• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende 65 im çok şükür 3 günde gitti aldığım 1 kilo cumaya kadar yarım kilo daha veririm inş
verirsin tabii canim dikkat edersen neden veremeyesin:KK19:
Herkese günaydın.mutlu bol eksili bir hafta olur inşallah hepimiz için.ben de haftasonu kaçamak yapmamanın mükafatıyla uyandım güne.çok mutluyum
Cuma:68.2
Bugün:67.3
Fark:-900gr
ayyy canm hatika bisey bu yaa -900 super otesiiiiiiii:KK76: bu haftada dikkat edersen Cuma harika olur canim senin icinnnnnnn:KK200:
Günaydin kizlar kilom sabit.
gunaydin canim sabit olmakta +olmaktan iyidir..sen dun menu yazdinmiydi bi bakayimmmmnn:KK55:

C tesi ve pazar menü bildirimimi yapaym
C.tesi sabah 1 bardak süt 2 hurma
Öglen 2 kasik (silme) kisir (bitiremedm)
1 kasik patates salatasi
1 poaca 2 catal tatli 3 adet yaprak sarma
Aksam 3 kasik tavuk sote
Ara 2 parca minik beyaz cikolata 2 parca börek (öglen ve sabah adam akilli karin doyurcak seyler yemeyince böyle oldu malesef )
Pazar sabah 1 yumurtadan omlet salatalık domates 1 kk peynir 2 dilim t.buğday ekmek
Ara yok
Öglen 1 kase corba 4 kasik patlıcan yemegi 1 kase yoğurt 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 armut
Aksam yarim adana dürüm ve 1 bardak ayran
Ara 2 avuc cekirdek 1 soda 1 armut

C tesi ve pazar menü bildirimimi yapaym
C.tesi sabah 1 bardak süt 2 hurma
Öglen 2 kasik (silme) kisir (bitiremedm)
1 kasik patates salatasi
1 poaca 2 catal tatli 3 adet yaprak sarma
Aksam 3 kasik tavuk sote
Ara 2 parca minik beyaz cikolata 2 parca börek (öglen ve sabah adam akilli karin doyurcak seyler yemeyince böyle oldu malesef )
Pazar sabah 1 yumurtadan omlet salatalık domates 1 kk peynir 2 dilim t.buğday ekmek
Ara yok
Öglen 1 kase corba 4 kasik patlıcan yemegi 1 kase yoğurt 1 dilim t.buğday ekmek
Ara 1 armut
Aksam yarim adana dürüm ve 1 bardak ayran
Ara 2 avuc cekirdek 1 soda 1 armut
hicte bisey söylemicemmm:KK12:

Kizlar bi kahvalti yaptimkine sormayin gitain sagliksiz bisey yoktu ama cok yedim sankim...ayy daha bisey yiyebilirmiyim bugun bikmiorum kizlarrr

image.webp

Back
X