• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kendimi o kadar çirkin basit görüyorum ki bu son olayları gerçekten beni bezdirdi iyice sinirli asabi yaptı beni inşallah bugün gelirde boşanmayı kabul eder bende yoluma bakarım
miyavvvv ne yasadigini 3lbette sen bilebilirsin ama kendini yipratma suanda daha zayif ve cekici bi kadinain saclarin seni paciz etmez aksam kuafore hit ve saclarini biyat bakim yaptir kendine gel tatlim cok guzl bi kadinsin sen..esininde akli gitsin:KK45:

miyavvvv ne yasadigini 3lbette sen bilebilirsin ama kendini yipratma suanda daha zayif ve cekici bi kadinain saclarin seni paciz etmez aksam kuafore hit ve saclarini biyat bakim yaptir kendine gel tatlim cok guzl bi kadinsin sen..esininde akli gitsin:KK45:
Sagol canım benim teşekkür ederim

Kizlar is görüşmesine gitmistim simdi geldim nasipse yarından itibaren işe başlıyorum artik buraya daha az ugrayacagm sanirim burdan kopmakda istemiyorum ama kesinlikle.
Yarin ise baslayacagm icin simdi hemen evle ilgilenmeliyim firsat bulunca yazarim yine kizlar öpüldünüz :KK16:

Kendimi o kadar çirkin basit görüyorum ki bu son olayları gerçekten beni bezdirdi iyice sinirli asabi yaptı beni inşallah bugün gelirde boşanmayı kabul eder bende yoluma bakarım
Canim böyle düşünme fevri davranma konuşarak herşey çözülür :(

Kizlar is görüşmesine gitmistim simdi geldim nasipse yarından itibaren işe başlıyorum artik buraya daha az ugrayacagm sanirim burdan kopmakda istemiyorum ama kesinlikle.
Yarin ise baslayacagm icin simdi hemen evle ilgilenmeliyim firsat bulunca yazarim yine kizlar öpüldünüz :KK16:
Hayırli olsun canım ćok sevindim:KK15: kendini özletme her fırsatta yaz:KK60:

Hayırlı olsun canım

Evet canım malesef öyleyim haftanın 4 günü pis tuvalet ve banyoya kullanmak zorunda kaldığımı görürüm rüyalarımda terleyerek uyanırım düşün salı temizlik yaptım dün akşam yine bir yerden gelince üstümü değiştirir banyo yaparım yemek bile yapsam banyoya atarım kendimi pis koku duysam banyoda olurum geceleri uyanır elime bez alır temizlik yaparken buluyorum kendimi şu aralar iyice korkuyorum intihar düşüncem var doktorada gitmek istemiyorum ağır ilaç veriyorlar
Saçmalama ne intiharı kız çıkar o düşünceleri aklından

Back
X