- Konu Sahibi Pinarbartu
- #138.081
Bebişi unuttum ben haklısın canım ben bu satırları yazarken onu uyutmaya çalışıyorumbugün yürüyüşe gidemedim..temizlik yaptım tüm gün...bebiş olunca işler de geç bitiyor malesef..su 2,5 litre olmuştur...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebişi unuttum ben haklısın canım ben bu satırları yazarken onu uyutmaya çalışıyorumbugün yürüyüşe gidemedim..temizlik yaptım tüm gün...bebiş olunca işler de geç bitiyor malesef..su 2,5 litre olmuştur...
Afiyet olsun canim çok iyiselam kızlar..menüm..
sabah: iki haşlanmış yumurta köy peyniri domates salatalık üç ceviz
akşam: bir tabak barbun fasülye pazı kavurması yoğurt..
okudum hepsini canım..lütfen alınganlık yapma canın sıkkın biliyorum..ne yapacaksın herkesin ayrı bir telaşı var..kaptanımız sağolsun herkesi idare etmeye çalışıyor..biz seni çoookk seviyoruz bunu unutma kafanı topla ve burda ol canımmm..Tamam canım kimseyi kırmak istemiyorum bunca ay birlikte vakit geçirdik herkes Hakkı'nı helal etsin umarım herkes istediği kiloya ulaşır ve sağlıklı kalır
Ben kimseye kırgın değilim kuzum miyavi da cok severimYa niye böyle gerildiniz siz? Miyav biryere bırakmayız senisensiz çok renksiz ve neşesiz olur burası.kAptanımız da elinden geleni yapıyor sağolsun çok anlayışlı.hadi öpüşün barışın
![]()
teşekkürler tatlım..Afiyet olsun canim çok iyi![]()
şimdi kızları anneme gönderdim inan o boşlukta yazıyorum..biliyorumki herkesin aklı burda ama elden geldiğince..kırmayalım birbirimizi..takım olarak daha çok birinci olacaz inşallah..Ben kimseye kırgın değilim kuzum miyavi da cok severim![]()
afiyet olsun canım..kuru incir çok masum bence..Benim menü
Sabah:çilekli muzlu sütlü yulaf lapası
Ara:1 kare bitter,10 badem
Öğle:sarımsaklı köfte,ayran,yeşillik
Ara:1greyfurt,5-6 fındık
Akşam: etli kabak dolması,yoğurt,salata,1/2 dlm tb ekmek
Can'ım tatlı çekti 2 kuruincir yedim
3 Lt su, 40 dk aerobik(tony&karen hill 40dk da 500 kalori dvd)
Bende tam bunu anlatmak istedim miyava herkes vakit bulduğunda yaziyor biz bir takımız kimse yazmiyor kimse yazmiyor dedikce baski ve moral bozukluğu oluyor birbirimizi her daim motive etmeliyiz değil mişimdi kızları anneme gönderdim inan o boşlukta yazıyorum..biliyorumki herkesin aklı burda ama elden geldiğince..kırmayalım birbirimizi..takım olarak daha çok birinci olacaz inşallah..
çok geçmiş olsun canım..Rabbim şifa versin..Kizlar babam hasta acildeyiz suan yazamayabilirim @miyav_su seviliyorsun![]()
Afiyet olsun canim incir yediğine iyi yapmışsın sporun harikaBenim menü
Bu bir haftadır canım hep tatlı şeyler çekiyor içimde kayısı ve incir ağacı çıkacak yakındaafiyet olsun canım..kuru incir çok masum bence..
Teşekkür ederimAfiyet olsun canim incir yediğine iyi yapmışsın sporun harika![]()
Aman canim böyle faydali şeyler ye ne güzelBu bir haftadır canım hep tatlı şeyler çekiyor içimde kayısı ve incir ağacı çıkacak yakında![]()
Gecmiş olsun canım inş ciddi birşey yokturKizlar babam hasta acildeyiz suan yazamayabilirim @miyav_su seviliyorsun![]()
Ah o tatlı krizleri yokmu zaten bütün suçlu tatlı şeyler ama kayısı ve incir güzel tercihBu bir haftadır canım hep tatlı şeyler çekiyor içimde kayısı ve incir ağacı çıkacak yakında![]()
Afiyet olsun canım gayet yerinde bir menü bu menülerden bende kopya alıyımBenim menü
Afiyet olsun canim hafif bir gün olmuşSkm kızlar bugünkü menüm sabah 1 dilim ekmek bir yumurta 1 domates arada 9 lu çay öğlen az tavuk haşlama 1 su bardağı ayran akşamda 1 kase çorba yoğurt arada yeşil çay az kuruyemiş
Afiyet olsun canım az değilmi doyuyormusun balımselam kızlar..menüm..
sabah: iki haşlanmış yumurta köy peyniri domates salatalık üç ceviz
akşam: bir tabak barbun fasülye pazı kavurması yoğurt..