• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

KahvaltıM, 2 dilim ekmek, bir yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık iki kaşık kızartma, bir dilim kek , iki kurabiye
Aksam, bir tabak sulu köfte, salata, yogurtlu ıspanak, 1 dilim ekmek
Bugün komşumun kızinda kahvaltıdaydim.yeni gelin kendisi. Bir sürü hazırlık yapmış heves etmiş. Yemesem beğenmedim sanacaklar üzülecekti.. Hatri kalmasin diye yedim :mad::mad:
canim kizartmalar kek kurabiye felan ohh ne diyimmm yarin Cuma ustelik..diyetteyim deseydin yeni geline ornek olsaydin:63::KK16:

Kizlar bugünkü menüm sahurda 1 yumurtadan menemen salatalık maydonoz dereotu 1 kk kasar peynir 2 dilim t.buğday ekmek
İftarda 1 hurma 1 kase mercimek çorbası 4 kasik tavuk sote 1 kase semizotlu cacik 1 dilim ekmek
Ara 1 catal tatli 1 armut 1 bardak süt
Su 2 litre olur insallah sporda 100 ip atlama

Bu arada armut kabizlik yapar diyenler için diyetisyene sordm armut lif yönünden cok zengindir kesinlkle kabizlik yapmaz dedi

Kizlar bugünkü menüm sahurda 1 yumurtadan menemen salatalık maydonoz dereotu 1 kk kasar peynir 2 dilim t.buğday ekmek
İftarda 1 hurma 1 kase mercimek çorbası 4 kasik tavuk sote 1 kase semizotlu cacik 1 dilim ekmek
afiyet olsun cnm bende daha yenedim esimi bekliorumm:KK51:

iftarda gec yiyoruz ya sıkıntı olmz inşALLAH aylardir nerdeyse hic bu saatte ymk yemedim:kk77:

Afiyet olsun Allah kabul etsin

Bugünkü menüm
Sabah: omlet,peynir,domates,salatalık,zeytin,1 dlm tb ekmek
Ara:1 kare bitter,portakal
Öğle: pırasalı yeşil mercimekli yemek,yoğurt
Ara:1 kuruincir,1 kurukayısı 10 fındık, çilek
Akşam:2 küçük etli kepekli pirinçli biber dolması,çorba,yoğurt
35 dk aerobik,30 dk açık havada yürüyüş

Hayırlı kandiller güller:KK200:

Menumu vereyim

Sabah

1 tane haşlanmış yumurta
1 yemek kasigi lor peyniri
5 zeytin
Salatalik 2 adet
1 dilim t ekmek

Öğlen
Buyük kase beyaz lahana salatasi
1 kase mercimek çorbası
1 dilim t ekmek

Akşam
1 tabak pirasa
2 adet salatalık

Ara öğün
Sekersiz Türk kahvesi
1 tane yeşil elma

Spor
11 bin adim atildi:KK49:

Su 2litre :KK200:

canimmmmmm buralardayim ben merak etme kaptannnn ama iftat telasesine dustum cnm
Allah kabul etsin kuzum ben yarin erkenden kuaföre gidicem saçımı boyatmaya yarın müsait msn sen listeyle ilgilenenir msn balım:KK200::KK15::KK23:sarısın olcam:KK53:sapırsarı:KK30::KK28: büyük çabalar sonucu eşimi ikna ettim:cool::cool:

Kahvaltım
Kepekli tost
1 kupa kahve

Ara Öğün
1 kücük portakal

Öğle Yemeğim
1 kase mercimek çorbası
1 kase haslanmış sebze
1 dilimden az kepek ekmeği

Ara Ögün
1 elma(üzerine bol toz tarcın)

Akşam
1 büyük kase cacık

Spor regli ağrısı :KK53:
Oğlumla boraz yürüyüş yaptık ama kac dk yaptık saymadım yarım saat yürümüşüzdür.

Bugün orucluydum (allah kabul etsin) o yüzden sabah öğle yok:-)ama spora gittim 1 saat akşam yemeğim ise bi tabak mercimek çorbası 2 kaşık taze fasulye 1 kaşık bulgur pilavı 2 tane pisi bir köşede cacık şimdide 1 tane muz yedim suyumda 2litre

Kahvaltım
Kepekli tost
1 kupa kahve

Ara Öğün
1 kücük portakal

Öğle Yemeğim
1 kase mercimek çorbası
1 kase haslanmış sebze
1 dilimden az kepek ekmeği

Ara Ögün
1 elma(üzerine bol toz tarcın)

Akşam
1 büyük kase cacık

Spor regli ağrısı :KK53:
Oğlumla boraz yürüyüş yaptık ama kac dk yaptık saymadım yarım saat yürümüşüzdür.
Afiyet olsun rabisimmm gayet güzel :KK200: oglusunu yerimmmmmm senin:KK15::KK15::KK200:

Back
X