• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy benim dip tonumu istedigim gibi yapamadi adam ya :KK12: dibim ćiksa ben boyucam hemen
hadi yaaa banada once cok yesilimsi geldi ama acildi simdi sari oldu resmn sacin hatta dun magazada bisey denedm kadinda sarisinsinz vok yakisti dediii:KK57: bide 38 bi kap denedim boldu kalibndan dolayi 36 deneyince maşALLAH daha kucuk bebginiz vr bn veremedim kilolarimi henuz dedi bende be cektim kardes bi bilsen dedimm:KK50:

hadi yaaa banada once cok yesilimsi geldi ama acildi simdi sari oldu resmn sacin hatta dun magazada bisey denedm kadinda sarisinsinz vok yakisti dediii:KK57: bide 38 bi kap denedim boldu kalibndan dolayi 36 deneyince maşALLAH daha kucuk bebginiz vr bn veremedim kilolarimi henuz dedi bende be cektim kardes bi bilsen dedimm:KK50:
Ahh ne çektik kizzz az mı gurul gurul midelerle yataklarda kıvrandık az mi millet yedi ibiz baktık amaa noollduu biz çıtır olduk yiyenler üstüne ekledi:KK45: en güzeli bizik :KK45: ay bende biraz beklimm olmadi kahve yapcam saçimi:KK51:

Aaaa noldu bebegm nicin beni terk ettin :KK42:
Hahaha
:KK53:birazdan yilmaz morgul espirilerim dönicem sana :KK59:
amanamnn allasen sus :D
:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:
Elveda 14.takim üyeleri @ParteMoralll beni terk etti ben napim buralarda partesiz gruptan ayriliyorum bu sebepten..hepinize teşekkür ederim
Esmerm gtceeeem demis kmse sallamamamissssss aaaaa:p:-):KK3::KK3:
kismetse olur melis gibi optümmm byeee:KK70::KK70::KK70:
:KK59:
Kiskanç partişşş:KK45::KK45:
:KK20:haddini bil sen haddini haddini bill.. kendine geeel sen kendine kendine geeel
ya incelme dedinizde 114 olan basenim olmusmu 96:cool:
belişim 84 tü olmusmu 73 ee daha nolsunnn:KK70:
anaa ayni anda yazmisz kiz hahaha :D
İnşallah gerci haklısın alışkanlıklardan vazgeçince vücut hemen veriyor..
:KK19:
sen nie olcu yazmadimdi nerden nereye die
saha zayiflim oylee :oops:

Hahaha

amanamnn allasen sus :KK70:

:KK3::KK3::KK3::KK3::KK3:

Esmerm gtceeeem demis kmse sallamamamissssss aaaaa:p:-):KK3::KK3:

:KK59:

:KK20:haddini bil sen haddini haddini bill.. kendine geeel sen kendine kendine geeel

anaa ayni anda yazmisz kiz hahaha :KK70:

:KK19:
saha zayiflim oylee :oops:
Susmam artikin ben kiz beni kimse susturamaz en çok beeen konuşcam:KK70::KK70:

20160414_120855-1.webpsaç rengim:KK45:

canim SekerPancarii SekerPancarii de soylemis zaten haftaya Cuma diye..ben yinede girevimi yapayim dedim..bide sevyalcim telefonun duzeldimi hergun gelebilcekmisin takima canimm ona gore ayarlayalm kendimizi opuyorummm:KK60:

bugun

afiyet olsun canimmm sarma olmasaymis keske aksam ama 2-3 tane iyi yinede..

@masalperisi_ ve SekerPancarii SekerPancarii canim bnde yarin alicm die sordum yapanlara kuru fasulye gibi onceden islatilip haslanio ama diri kalicak sekilde kuru borulce gibi sanirim sonra istedigin malzeme ve z.yagi bol limonla miss gibi salatasi oluyor..yemegide oluyomus kuru fasulye ile ayni teknik afiyet olsn simdidn heoimize..ama bakliyat neticede cok tukwtmmk gerek:KK51:

gecmis olsun cnm duzene girersin inşALLAH afiyette olsun torkular morkularrr:KK30:

canimmmmm biadaha izin mizin yok sana 55 olana kadr tememmm miiiii:KK45: pek olmamis ki sende farkindasin zaten yatin telafi ile dengele canimm +gorme die..
Canım o kinoa haşlanan.chia değil.chia direk süte yoğurda salatalara ekleniyor keten tohumu gibi

Bir ay bekliim diyorum ablam güzel saç boyyo dibim şuan ben hiç istememe rağmen karamel :KK12: açik kumral yapim diyorum Küllü platin çoğu yerleri
Canım saçının rengi çok güzel cilt tonuna yakıştıysa hiç değiştirme eşimden izin koparırsam bende boyatıcam uzun saçlar benim belimde sarıda harika olur ya inş boyatabilirim

Back
X