüyor dedim bu niye böyle ablası Relax arkadaşım şey sesi ilkini yaparken sakindikikincisini yaparken eşimle küstüm dedi aklımda öyle kaldı
![]()
Belli olmuyo bazen güzel oynuyorlar bazen kavga gürültüSessiz oynasınlar dembihle Canım
Kocası bir puntuna getirmişler yapmışlar birde acele acele tövbe tövbe birde evdeKız küs küs olurmu ki o iş![]()
Komşum iyidir sağ olsun.mahallede 5_6 türk var zatenAynen herkesin 1-2 çocuğu oluyor birde ortalık savaş alanına dönüyor yoksa ne güzel orda çevre edinmişsin![]()
Bizde üç kızdık ya en küçük bendim ne güzel 3 kız kardeş olmakBelli olmuyo bazen güzel oynuyorlar bazen kavga gürültü
Amannnn evde baya kalabalıkmis kız. Bir sen birde ben yokmusuzKocası bir puntuna getirmişler yapmışlar birde acele acele tövbe tövbe birde evdeannesi kaynanası ve görümcesi
varmış bende dedim niye beni
çağırmadın bu çocukta adımız geçerdi dedim
![]()
Canım anlaşmak önemli gerçekten birde yurtdışı sizinkisi burada olsan neyse anlaşmazsın başka arkadaşların olur ama orası öylemiKomşum iyidir sağ olsun.mahallede 5_6 türk var zaten
He ya cocuk bir huzursuz agresif görsen bunu bana birisi daha demişti 2 örnek gördümAmannnn evde baya kalabalıkmis kız. Bir sen birde ben yokmusuz
Kocasının gözü dönmüş olucak ya zaten kaza kurşunuAmannnn evde baya kalabalıkmis kız. Bir sen birde ben yokmusuz
Biz iki kız bir oğlanız.abim sağ olsun senede bir yada iki arar.kız kardeşimde kendi havasında. Öyle sıcak birisi degil.ben 5 sefer ararım o bir sefer .ne zaman arasam isim var çok doluyum der.bende artık aramıyorum bakalım özeni arayacak mi.geçen gün tel den yazmıştık ararim sonra dedi.2 aya kadar arar belkiBizde üç kızdık ya en küçük bendim ne güzel 3 kız kardeş olmak![]()
Evet haklısın canım. Gurbette insan daha çok değer veriyor bence,Canım anlaşmak önemli gerçekten birde yurtdışı sizinkisi burada olsan neyse anlaşmazsın başka arkadaşların olur ama orası öylemi
Erkek milleti işte.Kocasının gözü dönmüş olucak ya zaten kaza kurşunu![]()
Bizimde en küçüğümüz erkek öyle işe düşerse arar düşmezse aramaz büyük ablam arar sorar sağolsun diğer ablam bugün gittiğim ablam aklına gelirse arar ama sağolsunlar birşey oldu mu onlar gelir eşim 4 aydır evde yok erkek kardeşim bir kere bile kapıyı tıklatmadı bir sorun var mı parayı bıraktım gerçekten önemli işte yeni bebeği oldu gecen ay gecen hafta eşimle gittik bazı şeyler dedi gücüme gitti bende gitmem artık seninkide öyleymiş bir gün anlarlarda birde sen gurbettesin daha çok sarılmaları lazım aslında iş anne babada bitiyor bizimkiler küçüğü oğlan diye farklı kolladılar oda böyle oldu şimdiBiz iki kız bir oğlanız.abim sağ olsun senede bir yada iki arar.kız kardeşimde kendi havasında. Öyle sıcak birisi degil.ben 5 sefer ararım o bir sefer .ne zaman arasam isim var çok doluyum der.bende artık aramıyorum bakalım özeni arayacak mi.geçen gün tel den yazmıştık ararim sonra dedi.2 aya kadar arar belki![]()
He erkek milleti hiç birşey dükkanda bekledim akşama kadar malesef işe başvuracaktım eşime söylemedim kızacağı için vazgeçtim ablama gittim şimdi eve geldim yatıcam yarın ablam gelecek dükkana temizlik malzeme yerleştirecez işteErkek milleti işte.
Sen ne yaptın bugün.
Kız buranın muhtarı benKız miyav seninle benden başka kimse yok yine ortalikta