• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydın canlarımmmm:KK200::KK68::KK68: haftanın ortasina geldikkk cumaya ne kaldiii:21: hafif beslenelim tartida hafif çıkalım:KK19::KK19::KK60:

Hepinize günaydın kızlar mutlu sabahlar :KK15::KK15::KK200::KK200:
@ParteMoralll bugün nasılsın canım. Toparlayabildin mi biraz.bencede bol çorba iç. Varsa tarhana çorbası iç acılı acılı iyi gelir:KK15:
Ictm cnm yok gecmiyo ilacda ictm bugun cok kotuyumm cgerlerimi usuttm kesin agriyo hissediyorm bogazmda fenaaa pfffff nye boyle oldm ya..bugun doktora gtcez..
Ilk bastan gitseydm illaaa hastaliktan yataklara duscem oyle gidiyorm doktora :(

Ictm cnm yok gecmiyo ilacda ictm bugun cok kotuyumm cgerlerimi usuttm kesin agriyo hissediyorm bogazmda fenaaa pfffff nye boyle oldm ya..bugun doktora gtcez..
Ilk bastan gitseydm illaaa hastaliktan yataklara duscem oyle gidiyorm doktora :KK43:
gecsin gitain artik partem yaaa:(
bende oyleyim yayaga dusneden gitmem hatta bazn gitmedigim oluo..direniorum gitmmk icin..ama dr en iyisi en azindan serum filan jalsizligin kalkar ortadan belki fatkli bi ilac kullanmam lazmdir hem bebiste var onuda korumus olursun..git cnm dr.a

Ilk bastan gitseydm illaaa hastaliktan yataklara duscem oyle gidiyorm doktora :KK43:
Canim git hemen doktoraaa:110: ama bende öyleyim aslında hemen gitmek gerek biz süründürene kadar bekliyoruz:KK12:

Sabah: bir haşlanmış yumueta, iki dilim kaşat, domates, salatalık, üç ceviz..
Misafirlikte: yarım kase kısır, iki tuzlu kurabiye..
Akşam: bir kase tavuk suyu çorba, iki biber dolması, yoğurt..
Çayın yanında iki bisküvi..

Off ne çok yedim bugün yaa..
Aksamki bisküvi olmasa iyi aslinda canim olsun bugün telafi günü o zaman:KK60::KK19:

canim yine cok abartmamişsin beni bugun gormeliydin canm ne istese yedim zararli zararli:KK43: yarin bastan baslayalim haftaya tamm mi daha hafif gecirelim mesela yarin hic ekmek yemiyelim..ben 2 yumurta yiyorum ya yarin onuda 1 yapicam inşALLAH
Kaçamaklarrr kaçamaklar:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

kizlar cok erken ama menumu yazayim...
sabah kizima kahvakti verirken 1 dilim tb ekmeginin dis kenarina krem peynir surup yidim ve 1 haslanmis yumurta beyazi..
ara yaklasik 15 cig badem 1 cay b.sut
oglen 2 dilin tb ekmegi ve krem peynir kirmizi biber ile sandvic(cok lezizdi)
aksam ton balikli salata yapicimmmmm 1 tane soda ictim

sabah kizima kahvakti verirken 1 dilim tb ekmeginin dis kenarina krem peynir surup yidim ve 1 haslanmis yumurta beyazi..
cok iyi degil ama kotude degil ekmek fazla gibi oldu ama aslinda 2 dilim krem peynirde bitti zaten yarin hersey daha normal olucak..buda hep iyi giderken sapittigim haftalrdan oldu cikti..neyse daha bugun yarin cuma c.tesi var pazar gunu ben diyet yapmiorum zaten:KK45:

Afiyet olsun canım

kizlarrr herkes nerdeee haydiiiinnn carsamba bugun bak kacamak neyin yok tamm mi Cuma gorursunuz tartuda ++++ları mazALLAH sonra 1 hafta geriye atiyor hersey..hadi herkes baksin bakalim 5 dk:KK73:

Back
X