- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #138.181
Iyi yapiyorsun canim emziriyorsun zaten kalori yakiyorsun hem sütün kaliteli olsunn sağlıklı gıdalarlaTeşekkür ederim canım.emzirdiğim için çok kısamıyorum ben

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Iyi yapiyorsun canim emziriyorsun zaten kalori yakiyorsun hem sütün kaliteli olsunn sağlıklı gıdalarlaTeşekkür ederim canım.emzirdiğim için çok kısamıyorum ben
Evet ben senin yulafli kahvaltılarini çok seviyorumBen günaşırı kahvaltımı öyle yapıyorum.birgün yumurtalı peynirli kahvaltı bir gün yulaf lapası.
Öyle oldu birazcık
Maşallah canim bebisin sütü boll olsunÖyle oldu birazcıkçok şükür sütümde azalma olmadı.böyle böyle vereceğiz inşallah kiloları
Hem de Nasıl.bazen tarçın bazen kakao koyuyorum.bazen hindistancevizi ekliyorum.hayal gücüne kalmış.çok keyifli oluyor ve tok tutuyorEvet ben senin yulafli kahvaltılarini çok seviyorumve yulaf çok tok tutuyor dimii
![]()
Amin inşallah canimMaşallah canim bebisin sütü boll olsun![]()
Yok estafurullah canım ama gerçekten uğrayan yokseni kirdiysam Özür dilerim canim ama anlatmak istediğimi anladin mı niyetim seni kirmak değil sadece takimda baski ve moral bozukluğu olmasin her daim motive edelim birbirimizi
![]()
Bende yulaf ezmesini robottan geçiriyorum un gibi yapiyorum yumurta ve çekilmiş yulafla krep yapıyorum harika ve çok uzun süre tok kalıyorumHem de Nasıl.bazen tarçın bazen kakao koyuyorum.bazen hindistancevizi ekliyorum.hayal gücüne kalmış.çok keyifli oluyor ve tok tutuyor
Kız ben izinliyim yaaaaa
Ben de inşallah 68 i görürümAyy bende tartilmadim nasil heycanliyim anlatamam gecen hafta 75.2 idi bakalm 74 olabildm mi
Alınganlık filan etmedim bir problem yok Canım baban için rabbim şifa versin bu arada kilom 77 kg olmuşum
Ben bebiş sallıyorum
Ama canim işte biz gelmeyenlere bişey yapamayiz sadece gelmeyeni takimdan uzaklaşiririm o kadar bende o yüzden bari moralimiz bozulmasin diyorum hem ben bakıyorum herkes vakit buldukça geliyor kimseyede neden sen az geliyorsun diyemem vakti yoktur mesela ben bugun gündüz yazabiliyorum çünkü eşim evde değil ama evde olsa onunla otururkende sürekli buraya bakamiyorum zaten ilk firsatta hemen buraya bakiyorum ve diğer arkadaşlarimizda böyle yeri geliyor çokda güzel sohbetler yapiliyor yeri geliyor sessiz oluyor olabilir ama bu takim bizim bu gerçeği hiçbirşey değiştiremez yardimcim bengiisuu uğramıyor çünkü ailevi problemleri var ve zaten izinde kendisi sevtal keza öyle telefonu olmadiğindan uğramiyor ve onu izne ayırdımm marlin kizi hasta ve izinde diğer arkadaşlar da üstüne düşenleri yapiyor bende kaptan olarak üstüme düşeni yapiyorum yeni üyeler davet ediyorumm takim sessiz deyip köşeme çekilmiyorum çapaliyorum..Yok estafurullah canım ama gerçekten uğrayan yokesmerm91 dediği gibi yardımcın bile uğramıyor ben diğer gruplara bakıyorum çok aktifler gerçekten sende bakıyorsundur kendi içlerinde spor yazmayana bile ceza var bende bu aralar çok doluyum hem iş hem özel hayat çok gerginim hani derler ya doluya koysam olmuyor boşa koysam olmuyor kimse ile de görüşemiyorum arkadaşlarımın çogu yurtdışında burada ki çalışan insanlardan da elektrik alamadım keşke anlatabilsem işte evde yanlız işte yanlız düşüncelerim bulanık
Iyi yapiyorsun canim emziriyorsun zaten kalori yakiyorsun hem sütün kaliteli olsunn sağlıklı gıdalarla![]()
İzindesiinnn ama kaçamak yokkk yineeeKız ben izinliyim yaaaaa