• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Şimdi herkes derin bi nefes alip yarina odaklasinnnnn....-500 -800 -1000 -1200 -1500 hersey olabilir kizlar..Unutmayalimki yememize icmemize dikkat ettiysek yapisip kalmio bu kilolar hepimiz tecrube ettik bunu sonucta..Bugun aksam yemekleri en hafif sekilde erkenden yensin herkes 18.00 a kadar yedim yazsin lutfen:KK59:

Ya bu gerçek demekki ben sjmdi 83 kiloyum 75 kilo olmanin hayalini kuruyorum eğer ben bunu basarirsam sonra 60 li kilolara düşmek mi istiycem
Aynen tatlim ben 80.9 la takima girdim takima girmeden önce 82.5 veya 82.9 dum tam hatrlamiorm şimdi cok şükür 73 kiloydum geçen hafta bakalim bu hafta kac olmuşum o zaman o zamanlar hedefim bi 70e düşmekti smdi ise hedefim ilk basta 65 e düşmek sonrada 60 inşallah

Aynen tatlim ben 80.9 la takima girdim takima girmeden önce 82.5 veya 82.9 dum tam hatrlamiorm şimdi cok şükür 73 kiloydum geçen hafta bakalim bu hafta kac olmuşum o zaman o zamanlar hedefim bi 70e düşmekti smdi ise hedefim ilk basta 65 e düşmek sonrada 60 inşallah
canimmm sende cok iyi ilerliosun maşALLAH sana evet 65 olsun hedefin zaten vücuduna 65 falan olunca inanamicaksinnn:KK70:insanin tipi evrim gecirio gorenler inanamioo..Bana yakinmışsin sende bak simdi ben 5li rakamlari bekliorum ALLAH'in izniyle

Gunaydin kizlarr:KK3:

Nasilsiniz?

Ben cok kotuyum ya bi enerkisizlik bikmislik var uzerimde.
Haftasonu da sinavim var. Hic calismadim napcam bilmiyorum:KK51:

esmerm91 esmerm91 canim 5 ay oldu bnm tam anlamiyla bukdr kiloyu vereli ama takima gireli 7-8 ay oldu bi ara gittim geldim ben falan kilo aldimda geldim hemde 73e dusmustum izne ayrildim sonra 76.8 ile geldim gitmesem simdi cookktaannn 5lilerin tozunu atiodumm

Bugun güne çarpı beş motivasyonla basliyorum kızlar bana cok iyi geldiniz En Büyük KKheee bide bahar temizligi dediniz canim.bahar temizligi çekti bugün komple mutgagi indireyim diyorum :KK76::KK76:kahvaltida 1 bardak süt ve corn fleks yedimm oncesinde 2 kayisi be 2 bardakk su
Ooo canm süpersin bu motivasyonun hep böyle devam eder insallah
Yanlis anlamazsan sana nacizane bir tavsiyem sabahlari daha güzel beslen tatlim yumurta ye mesela peynir felan ye onlar hem daha tok tutup hemde protein ihtiyacıni karsilar o corn fleksleri bende pek cok severim ama bi kere yedim diyetisyenim nasil kizdi 2 kasik=1 dilim ekmek ediyo dedi yanlis hatrlamiyosam yada 1.5 dilim ekmek ettigini söylemisti o yüzden hic masum degil yanikine o müsliler corn fleksler :KK61:

Back
X