- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #139.261
Günaydın canlarımmmm

haftanın ortasina geldikkk cumaya ne kaldiii
hafif beslenelim tartida hafif çıkalım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ictm cnm yok gecmiyo ilacda ictm bugun cok kotuyumm cgerlerimi usuttm kesin agriyo hissediyorm bogazmda fenaaa pfffff nye boyle oldm ya..bugun doktora gtcez..Hepinize günaydın kızlar mutlu sabahlar
@ParteMoralll bugün nasılsın canım. Toparlayabildin mi biraz.bencede bol çorba iç. Varsa tarhana çorbası iç acılı acılı iyi gelir![]()
gecsin gitain artik partem yaaaIctm cnm yok gecmiyo ilacda ictm bugun cok kotuyumm cgerlerimi usuttm kesin agriyo hissediyorm bogazmda fenaaa pfffff nye boyle oldm ya..bugun doktora gtcez..
Ilk bastan gitseydm illaaa hastaliktan yataklara duscem oyle gidiyorm doktora![]()
Canim git hemen doktoraaaIctm cnm yok gecmiyo ilacda ictm bugun cok kotuyumm cgerlerimi usuttm kesin agriyo hissediyorm bogazmda fenaaa pfffff nye boyle oldm ya..bugun doktora gtcez..
Ilk bastan gitseydm illaaa hastaliktan yataklara duscem oyle gidiyorm doktora![]()
Yılmak yok mooonum hadi bugünü ve yarini hafif geçir eksi göreceksingunaydinnciklarr kizlar cardamba persembe cuma..ben bu hafta sapittim biraz hayrolsun![]()
İyyim kuzum misafirim gitti bende güzel bi duş aldim acikde süslendim kendime geldimSelam kizlar nabersiniz bakim
Evettt bi msj atıp gelmeyenlerden oda heralde@fitanne kubra nerde menü yazmamış![]()
Aksamki bisküvi olmasa iyi aslinda canim olsun bugün telafi günü o zamanSabah: bir haşlanmış yumueta, iki dilim kaşat, domates, salatalık, üç ceviz..
Misafirlikte: yarım kase kısır, iki tuzlu kurabiye..
Akşam: bir kase tavuk suyu çorba, iki biber dolması, yoğurt..
Çayın yanında iki bisküvi..
Off ne çok yedim bugün yaa..
Kaçamaklarrr kaçamaklarcanim yine cok abartmamişsin beni bugun gormeliydin canm ne istese yedim zararli zararliyarin bastan baslayalim haftaya tamm mi daha hafif gecirelim mesela yarin hic ekmek yemiyelim..ben 2 yumurta yiyorum ya yarin onuda 1 yapicam inşALLAH
tabiiikiiii kaptannn yilmak yokkkkkk surda kalmi 3-5 kilocukkkkYılmak yok mooonum hadi bugünü ve yarini hafif geçir eksi göreceksin![]()
Kaçamaklarrr kaçamaklar![]()
cok iyi degil ama kotude degil ekmek fazla gibi oldu ama aslinda 2 dilim krem peynirde bitti zaten yarin hersey daha normal olucak..buda hep iyi giderken sapittigim haftalrdan oldu cikti..neyse daha bugun yarin cuma c.tesi var pazar gunu ben diyet yapmiorum zatenkizlar cok erken ama menumu yazayim...
sabah kizima kahvakti verirken 1 dilim tb ekmeginin dis kenarina krem peynir surup yidim ve 1 haslanmis yumurta beyazi..
ara yaklasik 15 cig badem 1 cay b.sut
oglen 2 dilin tb ekmegi ve krem peynir kirmizi biber ile sandvic(cok lezizdi)
aksam ton balikli salata yapicimmmmm 1 tane soda ictim
Afiyet olsun canımkizlar cok erken ama menumu yazayim...
sabah kizima kahvakti verirken 1 dilim tb ekmeginin dis kenarina krem peynir surup yidim ve 1 haslanmis yumurta beyazi..
ara yaklasik 15 cig badem 1 cay b.sut
oglen 2 dilin tb ekmegi ve krem peynir kirmizi biber ile sandvic(cok lezizdi)
aksam ton balikli salata yapicimmmmm 1 tane soda ictim
saol canimmmmAfiyet olsun canım