• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

KahvaltıM, 2 dilim ekmek, bir yumurta, zeytin, peynir, domates, salatalık iki kaşık kızartma, bir dilim kek , iki kurabiye
Aksam, bir tabak sulu köfte, salata, yogurtlu ıspanak, 1 dilim ekmek
Bugün komşumun kızinda kahvaltıdaydim.yeni gelin kendisi. Bir sürü hazırlık yapmış heves etmiş. Yemesem beğenmedim sanacaklar üzülecekti.. Hatri kalmasin diye yedim :mad::mad:
canim kizartmalar kek kurabiye felan ohh ne diyimmm yarin Cuma ustelik..diyetteyim deseydin yeni geline ornek olsaydin:63::KK16:

Kizlar bugünkü menüm sahurda 1 yumurtadan menemen salatalık maydonoz dereotu 1 kk kasar peynir 2 dilim t.buğday ekmek
İftarda 1 hurma 1 kase mercimek çorbası 4 kasik tavuk sote 1 kase semizotlu cacik 1 dilim ekmek
Ara 1 catal tatli 1 armut 1 bardak süt
Su 2 litre olur insallah sporda 100 ip atlama

Bu arada armut kabizlik yapar diyenler için diyetisyene sordm armut lif yönünden cok zengindir kesinlkle kabizlik yapmaz dedi

Kizlar bugünkü menüm sahurda 1 yumurtadan menemen salatalık maydonoz dereotu 1 kk kasar peynir 2 dilim t.buğday ekmek
İftarda 1 hurma 1 kase mercimek çorbası 4 kasik tavuk sote 1 kase semizotlu cacik 1 dilim ekmek
afiyet olsun cnm bende daha yenedim esimi bekliorumm:KK51:

Bu arada armut kabizlik yapar diyenler için diyetisyene sordm armut lif yönünden cok zengindir kesinlkle kabizlik yapmaz dedi
ilk kez duyuyorum armutun kabizlik yaptini kizim kabiz olunca bende armut puresi veriorum

iftarda gec yiyoruz ya sıkıntı olmz inşALLAH aylardir nerdeyse hic bu saatte ymk yemedim:kk77:

Afiyet olsun Allah kabul etsin

Bugünkü menüm
Sabah: omlet,peynir,domates,salatalık,zeytin,1 dlm tb ekmek
Ara:1 kare bitter,portakal
Öğle: pırasalı yeşil mercimekli yemek,yoğurt
Ara:1 kuruincir,1 kurukayısı 10 fındık, çilek
Akşam:2 küçük etli kepekli pirinçli biber dolması,çorba,yoğurt
35 dk aerobik,30 dk açık havada yürüyüş

Hayırlı kandiller güller:KK200:

Menumu vereyim

Sabah

1 tane haşlanmış yumurta
1 yemek kasigi lor peyniri
5 zeytin
Salatalik 2 adet
1 dilim t ekmek

Öğlen
Buyük kase beyaz lahana salatasi
1 kase mercimek çorbası
1 dilim t ekmek

Akşam
1 tabak pirasa
2 adet salatalık

Ara öğün
Sekersiz Türk kahvesi
1 tane yeşil elma

Spor
11 bin adim atildi:KK49:

Su 2litre :KK200:

canimmmmmm buralardayim ben merak etme kaptannnn ama iftat telasesine dustum cnm
Allah kabul etsin kuzum ben yarin erkenden kuaföre gidicem saçımı boyatmaya yarın müsait msn sen listeyle ilgilenenir msn balım:KK200::KK15::KK23:sarısın olcam:KK53:sapırsarı:KK30::KK28: büyük çabalar sonucu eşimi ikna ettim:cool::cool:

Kahvaltım
Kepekli tost
1 kupa kahve

Ara Öğün
1 kücük portakal

Öğle Yemeğim
1 kase mercimek çorbası
1 kase haslanmış sebze
1 dilimden az kepek ekmeği

Ara Ögün
1 elma(üzerine bol toz tarcın)

Akşam
1 büyük kase cacık

Spor regli ağrısı :KK53:
Oğlumla boraz yürüyüş yaptık ama kac dk yaptık saymadım yarım saat yürümüşüzdür.

Bugün orucluydum (allah kabul etsin) o yüzden sabah öğle yok:-)ama spora gittim 1 saat akşam yemeğim ise bi tabak mercimek çorbası 2 kaşık taze fasulye 1 kaşık bulgur pilavı 2 tane pisi bir köşede cacık şimdide 1 tane muz yedim suyumda 2litre

Kahvaltım
Kepekli tost
1 kupa kahve

Ara Öğün
1 kücük portakal

Öğle Yemeğim
1 kase mercimek çorbası
1 kase haslanmış sebze
1 dilimden az kepek ekmeği

Ara Ögün
1 elma(üzerine bol toz tarcın)

Akşam
1 büyük kase cacık

Spor regli ağrısı :KK53:
Oğlumla boraz yürüyüş yaptık ama kac dk yaptık saymadım yarım saat yürümüşüzdür.
Afiyet olsun rabisimmm gayet güzel :KK200: oglusunu yerimmmmmm senin:KK15::KK15::KK200:

Back
X