• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba kizlar

Ben telefondan yaziyorum ve gercekten cok zor oluyor. Reklamlar basimi donduruyor. Bu yuzden hazir deneme suresindeyken gruptan ayrilmak istiyorum. Yardimlariniz ve yorumlariniz icin cok tesekkur ederim. Umarim herkes istedigi kiloya en kisa zamanda ulasir. Hoscakalin

:KK16:seni kirdiysam Özür dilerim canim ama anlatmak istediğimi anladin mı niyetim seni kirmak değil sadece takimda baski ve moral bozukluğu olmasin her daim motive edelim birbirimizi:KK16:
Yok estafurullah canım ama gerçekten uğrayan yok esmerm91 esmerm91 dediği gibi yardımcın bile uğramıyor ben diğer gruplara bakıyorum çok aktifler gerçekten sende bakıyorsundur kendi içlerinde spor yazmayana bile ceza var bende bu aralar çok doluyum hem iş hem özel hayat çok gerginim hani derler ya doluya koysam olmuyor boşa koysam olmuyor kimse ile de görüşemiyorum arkadaşlarımın çogu yurtdışında burada ki çalışan insanlardan da elektrik alamadım keşke anlatabilsem işte evde yanlız işte yanlız düşüncelerim bulanık

Hem de Nasıl.bazen tarçın bazen kakao koyuyorum.bazen hindistancevizi ekliyorum.hayal gücüne kalmış.çok keyifli oluyor ve tok tutuyor
Bende yulaf ezmesini robottan geçiriyorum un gibi yapiyorum yumurta ve çekilmiş yulafla krep yapıyorum harika ve çok uzun süre tok kalıyorum:kk77:

image.webp

Yok estafurullah canım ama gerçekten uğrayan yok esmerm91 esmerm91 dediği gibi yardımcın bile uğramıyor ben diğer gruplara bakıyorum çok aktifler gerçekten sende bakıyorsundur kendi içlerinde spor yazmayana bile ceza var bende bu aralar çok doluyum hem iş hem özel hayat çok gerginim hani derler ya doluya koysam olmuyor boşa koysam olmuyor kimse ile de görüşemiyorum arkadaşlarımın çogu yurtdışında burada ki çalışan insanlardan da elektrik alamadım keşke anlatabilsem işte evde yanlız işte yanlız düşüncelerim bulanık
Ama canim işte biz gelmeyenlere bişey yapamayiz sadece gelmeyeni takimdan uzaklaşiririm o kadar bende o yüzden bari moralimiz bozulmasin diyorum hem ben bakıyorum herkes vakit buldukça geliyor kimseyede neden sen az geliyorsun diyemem vakti yoktur mesela ben bugun gündüz yazabiliyorum çünkü eşim evde değil ama evde olsa onunla otururkende sürekli buraya bakamiyorum zaten ilk firsatta hemen buraya bakiyorum ve diğer arkadaşlarimizda böyle yeri geliyor çokda güzel sohbetler yapiliyor yeri geliyor sessiz oluyor olabilir ama bu takim bizim bu gerçeği hiçbirşey değiştiremez yardimcim bengiisuu uğramıyor çünkü ailevi problemleri var ve zaten izinde kendisi sevtal keza öyle telefonu olmadiğindan uğramiyor ve onu izne ayırdımm marlin kizi hasta ve izinde diğer arkadaşlar da üstüne düşenleri yapiyor bende kaptan olarak üstüme düşeni yapiyorum yeni üyeler davet ediyorumm takim sessiz deyip köşeme çekilmiyorum çapaliyorum..

Back
X