- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
- #139.421
canimmmmmm buralardayim ben merak etme kaptannnn ama iftat telasesine dustum cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canimmmmmm buralardayim ben merak etme kaptannnn ama iftat telasesine dustum cnm
canim kizartmalar kek kurabiye felan ohh ne diyimmm yarin Cuma ustelik..diyetteyim deseydin yeni geline ornek olsaydinKahvaltıM, 2 dilim ekmek, bir yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık iki kaşık kızartma, bir dilim kek , iki kurabiye
Aksam, bir tabak sulu köfte, salata, yogurtlu ıspanak, 1 dilim ekmek
Bugün komşumun kızinda kahvaltıdaydim.yeni gelin kendisi. Bir sürü hazırlık yapmış heves etmiş. Yemesem beğenmedim sanacaklar üzülecekti.. Hatri kalmasin diye yedim![]()
afiyet olsun cnm bende daha yenedim esimi bekliorummKizlar bugünkü menüm sahurda 1 yumurtadan menemen salatalık maydonoz dereotu 1 kk kasar peynir 2 dilim t.buğday ekmek
İftarda 1 hurma 1 kase mercimek çorbası 4 kasik tavuk sote 1 kase semizotlu cacik 1 dilim ekmek
Ara 1 catal tatli 1 armut 1 bardak süt
Su 2 litre olur insallah sporda 100 ip atlama
ilk kez duyuyorum armutun kabizlik yaptini kizim kabiz olunca bende armut puresi veriorumBu arada armut kabizlik yapar diyenler için diyetisyene sordm armut lif yönünden cok zengindir kesinlkle kabizlik yapmaz dedi
Afiyet olsun Allah kabul etsinKizlar bugünkü menüm sahurda 1 yumurtadan menemen salatalık maydonoz dereotu 1 kk kasar peynir 2 dilim t.buğday ekmek
İftarda 1 hurma 1 kase mercimek çorbası 4 kasik tavuk sote 1 kase semizotlu cacik 1 dilim ekmek
Ara 1 catal tatli 1 armut 1 bardak süt
Su 2 litre olur insallah sporda 100 ip atlama
Allah kabul etsin kuzum ben yarin erkenden kuaföre gidicem saçımı boyatmaya yarın müsait msn sen listeyle ilgilenenir msn balımcanimmmmmm buralardayim ben merak etme kaptannnn ama iftat telasesine dustum cnm
Oo eşini ikna ettin mi helal sanaAllah kabul etsin kuzum ben yarin erkenden kuaföre gidicem saçımı boyatmaya yarın müsait msn sen listeyle ilgilenenir msn balımsarısın olcam
sapırsarı
büyük çabalar sonucu eşimi ikna ettim
![]()
Ettimmm kiizzzOo eşini ikna ettin mi helal sana![]()
Afiyet olsun rabisimmm gayet güzelKahvaltım
Kepekli tost
1 kupa kahve
Ara Öğün
1 kücük portakal
Öğle Yemeğim
1 kase mercimek çorbası
1 kase haslanmış sebze
1 dilimden az kepek ekmeği
Ara Ögün
1 elma(üzerine bol toz tarcın)
Akşam
1 büyük kase cacık
Spor regli ağrısı
Oğlumla boraz yürüyüş yaptık ama kac dk yaptık saymadım yarım saat yürümüşüzdür.